Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
akkor ha addig nem találkoznánk, BUÉK!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát ez eléggé undorító szegény.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Nincs dinnye...!

BUJÉK

:puke:

Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
najó, az "okosan"-t visszavonom :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én kérek.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Dinnyét!!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Megkérdezhetem mirõl beszélünk? :)
Kb az jön le, hogy kordonnal el van blokádolva a hegy és mindenhonnan mesterlövészek figyelik a bicikliseket :D

Felmész tekersz, ha esetleg szól valaki, megmondod hogy bocsánat, és ennyi. Mit tud csinálni? Megbüntet? Nincs nálam irat, se pénz, szívesen bediktálom az adataim: Kovácsi István Vép Fõ utca 20. Lelõ? Vagy mi?
Elég nagy ez a hegy. El fogunk férni ugyanúgy ahogy eddig. Túristáknak meg elõre kell kiabálni hogy ne ijedjenek meg aztán kész. Okosan udvariasan szerintem meg lehet oldani mindent törvények nélkül is.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hát az biztos hogy továbbra is járunk fel a "hegyre".......max majd személyesen közlik velünk a nemtetszésüket..bár azt kétlem hogy egy bringást elkapnának lefele menet :D
Meddig fog ez vajon tartani??

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Eddig sem érdekelte egyikünket sem, hogy lehet-e bicajozni az erdõben, vagy nem. Szóval szerintem ezután is ugyanúgy fogunk járni tekerni Kõszegre.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Ez majd nálunk úgy fog történni hogy szomszédos példára megtiltják a bicajozást

OK!!
akkor majd felmegyek terepjáróval ameddig csak lehet, ott meg kiszállok a túrabakancsomban, és abban megyek tovább..

Flickr

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Találkoztam a kõszegi kerékpáros klubb elnökével.. érdekes vót..nem jellemezném az Urat..ne várjatok semmit..:)

Ez majd nálunk úgy fog történni hogy szomszédos példára megtiltják a bicajozást, de bikepark nem lesz...ilyen félmegoldást vesznek át..

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Hát ez van. Marad a megszokott módszer :)
Erdészek miatt meg nem kell idegeskedni.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mondjuk ha ezt Szegeden kérdezed meg, akkor még jogos is, de itt a kõszegi hegy lábánál inkább vicces. Az is igaz, hogy aki itt nagyon bikeparkot akar, az inkább kimegy Semmeringre. Mert a felvonó Kõszegen már tényleg erõsen sci-fi. Tologatni meg kinek van kedve/ereje.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
és hova gondoljátok a bikeparkokat? pestre pl? az neketek mennyivel jobb? :)
mert feltételezem nem nyitnak egyet-egyet régiónként

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
ez egy nagyon jó kérdés

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Én is a bikeparkokra gondoltam....ott meg mégszigorúbbak a szabályok....ha ott vmi sajátmagad által "kitúrt" ösvényen mész akkor nagyon megbaxxák az embert.....de épp ezért hogy ne legyen ez..csináltak számtalan bikeparkot......nekik van eszük....itthon miért nincs?............

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az igaz, de ha jól tudom ott sem mehetsz csak úgy be az erdõbe. Tehát túristaösvényen ott sem bicajozhatsz, ha az nem külön jelölt bicajút is. Max erdészteti utakon, de még abban sem vagyok biztos, hogy szabad bicajozni. Persze más kérdés, hogy van nekik egy csomó kijelölt helyük, ahol tekerhetsz, a bicajos parkokról már nem is beszélve.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hát jah...elég érdekes a szituáció......meg ha túritaösvényeken bringázunk amik általában döngöltre vannak taposva azokon sok kárt nem tudunk tenni....szerintem....
Érdekes bezzeg a sógoroknál ezt a problémát szépen megoldották a bike parkokkal........

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hozzátenném, hogy amikor beszól akkor kocsival megy utánnad, és ablakból kiabál ki..
Tehát Õ üzemanyagot éget el-energiát pazarol-amit fából szénbõl vagy egyéb fosszilis üzemanyagból nyertek, és 4db gumival tapossa az utat..na errõl ennyit...
Mondtam én már Ezeknek hogy menjenek le, váltsanak bicajra, és jöjjenek vissza reklamálni, mert ez olyan mintha a dózeros kiszolna hogy ne tapossam le a földet... vagy az erdõtûznél szólnak hogy ne gyújts rá mert füstõl..

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hozzátenném:
a kerékpár két gumija kisebb felületen éri a talajt, mint ezeknek a parasztoknak a gumicsetkója...

Flickr