Én is kihagyom ezt a havas bringázást..
nem szeretném még jobban tönkre tenni, az amúgy is romokban heverõ konámat..:/
meg amúgy sincs itthon..el lett téliesítve..
Matt, te meg hajts rá a neoprém kesztyûkre..
van ilyen Dirt-es fajta, amin ugyan vannak szellõzõ lukak, de azt be tudod önteni gyertyaviasszal..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2009. január 13. - 00:48
Írta 2009. január 12. - 23:49
Írta 2009. január 12. - 21:15
Matt BP-en van még levegõ? ?
Amúgy ma dolgoztam elösszõr...
Megyek nézem a hideget..
Amúgy ma dolgoztam elösszõr...
Megyek nézem a hideget..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2009. január 12. - 13:06
Ilyen hidegben nem is a kezem fázik a legjobban. Már sokkal elõbb, gyagkorlatilag a házból való kilépéstõl kezdve szinte fáj levegõt venni, és lefagy az arcom. Maszkban meg nem kapok levegõt. Szóval nekem is marad hit a globális felmelegedésben.
Írta 2009. január 12. - 12:09
biczó te ilyen sokat dolgozol vagy mibajod?
ujjatlan? az azér elég lol lenne bicozni.
minimum egy kétujjas kell szerintem de annál is para még 4ujjal fékezni.
szal minimum egy háromujjas kesztyû kéne de az meg jó drága és lehet hogy velem van a baj és abba is ugyanugy fázna a kezem akkor meg szopó.
szóval én inkább várok egy +5-10fokra .)
amúgymeg itt vok pesten szal amúgyse tudok sehova menni...
ujjatlan? az azér elég lol lenne bicozni.
minimum egy kétujjas kell szerintem de annál is para még 4ujjal fékezni.
szal minimum egy háromujjas kesztyû kéne de az meg jó drága és lehet hogy velem van a baj és abba is ugyanugy fázna a kezem akkor meg szopó.
szóval én inkább várok egy +5-10fokra .)
amúgymeg itt vok pesten szal amúgyse tudok sehova menni...
Írta 2009. január 12. - 11:39
Hi, ne vegyél kesztyût, én fagyálló és impregnáló szerekbõl álló oldatban áztattam a kezem, és 12 órát száradni hagytam.. na most jó..
Vegyél ujjatlant!
vagy kínait, mert nekem az van és egy idõ után átázik, de legalább nem volt drága, mert van olyan is, az a hidegtõl a tenyérrészen elszakadt az anyag merevedéses kifáradása miatt..és átázik..
De vettem a metróba is mert szép színe volt, és leimpregnáltam és bírja...már nem ázik át és 3e Ft-ba volt..
De az ujjatlan a tuti, csak abból én se kaptam olyat amilyet akartam..
Nagy találmány az impregnálás-amikoris folyékony mikro-robot-organizmusok átszövik a szövetet lyukak után kutatva, mert utálnak fürödni..vagymi..már a lepedõt is impregnálom, és ha bepisilek, nem ázik át..
Vegyél ujjatlant!
vagy kínait, mert nekem az van és egy idõ után átázik, de legalább nem volt drága, mert van olyan is, az a hidegtõl a tenyérrészen elszakadt az anyag merevedéses kifáradása miatt..és átázik..
De vettem a metróba is mert szép színe volt, és leimpregnáltam és bírja...már nem ázik át és 3e Ft-ba volt..
De az ujjatlan a tuti, csak abból én se kaptam olyat amilyet akartam..
Nagy találmány az impregnálás-amikoris folyékony mikro-robot-organizmusok átszövik a szövetet lyukak után kutatva, mert utálnak fürödni..vagymi..már a lepedõt is impregnálom, és ha bepisilek, nem ázik át..
Írta 2009. január 12. - 10:53
nálam a kesztyû a gyenge pont. egyszerûen nem találok olyat amiben ne fagyna szét 20-30 perc múlva a kezem...
Írta 2009. január 12. - 07:30
biztos, hogy nem megyek tekerni hóban, azt megfogadtam
szombaton csúszkálás!!
szombaton csúszkálás!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. január 11. - 20:57
Akkor ha jól számolok..., -15+15=0! azaz nemsokára mehetünk tekerni....!
Ilyenkor vajon a teló olajcsepjei mozgásra kéztethetõk, vagy úgy megvannak derMEDVE hogy megse nyikkannak..?
Tegnap voltunk futni Mcclannel Irottra mentünk, és ami meglepõ volt hogy, fennt meleg volt, lennt meg hideg..olyan hideg, majdnem visszafutottam-ha ment volna..
Mcclane rövidnaciba-+póló=a hideg a barátja..
lábnyom csak a mienk volt -szívszaggató felé..
Tekerni valaki eljönne velem ilyen hidegben?cc-fel és gyorsan le , kocsiba be verzióban?
a 15 fokra visszatérve Hulpnak:
http://www.csatolna....i/korabbi.shtml talán február vége felé...!
Ilyenkor vajon a teló olajcsepjei mozgásra kéztethetõk, vagy úgy megvannak derMEDVE hogy megse nyikkannak..?
Tegnap voltunk futni Mcclannel Irottra mentünk, és ami meglepõ volt hogy, fennt meleg volt, lennt meg hideg..olyan hideg, majdnem visszafutottam-ha ment volna..
Mcclane rövidnaciba-+póló=a hideg a barátja..
lábnyom csak a mienk volt -szívszaggató felé..
Tekerni valaki eljönne velem ilyen hidegben?cc-fel és gyorsan le , kocsiba be verzióban?
a 15 fokra visszatérve Hulpnak:
http://www.csatolna....i/korabbi.shtml talán február vége felé...!
Írta 2009. január 10. - 20:55
Írta 2009. január 10. - 11:33
Hi, én is megérkeztem....
Mikó megyünk tekerni?-Andris én is mennék-jó a kép..
van egy pajtás -om ez idézõjelbe volt. ki kellene próbálnom überfasza képeket csinálok majd vele, ha kapok még régi filmet...
Mcclane jövõ hét csúszás? Matt? überkirályász helyre megyünk..hólessz..
Eurót mikó váltsak?....reggel még jó az ár, aztán mire kiérek váltani 30Ft-ot ugrik..
Mikó megyünk tekerni?-Andris én is mennék-jó a kép..
van egy pajtás -om ez idézõjelbe volt. ki kellene próbálnom überfasza képeket csinálok majd vele, ha kapok még régi filmet...
Mcclane jövõ hét csúszás? Matt? überkirályász helyre megyünk..hólessz..
Eurót mikó váltsak?....reggel még jó az ár, aztán mire kiérek váltani 30Ft-ot ugrik..
Írta 2009. január 09. - 16:11
Írta 2009. január 09. - 14:22
Írta 2009. január 09. - 12:30
McClane, én itt vagyok, ha nem is írok, akkor is olvasom szösszeneteidet.
Akkor beszélj a biciklirõl.
Úgy tûnik az egyik RAM rakoncátlankodott, és azért voltak azok a furad dolgok, hogy ok nélkül kilépett a játékból, meg újraindult a gép. De azért nem szeretném elkiabálni, mert még csak tegnap szedtem ki a rossznak vélt RAM-ot.
Akkor beszélj a biciklirõl.
Úgy tûnik az egyik RAM rakoncátlankodott, és azért voltak azok a furad dolgok, hogy ok nélkül kilépett a játékból, meg újraindult a gép. De azért nem szeretném elkiabálni, mert még csak tegnap szedtem ki a rossznak vélt RAM-ot.
Írta 2009. január 09. - 10:59
tök jó itt
így elbeszélgetek magammal
bár az is igaz, hogy a biciklirõl régen beszéltem
így elbeszélgetek magammal
bár az is igaz, hogy a biciklirõl régen beszéltem
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. január 08. - 18:06
most néztem meg a youtube-on a zegride2-öt, elképesztõ
Come on! It's on