Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
most mondhatnám hogy
igen, a Te keresztmetszeted nem szûk..:D

Nah, akkor gyerekek, kinek mikor jó?
jövõ hét csüt?
az még elég messze van...talán :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Részemrõl ok a pizzázás, de általában eddig sem én voltam a szûk keresztmetszet.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
volt itt Szhelyen(hegyfalu) bicajos csaj, annak idején rengeteg tekertem vele..
csak Õ nem regelt fórumra...
(Veres Bogi, ha ez mond valakinek valamit)

amúgy most hogy van pár új arc, lehetne egy közös pizzázás..
vagy? az megin sértõdésekkel, meg beszólogatásokkal zárulna?

ja, és Réka, amiket leírtál jó gondolatok, de vagy tanulj meg bringázni, vagy vegyél védõfelszerelést!
nyáron a balcsin nem menõ a sebhely..:/

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
jaaaj, youtube-s link volt! Nem figyeltem :) Kösssz :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na végre egy bicajos csaj. :)
hulp01 (ez lennék én) videóira keress rá a youtube-on. Van fenn asszem 7 vagy 8. De a leogangos linkrõl is meg fogod találni a többit. Ha nem megy, akkor linkelek. :)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Az esések számának csökkentésére kitaláltam egy megfelelõ technikát :D:
-ami lehetetlen, az nekem sem fog sikerülni!
-nem kell autósokat elõzni, vagy átvenni egy autós sebességét, ha nem fog rendesen a fékem
-vannak bizonyos tárgyak, amiknél nem vagyok erõsebb a 43 kilómmal (pl.: betonkockák)
-a döntögetést lehetõleg nem egyenesben próbálgatom
-ha egy autó elüt, az fáj. a "majdnem elütöttek" az nagyon közel van az "elütöttek"-hez. ezért nem kell kockáztatni
-ha továbbra is próbálok így biciklizni mint eddig, érdemes lenne beszerezni egy sisakot, illetve terepre tervezett bicót.
na, kb ennyi :D
És Hulp, még konkrétan nem mondták, de annyira beleéltem magam a fociba, hogy elfeledkeztem róla, hogy itt nem úszom meg annyival, fogy földes/füves lesz a nadrágom. :)
Esetleg még vmi videót nem linkelnél be?

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
maxiREKA --> angol abc-ben nincs ékezet, ezért a Rékából Reka lett. És ha Réka vagyok, akkor asszem ki lehet következtetni, hogy csaj vok :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hú Maxireka, nem semmi csaj/csávó (a megfelelõ aláhúzandó) vagy te. Azt nem mondták, hogy betonon nem annyira érdemes becsúszni? Azt meg nagyon remélem, hogy ilyen esési statisztikákkal nem nagyon ülsz fel a bicajra sisak nélkül.
Filmezéssel csak annyira foglalkozok, amennyire a videón láttad. Igazából a kamerát is azért vettem, hogy az ilyen bicajos nyaralásokat meg tudjam örökíteni. Meg csináltam néhány kisebb videót, pl. Kõszegen az õszi erdõrõl. Ja, meg a korábbi nyaralásokról mind van egy DVD. A többieknek is meg nekem is tetszett a végeredmény, nekem végül is ez a lényeg. Maul az igazi filmes emberke innen a fórumról, de õ mostanában nem nagyon jár erre.

Örülök Biczó, hogy tetszett. Jó lenne ha jövõre többen jönnének, úgy még nagyobb móka.

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
M-a-TT, szval akkor az itt leírtak alapján veszélyes lennék? :)
Eldöntöttem, hogy a holnapi biciklizés az csak annyi lesz, hogy Gencsig, pár fotó készítése, és vissza. Szval pályán nem megyek. Ugyanis mostanra már járni is alig bírok... ez még a focis esés....

DaniKing, sztem se akarnál a szüleim helyében lenni. Egy elõnyös tulajdonságom van, keveset fogyasztok (tegnapi kajám: gabonapehely reggelire, tízóraira egy harapás csoki, ebédre egy cseresznyebefõtt, uzsonnára egy alma, vacsira meg semmi :D). Viszont a fentartásom igen költséges. :D Cserébe elválalok papírmunkát, adatbevitelt gépre. Viszonylag gyorsan írok. A keresztanyukám szivesen elfogadna maga mellé. Aránylagosan jól fõzök, még nem volt semmi konyhagyújtogatás (vagyis... hát nem volt nagy dolog, a konyharuha gyulladt meg :D), és a házimunkában is besegítek :D A zenét a lehetõ leghangosabban hallgatom anyu kedvenc filmjei alatt. Ráadásul szerinte rossz zenéket.... Nincs ízlése.... Na mindegy. De végülis a szüleim azok elviselnek. Viszont ha mindent elmesélnék nekik, amit csinálok..... Akkor lehet ki kellene költöznöm kerianyumhoz :D Bár mondjuk apa a hülyeségekben is támogat. :D Ez hosszú lett :D

Hulp, megnéztem a videót, nagyon jó. Szép a képe, jól van összerakva, meg maga a tartalom is. Mennyire foglalkozol komolyan a filmezéssel?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,,mi újs itt-errefelé?

Hulp király lett a videja,a sisakkamera meg isten!..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
maxireka, gencsre azér vigyél bukót. meg mindenhova.

direkt nem írtam szmájlit.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Péntekre azt terveztük (egy kis módosítás), hogy kimegyünk a Gencsire, megnézzük azt is. Egy kis terepszemle. De mivel mi jókislányok és jókisfiúk vagyunk, ezért "áhh, csak a töltésnél voltunk" :D
Bár egyre biztosabb, hogy hosszabb idõre (gyógyulás :D) hanyagolom a biciklizést.... Ugyanis ma focizáskor csúsztam egy jókorát a betonon. A combom az olyan, hogy rá se bírok nézni, a térdem az meg szokásos :D Viszont tegnap nem volt elütõs manõverem! Ez számomra már haladás :D

Nem lennék Anyukád/Apukád helyébenFeltöltött kép

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Péntekre azt terveztük (egy kis módosítás), hogy kimegyünk a Gencsire, megnézzük azt is. Egy kis terepszemle. De mivel mi jókislányok és jókisfiúk vagyunk, ezért "áhh, csak a töltésnél voltunk" :D
Bár egyre biztosabb, hogy hosszabb idõre (gyógyulás :D) hanyagolom a biciklizést.... Ugyanis ma focizáskor csúsztam egy jókorát a betonon. A combom az olyan, hogy rá se bírok nézni, a térdem az meg szokásos :D Viszont tegnap nem volt elütõs manõverem! Ez számomra már haladás :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na azért ennek ellenére megéri az odautazást. Lényegesen jobb, mint Semmering. DH-pályán nem is mentem, mert én annyira nem tudok bicajozni, hogy azt élvezzem. Egy-két helyen rápillantottam, és ez megerõsített abban, hogy ez nem nekem való. Az egyik überbrutál részen láttam egy csávót lefelé tépni ezerrel. Na, mondom te is hiányoztál a fizikaórákról. Hihetetlen volt. Jó nekem ez a nyugdíjas tempó a freeride pályán. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
A leírásod alapján nem is olyan vonzó már leogang. Ha már annyit utazik az ember, akkor jó lenne ha nem csak egy pálya lenne élvezetes :S
DH-n csináltatok felvételeket?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Jaja, én is úgy érzem, hogy egész jól sikerült mennem lefelé. Persze lehet gyorsabban is menni, de nem sok ember került el vagy ért utol a pályán. Persze azért olyan sokan nem is voltak, hogy tömegnyomor lett volna.
Fényképezéssel meg a kamerázással mi is így voltunk. A külsõ felvételek asszem két lejövetel alatt készültek. Rengeteg lehetõség kimaradt még. Csak az ember inkább bicajozik, mint kamerázik, plusz a fényképezés még egy plusz macera. A pályán nem is készültek képek, mert a fényképezõgépet fel sem vittük. Ezért jó a sisakkamera, mert azt csak bekapcsolod, aztán száguldasz lefelé, mintha nem lenne.
A north shore-ral az a gond, hogy utolsó elõtti napon láttam meg egyáltalán, hogy hol kell leágazni a freeride pályáról. Egy csomót esett az esõ, és úgy gondoltam, hogy a sáros kerék tuti csúszik a fán, ezért nem nagyon erõltettem. Ráadásul az elágazóban egyszer mentem a north shore-ok felé, aztán úgy kezdõdött, hogy az elsõ akadály után a kerék elsüllyedt egy 20 centi mély sáros trágyalében.
Szóval van itt még lehetõség elég sok. De ha egyszer kimentek majd, akkor meglátjátok, hogy a többi annyira nem nagy eresztés. A másik freeride pálya pl. sokkal vacakabb. Nem is nagyon járt arra senki.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
faca kis pályának néz ki, kiprószálnám .)
de leírtam oda is :D

legközelebb mi is csinálhatnánk semmeringen. csak leginkább olyankor mindig úgy vagyok vele, hogy szarok a fényképekre is, inkább bringázni akarok. itthon meg bánom, hogy nincs mit nézegetni .)

amúgy jól mentél hulp, csak 10másodperccel volt gyorsabb ez a srác
.)
northshoreok ennyire gázok, vagy mér kerüli mindenki?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na te csak ne beszélj a sok rólad készült protré után. :D
Egyébként vehetjük úgy is, hogy én voltam az operatõr (sisakkameránál természetesen), meg a vágó, és ez nagyrészt az én munkám. :P

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

........
Ja, ezen még csak én vagyok, nemsokára jön másik videó is.

ugye-ugye, minden szentnek maga felé hajlik a keze..:D

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Elkészült a leogangi ténykedésünket bemutató videó:

Ha tetszik, akkor légyszi értékeljétek, meg írhattok kommentet is a youtube-ra. Ja, és nézzétek meg minél többször. :D

Ja, ezen még csak én vagyok, nemsokára jön másik videó is.