Hát a felsõ rész egy része megvan de már kezdi benõni a dzsindzsa,de azt mondták hogy vmi géppel felmennek írtani.........majd kiderül
De még igen sok munka can a track-el mert a közepe még sehol sincs....
Nem lesz vmi hardcore pálya az tuti.....de legalább lesz egy jó buli hétvégére!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. május 26. - 15:11
Írta 2008. május 26. - 14:36
ilyen hamar? aszittem majd csak nyár közepe vagy ilyesmi..
remélem otthon leszek akkor.
ßence, írtam privit.
remélem otthon leszek akkor.
ßence, írtam privit.
Írta 2008. május 26. - 13:51
Írta 2008. május 26. - 12:55
Írta 2008. május 26. - 12:00
Végre. A felsõ rész készen van már? Mondjuk már mindjárt itt a verseny, szóval elõbb-utóbb el kell kezdeni.
Írta 2008. május 26. - 10:49
Elkezdték a Kõszeg-i DH pálya alját is kidzsindzsázni....
A tó feletti részt ahol ilyen kis hídon lehet átmenni a patakon...
Valami elkezdõdött............
A tó feletti részt ahol ilyen kis hídon lehet átmenni a patakon...
Valami elkezdõdött............
Írta 2008. május 26. - 00:06
Na az autósokat viszont simán el lehetne kapni, mert rajtuk van rendszám. Csak persze akarni kéne.
Írta 2008. május 25. - 22:45
motorosok?..hehh
szombat délutáni szúrakozás:
kimegyünk száguldozni az erdei dózerútra, aztá jól rallisat játszunk..
szürke Suzuki Swift:rocketman
piros Opel Calibra:rocketman
zöld Alfa(valami szar):rocketman
imádkoztam hogy beleforduljanak valamelyik árokba..de nem..:icon_cry:
hogy----- meg a jó ----- ----- ---- a ------ ------k
szombat délutáni szúrakozás:
kimegyünk száguldozni az erdei dózerútra, aztá jól rallisat játszunk..
szürke Suzuki Swift:rocketman
piros Opel Calibra:rocketman
zöld Alfa(valami szar):rocketman
imádkoztam hogy beleforduljanak valamelyik árokba..de nem..:icon_cry:
hogy----- meg a jó ----- ----- ---- a ------ ------k
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2008. május 25. - 21:39
Na, voltam egyet tekerni ma délután. A párától eltekintve kifejezetten kellemes idõ volt. Nem volt meleg. Szerencsére sár sem nagyon volt. Viszont a rohadt köcsög motorosok már megint az erdõben randalíroztak. Kár, hogy nem lehet õket semmilyen módszerrel elkapni. Be kell tiltani az összes krosszmotort, akinek meg van, attól elkobozni. Aztán csak ellenõrzött körülmények között pályán használhatnák. Ha meg erdõbe akar menni, vegyen bicajt, vagy fusson.
Írta 2008. május 25. - 11:34
Írta 2008. május 25. - 10:43
Tudom, múlt héten szombaton voltam tekerni Kõszegen. Nagyon durva volt, olyan volt, mintha vizet lélegeztem volna be. Plusz 5 perc után úgy néztem ki, mint akit leöntöttek egy vödör vízzel.
Írta 2008. május 24. - 22:54
Írta 2008. május 23. - 14:25
Írta 2008. május 23. - 06:26
köszi hogy szóltatok,javítom
nem bringa.. sisak.
fullface. S-es. Giro Remedy. új. olcsón. ismerõsöknek mégolcsóbban. ha érdekel valakit szóljatok
vagy a saját bell bellisticemet mégolcsóbban .)
Matt keresd meg Puby-t, neki van egy haverja, aki venne egy fullface-t
telszám megy priviben
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. május 22. - 15:12
köszi!örülök hogy tetszettek!nézd meg a többit is..
nem írom oda, mert az az oldal nem azért van..
a stájer-esen nincs szinte semmi utómunka, minimális kontraszt meg szaturáció növelés.
F13-al és a polár-szûrõ miatt 1/20-al készült ISO 100-on
az óházos panorámás 2 képbõl van, kb u.ilyen beállítással..azon is csak minimális kontraszt növelés van..meg talán élesítés..
a farakásos meg..hát..egy ilyen ff konverziót nem 2 perc megcsinálni..inkább nem írom le, mert mindig a kép adja, mit merre kell tolni..
nem írom oda, mert az az oldal nem azért van..
a stájer-esen nincs szinte semmi utómunka, minimális kontraszt meg szaturáció növelés.
F13-al és a polár-szûrõ miatt 1/20-al készült ISO 100-on
az óházos panorámás 2 képbõl van, kb u.ilyen beállítással..azon is csak minimális kontraszt növelés van..meg talán élesítés..
a farakásos meg..hát..egy ilyen ff konverziót nem 2 perc megcsinálni..inkább nem írom le, mert mindig a kép adja, mit merre kell tolni..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2008. május 22. - 10:52
köszi hogy szóltatok,javítom
nem bringa.. sisak.
fullface. S-es. Giro Remedy. új. olcsón. ismerõsöknek mégolcsóbban. ha érdekel valakit szóljatok
nem bringa.. sisak.
Írta 2008. május 22. - 10:27
Andris jók a képek, nem írod majd oda milxyen beállításokkal készültek...?!és hogy milyen utómunkák vannak rajta?!a stájer is meg az óhhház is jóó lett!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. május 22. - 10:23
Hi,, ugyebár én még nem a mostani Schengeni állapotok szerint utaltam, ami nem tudom változtatott-e valamit, de a salzkammergut trophyra neveztem valahol még megvannak a számlák, de azt tudom hogy a nevezésem költségeinek 1/3 ad része az volt amit az utalás miatt lenyúltak... tehát nagyoon sokat!otp-bõl utaltam mert sûrgõs volt.utánna megbántam.De pl a telómat Hulp segített rendezni, és az már osztrák utalásssal ment nem is került annyiba. szerintem a legolcsobb kisétálni rohoncra és onnan utalni.
Matt mit adsz el amit nem adsz már el mert nem szerepel az adatbázisban?
Matt mit adsz el amit nem adsz már el mert nem szerepel az adatbázisban?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!