akkor ha addig nem találkoznánk, BUÉK!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. december 31. - 13:58
Írta 2008. december 31. - 11:29
Írta 2008. december 31. - 08:47
Írta 2008. december 30. - 18:28
Írta 2008. december 30. - 18:20
Írta 2008. december 30. - 16:37
Írta 2008. december 30. - 14:59
Megkérdezhetem mirõl beszélünk?
Kb az jön le, hogy kordonnal el van blokádolva a hegy és mindenhonnan mesterlövészek figyelik a bicikliseket
Felmész tekersz, ha esetleg szól valaki, megmondod hogy bocsánat, és ennyi. Mit tud csinálni? Megbüntet? Nincs nálam irat, se pénz, szívesen bediktálom az adataim: Kovácsi István Vép Fõ utca 20. Lelõ? Vagy mi?
Elég nagy ez a hegy. El fogunk férni ugyanúgy ahogy eddig. Túristáknak meg elõre kell kiabálni hogy ne ijedjenek meg aztán kész. Okosan udvariasan szerintem meg lehet oldani mindent törvények nélkül is.
Kb az jön le, hogy kordonnal el van blokádolva a hegy és mindenhonnan mesterlövészek figyelik a bicikliseket
Felmész tekersz, ha esetleg szól valaki, megmondod hogy bocsánat, és ennyi. Mit tud csinálni? Megbüntet? Nincs nálam irat, se pénz, szívesen bediktálom az adataim: Kovácsi István Vép Fõ utca 20. Lelõ? Vagy mi?
Elég nagy ez a hegy. El fogunk férni ugyanúgy ahogy eddig. Túristáknak meg elõre kell kiabálni hogy ne ijedjenek meg aztán kész. Okosan udvariasan szerintem meg lehet oldani mindent törvények nélkül is.
Írta 2008. december 30. - 14:02
Hát az biztos hogy továbbra is járunk fel a "hegyre".......max majd személyesen közlik velünk a nemtetszésüket..bár azt kétlem hogy egy bringást elkapnának lefele menet
Meddig fog ez vajon tartani??
Meddig fog ez vajon tartani??
Írta 2008. december 30. - 12:14
Eddig sem érdekelte egyikünket sem, hogy lehet-e bicajozni az erdõben, vagy nem. Szóval szerintem ezután is ugyanúgy fogunk járni tekerni Kõszegre.
Írta 2008. december 30. - 09:11
Találkoztam a kõszegi kerékpáros klubb elnökével.. érdekes vót..nem jellemezném az Urat..ne várjatok semmit..
Ez majd nálunk úgy fog történni hogy szomszédos példára megtiltják a bicajozást, de bikepark nem lesz...ilyen félmegoldást vesznek át..
Ez majd nálunk úgy fog történni hogy szomszédos példára megtiltják a bicajozást, de bikepark nem lesz...ilyen félmegoldást vesznek át..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. december 29. - 19:18
Hát ez van. Marad a megszokott módszer
Erdészek miatt meg nem kell idegeskedni.
Erdészek miatt meg nem kell idegeskedni.
Írta 2008. december 29. - 19:14
Mondjuk ha ezt Szegeden kérdezed meg, akkor még jogos is, de itt a kõszegi hegy lábánál inkább vicces. Az is igaz, hogy aki itt nagyon bikeparkot akar, az inkább kimegy Semmeringre. Mert a felvonó Kõszegen már tényleg erõsen sci-fi. Tologatni meg kinek van kedve/ereje.
Írta 2008. december 29. - 19:11
és hova gondoljátok a bikeparkokat? pestre pl? az neketek mennyivel jobb?
mert feltételezem nem nyitnak egyet-egyet régiónként
mert feltételezem nem nyitnak egyet-egyet régiónként
Írta 2008. december 29. - 16:57
Írta 2008. december 29. - 15:06
Én is a bikeparkokra gondoltam....ott meg mégszigorúbbak a szabályok....ha ott vmi sajátmagad által "kitúrt" ösvényen mész akkor nagyon megbaxxák az embert.....de épp ezért hogy ne legyen ez..csináltak számtalan bikeparkot......nekik van eszük....itthon miért nincs?............
Írta 2008. december 29. - 13:58
Az igaz, de ha jól tudom ott sem mehetsz csak úgy be az erdõbe. Tehát túristaösvényen ott sem bicajozhatsz, ha az nem külön jelölt bicajút is. Max erdészteti utakon, de még abban sem vagyok biztos, hogy szabad bicajozni. Persze más kérdés, hogy van nekik egy csomó kijelölt helyük, ahol tekerhetsz, a bicajos parkokról már nem is beszélve.
Írta 2008. december 29. - 12:28
Hát jah...elég érdekes a szituáció......meg ha túritaösvényeken bringázunk amik általában döngöltre vannak taposva azokon sok kárt nem tudunk tenni....szerintem....
Érdekes bezzeg a sógoroknál ezt a problémát szépen megoldották a bike parkokkal........
Érdekes bezzeg a sógoroknál ezt a problémát szépen megoldották a bike parkokkal........
Írta 2008. december 29. - 10:18
hozzátenném, hogy amikor beszól akkor kocsival megy utánnad, és ablakból kiabál ki..
Tehát Õ üzemanyagot éget el-energiát pazarol-amit fából szénbõl vagy egyéb fosszilis üzemanyagból nyertek, és 4db gumival tapossa az utat..na errõl ennyit...
Mondtam én már Ezeknek hogy menjenek le, váltsanak bicajra, és jöjjenek vissza reklamálni, mert ez olyan mintha a dózeros kiszolna hogy ne tapossam le a földet... vagy az erdõtûznél szólnak hogy ne gyújts rá mert füstõl..
Tehát Õ üzemanyagot éget el-energiát pazarol-amit fából szénbõl vagy egyéb fosszilis üzemanyagból nyertek, és 4db gumival tapossa az utat..na errõl ennyit...
Mondtam én már Ezeknek hogy menjenek le, váltsanak bicajra, és jöjjenek vissza reklamálni, mert ez olyan mintha a dózeros kiszolna hogy ne tapossam le a földet... vagy az erdõtûznél szólnak hogy ne gyújts rá mert füstõl..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!