M-a-TT, szval akkor az itt leírtak alapján veszélyes lennék?

Eldöntöttem, hogy a holnapi biciklizés az csak annyi lesz, hogy Gencsig, pár fotó készítése, és vissza. Szval pályán nem megyek. Ugyanis mostanra már járni is alig bírok... ez még a focis esés....
DaniKing, sztem se akarnál a szüleim helyében lenni. Egy elõnyös tulajdonságom van, keveset fogyasztok (tegnapi kajám: gabonapehely reggelire, tízóraira egy harapás csoki, ebédre egy cseresznyebefõtt, uzsonnára egy alma, vacsira meg semmi

). Viszont a fentartásom igen költséges.

Cserébe elválalok papírmunkát, adatbevitelt gépre. Viszonylag gyorsan írok. A keresztanyukám szivesen elfogadna maga mellé. Aránylagosan jól fõzök, még nem volt semmi konyhagyújtogatás (vagyis... hát nem volt nagy dolog, a konyharuha gyulladt meg

), és a házimunkában is besegítek

A zenét a lehetõ leghangosabban hallgatom anyu kedvenc filmjei alatt. Ráadásul szerinte rossz zenéket.... Nincs ízlése.... Na mindegy. De végülis a szüleim azok elviselnek. Viszont ha mindent elmesélnék nekik, amit csinálok..... Akkor lehet ki kellene költöznöm kerianyumhoz

Bár mondjuk apa a hülyeségekben is támogat.

Ez hosszú lett
Hulp, megnéztem a videót, nagyon jó. Szép a képe, jól van összerakva, meg maga a tartalom is. Mennyire foglalkozol komolyan a filmezéssel?