Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Posted 2009. October 21. - 20:41
Posted 2009. October 21. - 19:45
Posted 2009. October 21. - 19:39
Gondoltam megosztom veletek:
Elsõsorban azoknak akik nem ismerik. Nekem feldobta a napomat:)
akkor ezt kontráztam!
nézzétek végig, qrv@jó!
Réka; a bringával fel tudsz erõsödni a motorhoz....szal maradj egyelõre a bringánál..
50CCm nem élvezet, csak bohóckodás....
Flickr
Posted 2009. October 21. - 19:21
Értem én, hogy motorozás így meg úgy, gondolom szüleid sem véletlenül féltenek. Én amondó vagyok ha van rá pénzed, használd mind a kettõt, ésszel. Ne elsõ felindulásból dönts. Viszont ha választanod kell, akkor inkább a bicó, szerintem ráérsz még a motorozással. Ha kicsit késõbb kezded el, akkor sem leszel semmivel rosszabb a nyeregben, viszont érettebben tudsz mérlegelni.
Egyébként az 50ccm az függetlenül attól, hogy manuális vagy automata váltós attól még robogónak minõsül. Pontosabban segédmotoros kerékpárnak ("M"=Moped kategória). Ráadásul ha majd autóra is megcsinálod a jogsit, kétszer adod ki a lóvét, a motorozás miatt.
Posted 2009. October 21. - 19:06
amúgy meg mint írtam nem robogót akarok, hanem akkor már legalább egy simsont! (vki kérdezte milyen motorban gondolkodok) de valójában aprilia rx-et vagy derbi sendát, akár használtan is. (50 ccm)
és a biciklizésrõl nem mondanék le. mert vannak olyan távok, amik gyalog unalmasak, bicilivel hamar elrepül, és kb. motorindításnyi idõ az út. tehát ilyen helyekre mindenképp biciklivel mennék. meg a haverokkal a biciklizés is olyan élménydús, hogy semmi pénzért ki nem hagynám!!
írta vki, hogy tényleg öngyilkosság. rendben. tényleg vannak malõrjeim biciklin is. bár multkor az autósnak 1000% hogy piros volt, mégis rendezett egy kis fékcsikorgást, meg ha nem állt volna meg, épp el tudtam volna farolni!... viszont vannak gyakorlati órák, elméleti órák, stb... ott azért asszem tanítanának egy kis értelmes közlekedést.
viszont a kérdésem még mindig áll mivel lehetne meggyõzni a szülõket?
Posted 2009. October 21. - 19:04
Elsõsorban azoknak akik nem ismerik. Nekem feldobta a napomat:)
Posted 2009. October 21. - 18:27
Szerintem se maradnál a bicajnál, én is úgy voltam vele, hogy még sz*rni is motorral mentem:)
Posted 2009. October 21. - 17:13
Posted 2009. October 21. - 15:28
Posted 2009. October 21. - 15:14
Nem kaphattam motort ezért lett bicikli, de úgy néz ki bejött, lassan 3 éve tart a szerelem és a "versenykarrierem" is lassan beindul
Posted 2009. October 21. - 14:56
Köszönöm szépen, hogy mentek itt a tárgyalások-videók stb leogangról. Föci feleletemben asszem ez nagy részt játszik
Emberek, egy kis segítség kellene. Mivel itt nagy részt olyan felnõttforma emberek vannak. Röviden felvázolom a helyzetet. Tavasszal megyek jogsira, motort is akarok. Ez ugye jelent egy "kis" kiadást. A bérmálási-ballagási pénzbõl, amit kapok, venném a motort. Apuék meg kiegészítenék. Mondtam kerianyumnak hogy pénzt kérek majd, motorra, õ mondta hogy nem segít be az öngyilkossági kísérletembe. Kérjek vmi mást. Aztán kiötlöttem, hogy akkor kérek egy új bicót. Apa azt mondta nagyon el vagyok szállva magamtól, hogy most nyelvvizsga, jogsi, motor, bicikli. Bár nem értem mit magyaráz, közel 2 éve tud a jogsi-motorról, tudott volna rá félretenni. Na mind1. És a biciklit nem akarja megengedni, mert ha motor lesz, akkor minek? Na már most, a biciklimen van egy 10-15 centis "karcolás". Ami belevág már a vázba is, egész mélyen.... Apa szerint csak egypár karcolás lehet a biciklimen (még nem látta nyár eleje óta), és majd le lesz festve. Én mondtam neki, hogy oké, crosspályára ki tok menni motorral is, de úgy nem izgi, hogy többiek biciklivel, .... De szte ha eddig tudtam használni most is tudom. Meg h. tavaly húsvétkor ott volt az alkalom, tesóm megkapta volna az enyémet én meg kaphattam volna újat. De én ragazkodtam az enyémhez.
Na szerintetek mivel lehetne meggyõzni, rábeszélni, hogy de igen is kell az a bicikli, még ha lesz motorom is? A biciklibe neki még pénzt adnia se kell! Mert ha drága, akkor van 3 nagybácsim-nénim, majd akkor együtt adják!....
Szia!
Mégis mekkora mociról lenne szó? :P:P
Posted 2009. October 21. - 14:39
Emberek, egy kis segítség kellene. Mivel itt nagy részt olyan felnõttforma emberek vannak. Röviden felvázolom a helyzetet. Tavasszal megyek jogsira, motort is akarok. Ez ugye jelent egy "kis" kiadást. A bérmálási-ballagási pénzbõl, amit kapok, venném a motort. Apuék meg kiegészítenék. Mondtam kerianyumnak hogy pénzt kérek majd, motorra, õ mondta hogy nem segít be az öngyilkossági kísérletembe. Kérjek vmi mást. Aztán kiötlöttem, hogy akkor kérek egy új bicót. Apa azt mondta nagyon el vagyok szállva magamtól, hogy most nyelvvizsga, jogsi, motor, bicikli. Bár nem értem mit magyaráz, közel 2 éve tud a jogsi-motorról, tudott volna rá félretenni. Na mind1. És a biciklit nem akarja megengedni, mert ha motor lesz, akkor minek? Na már most, a biciklimen van egy 10-15 centis "karcolás". Ami belevág már a vázba is, egész mélyen.... Apa szerint csak egypár karcolás lehet a biciklimen (még nem látta nyár eleje óta), és majd le lesz festve. Én mondtam neki, hogy oké, crosspályára ki tok menni motorral is, de úgy nem izgi, hogy többiek biciklivel, .... De szte ha eddig tudtam használni most is tudom. Meg h. tavaly húsvétkor ott volt az alkalom, tesóm megkapta volna az enyémet én meg kaphattam volna újat. De én ragazkodtam az enyémhez.
Na szerintetek mivel lehetne meggyõzni, rábeszélni, hogy de igen is kell az a bicikli, még ha lesz motorom is? A biciklibe neki még pénzt adnia se kell! Mert ha drága, akkor van 3 nagybácsim-nénim, majd akkor együtt adják!....
Posted 2009. October 21. - 11:54
Posted 2009. October 21. - 09:31
Posted 2009. October 20. - 22:34
Posted 2009. October 20. - 18:30
Posted 2009. October 20. - 14:40
http://kiss68laci.ex...zuico7l5d7o.jpg
http://kiss68laci.ex...prh3s37175s.jpg
Posted 2009. October 20. - 14:20
én láttam valahol egy ilyet fentrõl is.. gondolom egy amcsi kém..... izé, meteorológiai mûhold készítette...
Ezékiel holnap tekerés??
hívj ha tudsz cégesrõl, ha nem ,akkor írj SusMuS-t...
Vazze... Most akartam írni, hogy holnap tekerés? Jah okés egyébként:cool2:.
Aztán megyünk amerre látok:) Jól fel kell ötlözni mert f*cking cold lesz :snieg: