Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
jaaaa:)
lányok meg lukas gumik..
nemjó párosítás..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Vigyázz a lukas gumikkal, komolyabb bajok is lehetnek belõle. :D
Lány meg bringa egyszerre? Vazze ez hogy sikerült? Te egy mágus vagy.
Maxireka, vazze merre jártatok ti, hogy gaz volt. Gyanítom nem a séi pályán. Valószínûleg pénteken megyek ki Sébe, ha süt a nap. Ha nem, akkor hanyagolom, mert tök sötét van már az erdõben. Mondjuk ott szerintem fényképezni böszme nagy vakuk nélkül nem nagyon lehet ilyenkor.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ma elmentem egy lánnyal bringázni..a vaskerestresi bánya felett ledefekteltük az elsõ kereket mindketten..
sikerült pont egy olyan emberhez betévednünk a faluban, aki o.útizik..adott javítókészletet :)
mire a lányét megcsináltuk, akkor vettem észre hogy nekem is defis..:)
hazajöttünk, mondom menjünk még egy kört parkosban..
a hátsó kereke is defis lett.:)
most szerintetek?
így menjen az ember lánnyal bringázni..:D
na mindegy..
legközelebb o.úton megyünk..:D

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
egerszegi ismerõsnek van egy
egysebességes zõd polarxje, psylóval, hidrós fékekkel 60ér.
http://piacter.bikem...Fotesz-0040.jpg

kisbringának szerintem tökéletes az ilyen.
enyimbe is csak valami értelmes villa kéne aztán fulljó...

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
fél ötkor mentünk ki a töltéshez. most már otthon pihen mindenki. tök jó volt, készült egypár kép. talán majd fel is töltöm, de ne számítsatok jó minõségre. Mivel most egy sima mezei biciklim van, amit az elmúlt 4 hónapban elég rendesen meggyepáltam, gondolkodok rajt, hogy amíg nincs jogsi+motor, addigra kérnék egy mountain bike-ot. Azzal talán nem törném annyira szét se magamat, se a bicót. Esetleg vki tudna ajánlani valamit, nem túl drágán? Gondolok itt arra, hogy kb 50ezres határig.
Terveink szerint megyünk ki pénteken is, jóesetben 6-ig maradhatunk, mert akikkel megyek, most is fél ötre haza kellett menni. Bár utána anyukájuk még elengedte õket a töltéshez. A péntek meg laza nap, nem kell másnapra tanulni. Viszont én is max. 6-ig maradok, mert hétvégét Velemben töltöm és ott nem akarok tanulni, szval péntek este kell :D
Ez most hosszú lett :D De van még :D
A pálya teljesítése közben ilyen és hasonló mondatok hangzottak el: ez kurv@ jó!; bazzeg, majdnem...; húú, mekkora gaz van; ide járnak emberek?; egy fûnyíró és egy szemétszedés elkelne; vajon más is próbálta már (saját tákolmány, talán ott is hagytuk, egy "ugrató", aminek a darabjait a betonon találtunk)?.

stuki

stuki

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Én elvileg indulok ki úgy fél 5 körül,de nem sok kedvem van ma "pályázni",uh. parkos kör lesz oda vissza.

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
a máker :D csak majdnem esett el XD
ma kaptunk oltást, a hülye banya miatt engem duplán szúrtak meg :S ma kilátogatunk 3-an a pályára, de nem hiszem hogy bicózás is lesz, mert nem mûködik a bal kezem :D de ha vki kint lesz, az írjon, mert fényképeznénk is a blogba.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
35Km/h, szûk balos kanyar, apró kavics, és rengeteg makk a földön, jobbra elcsúszó elsõkerék, kioldó SPD(I.l.h.), agyban lökésszerûen megugró adrenalinszint, talajérintés bal cipõtalppal, érkezés a kanyarból 30Km/h-val, SPD visszacsatolás, nagylevegõ, hidegvégigfutás háton, repesztés tovább..:D

szóval majdnem eltaknyoltam..:D

Flickr

stuki

stuki

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Ilyenkor kell egy laza mozdulattal kinyújtani a lábad és lerúgni a tükrét a köcsögnek...:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
jah, õket láttuk.. zöld fullface volt a srácon, a másik kettõ meg valamit bütykölt..

Mátét is majd nem elkente a Merdzsó a templom mellett, mert elõzött egy bringást, és ehhez át kell jönnie a mi sávunkba..
és még nekünk integet....hát mi meg szitkozódtunk neki..:D

Flickr

stuki

stuki

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Én jártam arra úgy 16:40 körül.,a templomnál mentem fel aszfalton,domb közepénél meg be az erdõbe,de szerintem nem engem láttál.3 srác jött velem szemben a sípályánál,õk akkor jöttek kifelé az erdõbõl,lehet õk voltak.Az egyiken vmi zöld fullface volt.

A fasom a sok hülye vak autós 3,14csába.Tegnap engem is majdnem elkent egy a templom elõtti keresztezõdésnél.Megelõz,még mellettem van,erre kidobja az indexet és már rám is húzta a kormányt.Ha nem fékezek mindkét kerékkel blokkolót simán leburít.Jah és természetesen észre sem vett semmit.Én meg ordítva szidtam az anutáját.
:shot::snajper:

kit láttam ma du 5körül az oladi templom melletti kerteknél? fullface-ben volt..
meg volt 2 srác kicsit feljebb akik egy fehér bringát szereltek..

én a haverommal voltam

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Vagy csak megtévesztõ a nickje, és srác. Na akkor aztán lehet magyarázkodni. :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
milyenek vagytok...:no:

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
LOL, ilyenkor azér' idetalálsz,mi? :D

maxireka lehet tegnap írt utoljára a fórumra? :o :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
grrr grrrr

már csak Thez hiányzik meg Jé ügynök és teljes a pedó tím :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
liliomtiprók!
:D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Ja hogy Te lány vagy:) Akkor tényleg kellene valami védõcucc, nem túl szexi egy horzsolt térd, könyök stb...:icon_wink

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
biztos nem téged láttunk, mert mi a kiskerteknél tekertünk fel,
há' meg Hulp téged azé' megismerlek..:)

Réka te meg szerezz be valami védõfelszerelést, ha ilyenek történnek veled..
nem szép ha egy lánynak nem szép a lába..(mármint ha sebhelyes)

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én jártam arrafelé, de a templomnál nem jártam, hanem a híd utáni földúton mentem ki a pályára. Nekem a sisak a kormányon lógott. Meg engem azért csak megismersz már.

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Téged mindig valami baleset ér...:D

azért nem mindig! autó MÉG nem ütött el :D de csak azért, mert fékezett, illetve múltkor (kavicsos farolás ki az úttestre) észnél voltam és továbbmentem. Viszont ha az autós nem lassít... :D és most ha hozzátenném hogy tavasszal megyek jogsira (M kateg.), akkor asszem nagyon le lennék oltva, hogy ha biciklizni sem tudok.... :D
ma meg anya szépen lecseszett, hogy mit röhögök azon, hogy a bringám úgy néz ki, mint a két napos lószar, illetve a véres (a térdem vérzett, elég rendesen) gatyámon :D aztán kérde én: jobb lenne, ha sírnék? :D