Akkor te voltál az. Éppen néztem, hogy a fenti rész tök tiszta volt. Na mondom akkor valami kis nem kommentelõ suttyó volt, aki korábban szemetelt, de magába szállt és olvassa a fórumot. De akkor még nincsenek csodák. Az õ nevükben is köszi, hogy nekiálltál.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. September 02. - 09:20
Posted 2009. September 02. - 07:57
Akkor csütörtökön 6kor találka a pályán.
Én tegnap is voltam 15 perc alatt 2 zsák szemetet szedtem össze :klnie: sok anyázás közepette (van még vagy 5re való).Remélem csuklott(ak) az illetõk.
Aki jön hozzon még legalább 2-3 szemeteszsákot,én még 2õt fel tudok ajánlani.
Arra gondoltam talán érdemes lenne nyomtatni pár felszólítást amit kitehetnénk a legszemetesebb helyen a fákra,így talán picit felébred az illetõk lelkiismerete.
Jah és elkaptam 5 suttyót és mondtam nekik,h meg ne lássam,h szemetelnek.....
Persze õk nem voltak.... ,az egyik szaroson hátizsák volt,szívesen megnéztem volna mi volt benne (szerintem MÁR üres volt).
Én tegnap is voltam 15 perc alatt 2 zsák szemetet szedtem össze :klnie: sok anyázás közepette (van még vagy 5re való).Remélem csuklott(ak) az illetõk.
Aki jön hozzon még legalább 2-3 szemeteszsákot,én még 2õt fel tudok ajánlani.
Arra gondoltam talán érdemes lenne nyomtatni pár felszólítást amit kitehetnénk a legszemetesebb helyen a fákra,így talán picit felébred az illetõk lelkiismerete.
Jah és elkaptam 5 suttyót és mondtam nekik,h meg ne lássam,h szemetelnek.....
Persze õk nem voltak.... ,az egyik szaroson hátizsák volt,szívesen megnéztem volna mi volt benne (szerintem MÁR üres volt).
Posted 2009. September 01. - 20:33
Posted 2009. September 01. - 20:26
Posted 2009. September 01. - 17:07
Andris, asszem ma láttalak, csak mire eljutott az agyamig, már késõ volt.
Délutánonként nekem 6 után jó, szombat az most nem igazán.
Délutánonként nekem 6 után jó, szombat az most nem igazán.
Posted 2009. September 01. - 11:00
Csütörtök,péntek du fél 5 tõl jó nekem a szemétszedés ill.szombat egész nap ráérek (elvileg).Valahogy csak összehozzuk.
Posted 2009. August 31. - 21:06
Posted 2009. August 31. - 20:15
A szemétszedés nekem se lenne ellenemre.Utálom a mocskos erdõt. Hétvégén ráérek, a többi necces.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2009. August 31. - 20:08
Posted 2009. August 31. - 17:48
inkább Kõszegre menjünk cross motorosokat verni..
jó volt ez a Conti gumi az utolsó lehelletéig..
jó volt ez a Conti gumi az utolsó lehelletéig..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2009. August 31. - 13:16
Ja, erre a szemétszedésre már én is gondoltam, és szívesen részt is veszek benne, de csak akkor látom értelmét, ha elejét tudjuk venni a további szemetelésnek.
Posted 2009. August 31. - 10:09
Gratula Biczó az apasághoz :spoko:
A szemetelõkrõl meg annyit,hogy az utóbbi idõben elég sok 10-en éves suttyót láttam a pályánál,gondolom azok lehetnek a ludasok.
Legközelebb elkapom valamelyiket és meg lesznek fenyítve...
Ne hogy már pár kis pöcs miatt minket írjanak le aztán a végén már parkosba sem mehetünk, meg nekünk is kihuzkodják az erdõtulajok majd a drótot meg a 100as damilt keresztbe....
A héten ha lesz idõm valamelyik du. kimehetnénk összeszedni a szemetet...
Vki csatlakozik??
A szemetelõkrõl meg annyit,hogy az utóbbi idõben elég sok 10-en éves suttyót láttam a pályánál,gondolom azok lehetnek a ludasok.
Legközelebb elkapom valamelyiket és meg lesznek fenyítve...
Ne hogy már pár kis pöcs miatt minket írjanak le aztán a végén már parkosba sem mehetünk, meg nekünk is kihuzkodják az erdõtulajok majd a drótot meg a 100as damilt keresztbe....
A héten ha lesz idõm valamelyik du. kimehetnénk összeszedni a szemetet...
Vki csatlakozik??
Posted 2009. August 27. - 13:19
Mi van veled Biczó? Hogy bírod az apaságot? Hogy van a pici, meg Kriszta?
Már láttam egy mailt, amit írtál a fényképek miatt. Amint lesz idõm, meg eszembe jut, küldöm is. Meg valamikor majd lesz videó is.
Fék-ék nem fontos, mert van otthon így is vagy 3. Ezek szerint Vidám járt nálad. Szólhatott volna nekem is, mert úgy beszéltük meg, hogy együtt megyünk.
McClane ezek szerint nagyon berágott, csak azt nem értem min? Remélem azért elõbb-utóbb megjön az esze. Ha meg nem, akkor ezek szerint nem is voltunk neki fontosak.
Már láttam egy mailt, amit írtál a fényképek miatt. Amint lesz idõm, meg eszembe jut, küldöm is. Meg valamikor majd lesz videó is.
Fék-ék nem fontos, mert van otthon így is vagy 3. Ezek szerint Vidám járt nálad. Szólhatott volna nekem is, mert úgy beszéltük meg, hogy együtt megyünk.
McClane ezek szerint nagyon berágott, csak azt nem értem min? Remélem azért elõbb-utóbb megjön az esze. Ha meg nem, akkor ezek szerint nem is voltunk neki fontosak.
Posted 2009. August 27. - 11:34
Hi.. egy picit eltûntem a fontos teendõim miatt..
Mcclane merre vagy?-Azt hiszem már nem haragszik..
Hulp írtam, emailt, -ha a gmailos még jó-megnézed majd?
Para szhelytõl minden messze van,kivéve kõszeg..
A szemetelõsöknek eltöröm a kezét ha meglátom..majd sûrûbben járok mostanában arra..
Peti a fék-éked nálam van, majd elviszem, ha kellene..
Mcclane merre vagy?-Azt hiszem már nem haragszik..
Hulp írtam, emailt, -ha a gmailos még jó-megnézed majd?
Para szhelytõl minden messze van,kivéve kõszeg..
A szemetelõsöknek eltöröm a kezét ha meglátom..majd sûrûbben járok mostanában arra..
Peti a fék-éked nálam van, majd elviszem, ha kellene..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. August 27. - 07:25
Tegnap voltam kinn a pályán a vízmosás mellett és sajnos eléggé lehangoló állapotok uralkodnak. Az egész úgy néz ki, mint egy szemétdomb. Nem tudom kinek a hobbija ez a szemetelés, de nagyon durva szinten ûzi. Nem nagyon csodálkoznék, ha a terület tulajdonosa nemsokára körbekerítené az egész helye, aztán akkor cseszhetnénk a bicajozást. Ha teli ki bírja vinni a flakont az erdõig, akkor üresen is haza bírja vinni. Akire vonatkozik, jó lenne ha kicsit magába szállna és elgondolkodna ezen.
Posted 2009. August 25. - 23:15
Posted 2009. August 25. - 23:14
!!! VÁROSI DH-Komló !!!
Komló, 2009. szeptember 5. szombat
Versenyközpont: Komló-belváros, Eszperantó tér
Versenykiírás: http://www.doke.hu/g...09/varosidh.jpg
A tavalyi verseny videója: http://www.pinkbike.com/video/77858/
Pálya: “Hét ásó” emlékmûtõl az Eszperantó térig
Pálya hossz: kb. 1,3 km (lépcsõk nincsenek!)
Nevezés: 11.00-tól 14-óráig
Pályabejárás: 12-14 óráig
Idõmérõ és döntõ: 15.00-tól
Kategóriák: Profi, hobby, nõi. (licensz nem szükséges)
Felszállítás lesz.
Nevezési díj: 2500 Ft
Díjazás: kupák, érmek és ajándékok
Rendezõ: DÖKE (www.doke.hu )
Szállás: Komló - Kollégium: 72/481-652, Komló(Sikonda) - Fenyves Kemping: 72/481-981, Komló - Hotel Béke sziget: 72/581-098, Mánfa - Muskátlis vendégház: 70/244-3432, 70/527-7673, Mánfa - Romantyk vendégház: 72/484-848, 30/224-3093, Magyarszék - Pálma Vendégház: 30/499-2134, Magyarszék - Rauch Szállás: 30/485-8603
Információ: 30/6983-901 20/204-2360 www.doke.hu
Támogatók: Komló Város Önkormányzata, Páva Zoltán Komló város polgármestere, Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány, Bike Kerékpárszaküzlet és Szervíz
Egyéb programok: expo, sörsátor, koncertek, tûzijáték, disco (péntek és szombat este)
A kiegészítõ programokról bõvebben: http://komlo.hu/index.php?m=62
A versenyen bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul!
Minden érdeklõdõt és versenyzõt sok szeretettel várunk!!
Komló, 2009. szeptember 5. szombat
Versenyközpont: Komló-belváros, Eszperantó tér
Versenykiírás: http://www.doke.hu/g...09/varosidh.jpg
A tavalyi verseny videója: http://www.pinkbike.com/video/77858/
Pálya: “Hét ásó” emlékmûtõl az Eszperantó térig
Pálya hossz: kb. 1,3 km (lépcsõk nincsenek!)
Nevezés: 11.00-tól 14-óráig
Pályabejárás: 12-14 óráig
Idõmérõ és döntõ: 15.00-tól
Kategóriák: Profi, hobby, nõi. (licensz nem szükséges)
Felszállítás lesz.
Nevezési díj: 2500 Ft
Díjazás: kupák, érmek és ajándékok
Rendezõ: DÖKE (www.doke.hu )
Szállás: Komló - Kollégium: 72/481-652, Komló(Sikonda) - Fenyves Kemping: 72/481-981, Komló - Hotel Béke sziget: 72/581-098, Mánfa - Muskátlis vendégház: 70/244-3432, 70/527-7673, Mánfa - Romantyk vendégház: 72/484-848, 30/224-3093, Magyarszék - Pálma Vendégház: 30/499-2134, Magyarszék - Rauch Szállás: 30/485-8603
Információ: 30/6983-901 20/204-2360 www.doke.hu
Támogatók: Komló Város Önkormányzata, Páva Zoltán Komló város polgármestere, Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány, Bike Kerékpárszaküzlet és Szervíz
Egyéb programok: expo, sörsátor, koncertek, tûzijáték, disco (péntek és szombat este)
A kiegészítõ programokról bõvebben: http://komlo.hu/index.php?m=62
A versenyen bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul!
Minden érdeklõdõt és versenyzõt sok szeretettel várunk!!