Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Matt Te millen bringát akarsz eladni???
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szerintem akkor számolnak fel ilyen irreálisan magas költséget, ha nem adjátok meg az IBAN kódot.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Ti hogy a rákba utaltok? :wtf:

otp-vel utalva - nyilván nekik kedvezõ euróval számolva - de valami alig pár százalékát vonják le az utalt összegnek vagy minimum 2200Ft-ot. szal 8-10 nem tom hogy lett..
amúgy meg PayPal rulez .)

edit: na itt van ni megtaláltam:
Európai Unió tagállamaiba (Magyarországot is beleértve) irányuló, 50 000 EUR értéket meg nem haladó bankon kívül deviza és külföldi forint átutalás 0,20%
(2.200 Ft / 12.000 Ft)
https://www.otpbank....10101030000.jsp

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Ez az átutalás nagyon nevetséges.... Én is már párszor akartam külföldre, de hát ilyen 8-9 ezer forint lenne a kezelési költség :)

Mókamikik...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane a linket megse nézem, mert nekem sokk lenne.! a rohonc tényleg jó ötlet...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
http://www.grossglocknerberglauf.at/

ez a rohonci utalás jól hangzik, de annyira nicht spreche deutsch

ebben tud valaki segíteni?
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Én is tudok utalni, de nem éri meg, mert sokat levonnak..én azt mondom ugorj ki az elsõ osztrák városba, pl Rohonc-ra és ott menj be a bankba utalni, közel ingyé elmegy a pénz.A salzkammergutos nevezésemnél a 25-bõl 45 lett.bosszantó' ha mégis ithonról utalsz akkor a raiffensen vagymianevebanknak, na onnan utalj az olcsóbb tippem ennyi!
mire nevezel?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én is csak úgy tudok, ahogy te tudnál. Bemegyek az OTP-be, megadom a bankszámlaszámot meg az IBAN kódot, aztán átutaltatom. De ezt te is simán meg tudod csinálni. Nincs euros bankszámlám, szóval az átváltás is ugyanúgy megvan ebben az esetben is.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Hulp, kellene egy kis segítség

tudsz eurót utalni külföldre?
pontosabban ausztriába kellene
nevezési díjról van szó
és természetesen odaadom :)

megköszönném!
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts

nyugi van srácok.
ti csak vezessetek defenzíven, az ilyenek meg elõbb vagy utóbb elintézik magukat. Vagyígy, vagy úgy. Jó esetben csak magukat.

Az a baj, hogy nem! Az ilyenek szoktak 100 éves korukig élni, és közbe meg kinyírnak egy-két embert a faszságukkal....

Igazából én hulppal értek egyet, mert alapvetõen nem ezekkel van a gond, akik száguldoznak, hanem azokkal a pöcsökkel akik városba 40-el, városon kívül meg 70-80-al baszkolódnak... Miattuk kényszerülnek sokszor sokan meggondolatlan elõzésbe, mert azt a sok béna faszt már kurva nehezen lehet tolerálni....

Kellene venni egy apache helikoptert, aztán az ilyenekre lõdözni fentrõl :)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
nyugi van srácok.
ti csak vezessetek defenzíven, az ilyenek meg elõbb vagy utóbb elintézik magukat. Vagyígy, vagy úgy. Jó esetben csak magukat.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Múltkor az én fejemben is megfordult, hogy nem engedem be, aztán ha felkenõdik a kamion szélvédõjére, akkor legközelebb majd meggondolja, hogy elõzzön-e, vagy sem. Csak akkor meg majd engem vesznek elõ, hogy miért nem engedtem be, holott õ a hibás. A kamionosnak meg úgysem lesz semmi baja, szóval végre a vétkes nyiffan ki. Persze én azokat is jól megruháznám, akik nem képesek országúton 90-nel menni. Ha ez nem megy, akkor menjen vonattal vazze. És mennyi ilyen van a körgyûrûn, te jó ég.
McClane, már csak azért sem tudsz ellene mit tenni, mert nem tudod bebizonyítani, hogy hülye állat volt a másik. Kéne egy csomó rendõrautó, amibe tesznek kamerákat, mint az USA-ban, nem pedig a véletlenül kinnfelejtett 40-es táblánál kéne traffipaxolni. Mert ugye ez utóbbiért nem kell nagyon dolgozni, tök jó bevételi forrás, és szinte biztos is.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
OFF
az ilyeneken a saját kocsijukkal hajtanék át..
ON
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane sajnos nem..:( Én úgyanígy jártam a hétvégén csak én elõztem egy Golfot mert 60-al ment a 90-es úton, és sietnem kellett be a munkahelyre.., na és 60 nál kezdtem elõzni a Hölgy vezette jármûvet 110-nél még egymás mellett voltunk.. a k.* anyukáját..! A kamion meg jött szembe, a pici-póló nem versenygép .Na háát beáltam elé, és hangos kézfeltartással jeleztem elégedettségemet!villantott folyamatosan hogy vette a jeleket!többre nem volt idõm..a városban már nem is ülök autóba-bicajozok mert biztonságosabb és olcsóbb.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nah ismét off :)

sárvárról hazafelé jövet, vát után, 4-es kocsisorban megyek asszonnyal, piciPólóval
bal kanyar jön, bukkanóval - nem lehet belátni

köcsöggecziállattaplószájbavertkurvaanyjabéemvés persze nekiáll elõzni, mert hát mit képzel az ember, hogy majd õ várni fog?! (90-el ment az egész sor)
pont mondom bnõmnek, hogy milyen hülye állat ez, erre megjelenik a szembejövõ autó....
bazz, három autó volt egymás mellett, kétsávos úton
ilyet ilyen közelrõl még nem láttam
valami klv-xxx volt a rendszáma, ha ezt olvassa üzenem neki, hogy bõnyállal vagy szárazon bekaphatja
fúú, de ki tudnék 1x 1 ilyet p...'csázni
Biczó azt lehet, hogy ilyenkor betelefonálok a zsaruknak, hogy kapják már el, ezen és ezen az úton vagyunk?
persze kizártnak tartom, hogy az ilyen olvasna egy sport-fórumot
kizavarnám az ilyet az erdõbe, oszt majd autó nélkül meglátjuk
f@szfej - ahogy ford fairlane mondaná

on
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ismét
szal

reggel a fél hatos vonaton írom az angol házimat
kalauz kéri a jegyet/bérletet
felmutatom
két perc múlva meg lekapcsolja a teljes kocsiban a világítást

nabazdmeg
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
piciMaul mit töltsek le, nem játsza le az mkv fájlokat
elindul, de tök sötét a képernyõ

téháiksz!
Come on! It's on

Korn

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
elég szomorú, pedig kéne edzeni versenyre:P
tanulni csajozás helyett kell, nehogy már a bringa rovására menjen:/:P

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sztem nem megyek én most haza. majcsak sokára... tanulni kéne sokat. de még meglátás..

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
kész lesz tagom talán hétvégre, mehetnénk egyet fel...