Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

stuki

stuki

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

kösz, most kinézett ofõ egy 20 kmerre lévõ falut. sztem még indulás elött is változtat majd, jellemzõ rá :D
és amúgy meg ma, majdnem pontosan 7 óra elött 10 perccel láttam 2 biciklist, a termállal szemben. esetleg vki a fórumról? vagy 'külsõs'?

Asszem az egyik én voltam.Parkosból jöttünk vissza,Csó-tó körül és Fõ-tér felé zúztunk beöltözve.
Ha csak nem mást láttál.....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gratula! aztán csak óvatosan! ;) :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
csõ cébetûs, hogy vagy?
ezer éve....

grat az új bicajhoz :)
Come on! It's on

Korn

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Sziasztok! :)

Ezer éve nem jártam erre! Sok minden összejött és még nem értem a dolgok végére de a lényeg, hogy újra van bringám! :)
Nem egy zúzógép de lehet tekerni!
Ezittaz!

Amennyire idõm engedi, megpróbálom nem csak közlekedésre használni.

Cornel

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
kösz, most kinézett ofõ egy 20 kmerre lévõ falut. sztem még indulás elött is változtat majd, jellemzõ rá :D
és amúgy meg ma, majdnem pontosan 7 óra elött 10 perccel láttam 2 biciklist, a termállal szemben. esetleg vki a fórumról? vagy 'külsõs'?

stuki

stuki

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Legegyszerûbb lemenni Csákánydoroszlóig vonattal, onnan meg tovább bicajjal,az a rész annyira már nem forgalmas.
Anno vagy 8 éve mi is megjártuk az utat jó öreg Biczóval együtt.
Az naggyon durva móka volt..... :peace:

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, hát a Szombathely-Körmend szakasz nem egy életbiztosítás, max falvaknak de arra meg szerintem kerülõ.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Bár nem tartozik konkrétan ide, de úgy gondolom, itt tudtok segíteni. Vadása-tóra biciklivel mennyi idõ alatt lehet lemenni? Egy 8.-as osztály oda-vissza le tudna bringázni (kb. 5-6an vagyunk, akik nem hagyják porosodni a bringát és még emlékszünk a színére)? Megjegyzem a "magassarkús" ofõnk ötlete volt!

Mi tavaly ott voltunk:D(csak mi Szentgotthárdról) falukon keresztül nem volt gáz, elmentünk Csákány felé, onnan meg egy erdei úton Felsõvalamin keresztül, egy nap oda, másnap vissza. Az volt szar hogy ofõnk kb 15ös átlagot ment és meg kellett várnunk, na meg másnaposan hazajönniFeltöltött kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
40km szóval nem para, viszont én tuti nem vállalnám 20-30 14éves gyerekért a felelõsséget az országúton, max. ha falukon keresztül...
lehet érdemesebb lemenni Körmendig vagy még egy kicsit tovább Csákánydoroszlóig vagy másik irányból Nádasdig vonattal.

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Bár nem tartozik konkrétan ide, de úgy gondolom, itt tudtok segíteni. Vadása-tóra biciklivel mennyi idõ alatt lehet lemenni? Egy 8.-as osztály oda-vissza le tudna bringázni (kb. 5-6an vagyunk, akik nem hagyják porosodni a bringát és még emlékszünk a színére)? Megjegyzem a "magassarkús" ofõnk ötlete volt!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Bozsokon pedig a Kalapos kõre vezetõ frankó kis utat álltak neki szétdózerolni a qrva anyjukat
eddig szuperul lehetett ott futni, most meg tök gáz
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kõszeg meg cák között a sárga túristaút pl átmegy magánterületen. évekig semmi probléma nem volt most meg körbekerítette a tulaj drótkerítéssel a mezõt ott a pataknál. facán lehet botladozni a méteres gazba meg szederbe... nem tom mi értelme ennek.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én sem láttam még semmilyen sorompót. Na még csak az lenne a szép. Bár halkan megjegyzem, ha a sorompóhoz nem tartozik drótkerítés a telekhatáron, akkor igazából nem nagyon érdekel, mert kikerülöm, aztán kész.
Szemeteléshez meg annyit, ha valaki a teli másfél literes palackot ki tudja magával vinni, akkor az üressel is megbirkózik valahogy. Ez az egész csak mentalitás kérdése. Nekem pl. eszembe nem jutna semmit eldobni az erdõben.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

nekem csak úgy mondták, hogy van vmi sorompó, de akkor most megnyugodtam :D

Nem nincs ott semmi....a Sé felõli részen található pár beton kihelyezve a fõbb ösvényekre hogy jelezze a magánterületet....de az erdõtörvénybe benne van hogy az erdõ tulajdonosának kötelezõ megtûrni az arra kirándulókat....szóval ló.... a seggébe :D

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Nincs ott semmi sorompó...:)
Szemetest meg nem raknak az erdõ közepére......bíznak az emberek jó indulatába hogy nem szemetelnek....itt mindenki csak magába nézhet....:)

nekem csak úgy mondták, hogy van vmi sorompó, de akkor most megnyugodtam :D

gorbacsov

gorbacsov

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szevasztok!

Ebben a beszélgetésben OFF, de amúgy nagyon is aktuális a téma.

Harmadszor is nekigyürkõzünk annak a nem egyszerû feladatnak, hogy a szombathelyi bringások nagy része eljöjjön a Critical Mass-re. Autómentes Nap lesz, vagy mi.

Szeptember 22-én este 6-kor találkozunk a Sportház elõtt, megyünk egy-két kört a városban a tavaszi útvonalon, aztán a Fõ téren emelünk.

Gyertek el minél többen, addig meg terjesszétek az igét!

Itt lesz minden fontos info: cmszombathely.blog.hu

Eddig a legtöbb dolgot egyedül találtam ki meg koordináltam (jó, azért egyre nõ a segítõk száma, de így drámaibb), ezért szívesen várok bármilyen segítséget és ötletet.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Nincs ott semmi sorompó...:)
Szemetest meg nem raknak az erdõ közepére......bíznak az emberek jó indulatába hogy nem szemetelnek....itt mindenki csak magába nézhet....:)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Tegnap voltam kinn a pályán a vízmosás mellett és sajnos eléggé lehangoló állapotok uralkodnak. Az egész úgy néz ki, mint egy szemétdomb. Nem tudom kinek a hobbija ez a szemetelés, de nagyon durva szinten ûzi. Nem nagyon csodálkoznék, ha a terület tulajdonosa nemsokára körbekerítené az egész helye, aztán akkor cseszhetnénk a bicajozást. Ha teli ki bírja vinni a flakont az erdõig, akkor üresen is haza bírja vinni. Akire vonatkozik, jó lenne ha kicsit magába szállna és elgondolkodna ezen.

na ja... most már elvileg be sem lehet menni. gyakorlatilag viszont még mindig. vmi sorompóról beszéltek. hát nem tom, én egyszer voltam, de akkor is a parkerdõ felé vezetõ útnál néztem be és kakukk. de hogy mennyire el volt hanyagolva :S bár lehet hogy jó lenne vhova kukát tenni. mert én nem láttam.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát én fél 7 körül értem ki, és akkor már nem volt ott senki. Sajna elõbb nem ment.

stuki

stuki

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Faxán tegnap sem jött ki senki,fél 7-ig ott voltam....
Egyedül kipucoltam a szaros pálya nagyját...