Biczó neked elõször is gratula, most majd megtudod milyen is az élet

Szerdán (19.-én) éjszakai rájd.
Jelezzétek, hogy kienek van kedve eljönni. Indulás kb. 10 órakor az emlékmûtõl.
üdv
t
Nem érdemes kerülni az autópályát
az a 2000 ft durván amit megsporolsz a matricán az böven visszajön benzinbe. mikor autópályán 1 ora volt az út mentünk nem autopályán is úgy kb dupla olyan hosszú .
Hulp leogangban freeride os cuccosokon kívül van valami dh pálya is ?ha igen akk légyszi írj róla egy rövid leírást
Biczaj : GRAT !
Valaki letudná nekem írni hogy hogyan jutok el Semmeringre úgy hogy nem az autópályán megyek...néztem neten,de mindegyik csak az autópályás verziót mutatja....de a rövidebbet azt nemtudom
köszi
Csütörtökön 6 körül a bmx cross pályánál valaki?
Mennem kell megint és viszek ugrálós bringát is.
Elsõ körre jó lesz, aztán legközelebb majd jöhet az a nem tudom milyen hely az rét mellett, az erdõ szélén, ahol sok a szúnyog.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
De szar..már azért mert ami integrálttal kezdõdik az még jó ne volt..
denagy marhaság, tudod mikor vettem volna ilyet.. most vagy 68széles a tengely, vagy 73-a kettõ közti 5 mm-ert, még soha nem jutott volna eszembe állítgatásra felhasználni, tehát hogy nekem nem jó a 73, és a 68 hanem pont 70,5 kell.Ennek van értelme? nekem holzfellerem van, de semmi marha alátét nem kellett hozzá.vagy amihez nem kell az már unalmas..
Alátét az integrált hajtómûvek meg a Truvativ féle Howitzer monoblokjaihoz kellenek....azokkal lehet állítani a csapágy(monoblokk) szélességét..68mm-73mm...
HI,,nekem nincs...de háát én azt se tudom mi az, pedig nem ma kezdtem..hova kell alátét?minek? monoblokkom még lenne., de minek alá alátét nem értem. vagy ez olyan mint a zacskócstej és a zacskóstejtartó...
-még azt se értem hova lehetne alátétet berakni monoblokknál. Négyszögtengelynél még csak-csak..monoblokk egy komplett alkatrész, berakod és kész nincs hejje alátétnek..kivéve ha valamit sufniba dagasztasz-akkor ajánlom a csavarboltot ahol minden méretû alátét megtalálható..
Hulp, Vidám már LEogangba dönget.. ejj de jó nekik!