na csõ, csak beköszöntem, minden ok errefelé?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. július 18. - 22:30
Írta 2011. július 18. - 21:39
megbeszéljük a legközelebbit majd:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. július 18. - 20:13
Letétben? Azóta már nem rock-ot, hanem industrial-t hallgatsz te is Jól van Gondoltam, hogy nem sokat mész ilyen melegben. Annyira hiányzik már nekem is....
OK, szólj csak.
Márió: akartam is mondani, hogy ilyen tempóban nem fogjátok sokáig húzni Nagyxon nekiálltatok, ami nem is csoda a pályát látva. Én a nagy ugratókat meg sem merném próbálni. A csapatós részeket igen, de nagyon lassú lennék. A videók azért nézhetõek.... amúgy mikor jöttetetk Bálinttal úgy néztetek ki, mint az igazi nagyok... hihetetlen jól nézett ki és nagyon nagy volt a tempó. Dani bicajának a sziklás, gyökeres már sok lett volna, mert a tiétek is iszonyat dolgozott..... a felfüggesztések nem sokat pihentek.
Mihamarabb menjetek, mi is megyünk....
OK, szólj csak.
Márió: akartam is mondani, hogy ilyen tempóban nem fogjátok sokáig húzni Nagyxon nekiálltatok, ami nem is csoda a pályát látva. Én a nagy ugratókat meg sem merném próbálni. A csapatós részeket igen, de nagyon lassú lennék. A videók azért nézhetõek.... amúgy mikor jöttetetk Bálinttal úgy néztetek ki, mint az igazi nagyok... hihetetlen jól nézett ki és nagyon nagy volt a tempó. Dani bicajának a sziklás, gyökeres már sok lett volna, mert a tiétek is iszonyat dolgozott..... a felfüggesztések nem sokat pihentek.
Mihamarabb menjetek, mi is megyünk....
Írta 2011. július 18. - 11:20
Jó nap volt Tomi , bár nagyon sokáig nem maradtunk. kb d.u. 1 re mindenkinek elfogyott a folyadék utánpótlás:D lent meg sehol nincs kút szal kb fél 4 ig bírtuk aztán lementünk vissza az állomásra de így is nagyon jó volt. Bálint azt mondta a felsõ részen azt a dupla leléptetõ utáni nagy ugrót amire kanyarból mész azt már nem próbálta meg. Miután elmentél nem sokkal kb mindenkinek elfogyott az ereje a melegben:), érdemben sokat már nem is bringáztunk. erre a pályára tényleg egymás után 2 vagy 3 nap kéne mert így egyben nagyon tömény.
Írta 2011. július 18. - 07:41
Semmi gond Tomi, letétben nálam van az mp3 lejátszód. Az a helyzet, hogy mostanában én is nagyon keveset voltam csak kinn, mert 40 fokban a viszonylag hûvös lakásban is megsülök, hát még bicajozás közben. Ha megyek, akkor küldök elõtte sms-t.
Írta 2011. július 17. - 19:36
Srácok,
Végre egy frankó nap. Nagyon ügyesek voltatok. A pálya iszonyat. Márió, te meg egy állat vagy. Bálint visszament megcsinálni a track elejét? Nagyon jó volt.
Akármikor mentek legközelebb, SZÓLJATOK!!!!!! Menni akarok.
Hulp: ki is ment a fejembõl, hogy a lemezeidet már ezer +1 éve kérted. Szégyenlem a pofámat, de elfelejtettem. Mikor talállak meg Sében? Holnapkivételével bármelyik nap ki tudok ugrani! Küldj egy SMS-t, hívj, vagy írj ide, aztán kiviszem. Még 1x elnézést érte.
Még mindig nem tértem magamhoz.... nem bántam meg, hogy elmentem veletek......
Végre egy frankó nap. Nagyon ügyesek voltatok. A pálya iszonyat. Márió, te meg egy állat vagy. Bálint visszament megcsinálni a track elejét? Nagyon jó volt.
Akármikor mentek legközelebb, SZÓLJATOK!!!!!! Menni akarok.
Hulp: ki is ment a fejembõl, hogy a lemezeidet már ezer +1 éve kérted. Szégyenlem a pofámat, de elfelejtettem. Mikor talállak meg Sében? Holnapkivételével bármelyik nap ki tudok ugrani! Küldj egy SMS-t, hívj, vagy írj ide, aztán kiviszem. Még 1x elnézést érte.
Még mindig nem tértem magamhoz.... nem bántam meg, hogy elmentem veletek......
Írta 2011. július 16. - 22:08
Írta 2011. július 16. - 20:42
Írta 2011. július 16. - 20:40
okkés így jó lesz:) megvan a számod is.
8:24 re ér be a vonat szal kb akkor ott leszünk.
8:24 re ér be a vonat szal kb akkor ott leszünk.
Írta 2011. július 16. - 20:33
Hi,
Jó korai az idõpont, de megpróbálok odaérni.
Megadom a számom privátban, hogy meglegyen. Megy az SMS.
Legyen úgy, hogy az állomásra megyek, az jó ötlet.
Ha ott vagyok, akkor mentem, ha nem, akkor nem. Sztem 90%, hogy odaérek.
Köszi
Jó korai az idõpont, de megpróbálok odaérni.
Megadom a számom privátban, hogy meglegyen. Megy az SMS.
Legyen úgy, hogy az állomásra megyek, az jó ötlet.
Ha ott vagyok, akkor mentem, ha nem, akkor nem. Sztem 90%, hogy odaérek.
Köszi
Írta 2011. július 16. - 14:53
nyahh a vonat 7.16 kor indul egy az fél 9 re van ott, szal 9 kor már a pályán vagyunk. vagy indul utána egy fél 10 kor de az már késõ szerintem , mindenkinek jó a negyed 8 as.
Dani akkor 6.50 kor a fõbejárat elõtt a vasúton? korai az idõpont de megéri hidd el:) a másikkal már késõn érnénk ki. így is kevés oda az egy nap ride:)
Tomi add meg a tel számod privátban vagy valahogy, aztán onnan elkalauzollak, de az lenne a leg jobb ha mire beér a vonat Sopronba, addigra oda jönnél az állomásra autóval. onnan kb le is tudsz minket követni autóval onnan már egyszerû.
8:20 ra odajönnél a soproni állomásra autóval az lenne a legjobb , a vonat 8.24 re ér be, onnan meg mondom merre tovább.
Dani akkor 6.50 kor a fõbejárat elõtt a vasúton? korai az idõpont de megéri hidd el:) a másikkal már késõn érnénk ki. így is kevés oda az egy nap ride:)
Tomi add meg a tel számod privátban vagy valahogy, aztán onnan elkalauzollak, de az lenne a leg jobb ha mire beér a vonat Sopronba, addigra oda jönnél az állomásra autóval. onnan kb le is tudsz minket követni autóval onnan már egyszerû.
8:20 ra odajönnél a soproni állomásra autóval az lenne a legjobb , a vonat 8.24 re ér be, onnan meg mondom merre tovább.
Írta 2011. július 16. - 13:35
Mikor értek oda? Sztem lemegyek megnézni. Ha lemennék kocsival, akkor hová kell mennem, mert én sem találtam meg. Hány óra felé vagytok annál az útnál, ahonnan fel kell mennia a szûk utcán? Addig elmennék kocsival, ott találkozhatnánk, aztán felsétálnék utánnatok.
Köszi
Köszi
Írta 2011. július 16. - 02:50
Írta 2011. július 15. - 19:00
Nyahh voltam kint de Luisék nem jöttek ki , így nem tudtuk lebeszélni mikor induljunk hol találkozzunk, pedig egyedül meg biztos hogy nem találnak ki, már ha egyáltalán akarnak még menni vasárnap.
Én sajna nem tudok autót szerezni vasárnapra, de lehet nem is baj , mert jönnének páran, és úgyis csak két embert tudnék vinni, így a törpiekkel azt beszéltük meg, hogy vonattal mennénk.a Bálint a Kornél a Gala meg a Norbi jönne meg én vonattal. negyed óra tekerés onnan és a pályán vagy szal nem para.
Így akkor jó lenne neked Dani? mi mindenképp megyünk de sajnos csak így tudtuk most megoldani.
a jegy 2rugó asszem oda vissza bringával együtt, egy hónapja voltam már kint vonattal.
Én sajna nem tudok autót szerezni vasárnapra, de lehet nem is baj , mert jönnének páran, és úgyis csak két embert tudnék vinni, így a törpiekkel azt beszéltük meg, hogy vonattal mennénk.a Bálint a Kornél a Gala meg a Norbi jönne meg én vonattal. negyed óra tekerés onnan és a pályán vagy szal nem para.
Így akkor jó lenne neked Dani? mi mindenképp megyünk de sajnos csak így tudtuk most megoldani.
a jegy 2rugó asszem oda vissza bringával együtt, egy hónapja voltam már kint vonattal.
Írta 2011. július 14. - 22:41
holnap megyek ki parkerdõbe luisékkal megbeszélni, hogy akarnak e jönni , és ha igen akkor hol találkozzunk , utána megdumáljuka többit:)
okézsoké Akkor holnap estefele leszek msn-en...vagy írj ide
Írta 2011. július 14. - 16:49
holnap megyek ki parkerdõbe luisékkal megbeszélni, hogy akarnak e jönni , és ha igen akkor hol találkozzunk , utána megdumáljuka többit:)
Írta 2011. július 14. - 12:53
Írta 2011. július 13. - 19:52
Lehet akkor én is lekövetlek benneteket. Nem maradok sokat, de lemeózom a pályát, meg bennetek
Írta 2011. július 13. - 12:11
jaja oks:) pénteken dumálom le fixre Luisékkal mert õk is akarnak jönni jópáran csak nem tudják az utat szal utánunk kell jönniük majd vagy valami.
Nah az fasza lesz ha leszünk páran!! Aztán mehetünk korábban is nekem mindegy mikor indulunk
Írta 2011. július 13. - 11:51
jaja oks:) pénteken dumálom le fixre Luisékkal mert õk is akarnak jönni jópáran csak nem tudják az utat szal utánunk kell jönniük majd vagy valami.