Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

orvososhoz: rólam kb 5 kép van a myvipemen, egyikben sem vagyok hiányos öltözetben. és mint írtam 3 lány küszködött a sírásának visszatartásával, és nem pont a "jaaaj, anyuuuuu" típusúak... tehát nem simán bunkó volt!

és akkor mi van ha bunkó? ennél milliószor nagyobb nehézségekbe fognak ütközni az életük során.
kicsit amúgy én is sajnálom a katonaság hiányát. biztos szopás és értelmetlen sok szempontból de tök irigylem azokat, akik még sztorizgathatnak róla.

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
ez a tárbeleengedõsdi kicsit dúrva, pl ha egy sima ellenõrzés során nem jókor veszi elõ az iratot, akkor sztem még nincs rá szükség. viszont úgy-amúgy nem lenne rossz!

orvososhoz: rólam kb 5 kép van a myvipemen, egyikben sem vagyok hiányos öltözetben. és mint írtam 3 lány küszködött a sírásának visszatartásával, és nem pont a "jaaaj, anyuuuuu" típusúak... tehát nem simán bunkó volt!

egy leszorításos sztori: tudjátok, van a piacnál-fõtérnél egy nagyobb keresztezõdés. öreg bá belsõ sávban kanyarodott balra. de mi ebben a durva? az, hogy apu is a belsõ sávban ment... motorral. és nem jó kifogás hogy nem látta, mert ahhoz elég nagy, és mivel hangoskipufogója van ezért azt se mondhatja, hogy nem hallotta. aput átlökte a szembe jövõk belsõ sávjába... nem volt baj, csak mondjuk más 30-40es tempóval a keresztezõsésben satuzni egy autóval meg egy motorral....

McCLane, ez a villantásos nem gyakori, bár elõfordul...

Na és a másik ami nagyon felidegesített, hogy a sgeítõkészséggel mi újs? amikor apu korlátot fogott, hát egy ötszáz autó MINIMUM elment mellette, hiszen forgalmas út és kb fél órát várt. de ha nem ennyi, javítsatok ki. és hány autós állt meg? talált! egy sem! nem tom, ha az ember siet, vagy vmi, akkor ok. de nem hiszem hogy mindenki sietne...
egyszer hazfelé napközben egy másik autós miatt egy srác korlátot fogott. elöttünk ment, természetes volt, hogy félreáltunk, megkérdeztük mit segítsünk, kell-e telefon, stb....

anno apukámék "legénykorukban" cb rádión hallgatták a dolgokat és ahol baj volt, azonnal mentek! hobbiként! 2-en voltak és mindig mentek, forgatták ki a kocsikat az árokból, stb... akor hagyták abba, amikor anyu télen árkot fogott és senki nem segített... na akkor vége volt

sokat írtam, bocs :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
olaszoknál-németeknél 3an ülnek a kocsiban:
-egy pro sofõr(csak vezet, nem tudod lehagyni)
-egy olyan személy, aki betéve tudja az összes jogszabályt(nem tudod magad kimagyarázni)
-egy gépfegyveres(nem kell megmagyarázni)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
itt pesten szerencsére divat ez a beengedõsdi, vészvillogós megköszönõsdi :)
otthon kevés ilyet látok :/

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
régebben a csendõröknek volt állítólag iszonyú hatalmuk, mindenki retteget tõlük

jó, az sem volt biztos jó, de hogy nem áll meg a rendõröknek, és ennek tudatában nem is tehetnek vele semmit, az botrányos!
máshol csinálná ezt....

nem rendõrállamért sírok, hanem vmi alap fegyelemért és tiszteletért

pl.:
néha elõfordul ilyen is:
kamion megy elõttem
kihúzódom, magyarul kinézek, hogy szabad-e apálya...tegyük fel, hogy nem, és VISSZAHÚZÓDOM (ez a másik, amit utálok, hogy látja, hogy nem tud elõzni, de kint hagyja az autót, amíg nem lesz szabad, szal ezzel is átlóg a felezõn, köszi....)
kamionos magasabban van és jóval elõttem, szal belátja az utat, jelez jobbra egyet, hogy szerinte mehetek
óvatosságból természetesen ismét kinézek, és ha télleg szabad, elõzök...
majhd visszamegyek a sávba, elakadásjelzõ villant a kamionos felé, MEGKÖSZÖNÖ hoyg segített, erre õ visszavillant, hogy nincsmit, és megyünk tovább békében, egészségben
Come on! It's on

Korn

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

Amerikában...ez úgy végzõdött volna..hogy mikor nem áll meg a rendõrnek rá ürít (utánna) egy tárat..majd üldöz.. Kocsi megállít így vagy úgy.A fickót úgy kiszedték volna a kocsiból hogy eltörik keze-lába, ha rosszat mozdul még pisztolyt is nyomtak volna a képébe..és a fickó sûrû künnycseppzápor közepedte mondogadta volna, hogy bocsánat..ezt valahogy így történt volna Odaát.. IDeát még még lekurvaanyázni sincs lehetõség, és ez nevezi magát dokinak..szégyen pfúúj.,

Ami vígasztal hogy vasárnap fõztünk pálinkát és lett vagy 40 liter 55° os cucc.. most ez vígasztal..

Ja valaki eljöhetne hozzánk megkeresni a bringáimat, mert én nem találom egyiket se.. pedig 4 nek kellene lennie..Valakinek van már tapasztalata mikor lehet gyerek mellett nyugodt szívvel elmenni bringázni?

Utánaolvastam, (mert engem is érdekelt) hogy hogyan kell viselkedni, a jenkiknél, ha megállít a rendõr, mit lehet, ill. mit nem lehet tenni, neked, mint az autót vezetõ személynek.... 10 dinge, die Sie nicht tun sollten:)....
Na jó viccet félre téve:
A lényeg az, hogy ha a rendõr megállít (szabálytalankodtál stb.), és azt mondja tedd/hagyd a kezed a kormányon/kormányra, és csak egy kicsit félrenézel, vagy csapkodsz, vazze joga van "beléd üríteni egy komplett tárat", úgy, hogy õt utána még ki is tüntetik, mert lelõtt egy közveszélyes személyt. Hivatalosan csak akkor nyúlhatsz a kabátodba az irataidért, ha azt õ kéri.
Sokszor azokat sem értem, akik nem állnak meg egy közúti ellenõrzéskor, hanem üldöztetik magukat 8 államon kereszetül, aztán az üldözés végén 8 gorilla rendõr tiporja ki belõlük a sz*rt a bilincselésnél.
Nálunk is jól jönne néhány fogás, és mindjárt picit jobban figyelnénk egymásra a közlekedésben. Talán nem szorítanánk le egymást az útról, nem mennénk idokolatlanul lassan/gyorsan és nem állatkodnánk mindennel mindenfélét (kb. egy hete valaki a Metro melletti körforgalomban nekiállt driftelni, csak pechjére volt ott egy rendõr is), mert pontosan tudnánk mik lesznek a következmények.
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
sorkatonaságot a taknyoknak!!
aztán akkor megtanulnák mi az a szófogadás!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

hát most lehet ilyen korkülönbségbõl adódó viták lesznek, de azér' fcom ki van avval is, hogy a mai fiataloknak már olyan személyiségei jogaik vannak, hogy nem csinálhat vele semmit az óvónõ, tanár, iskolaorvos, bárki mer' jön egybõl a szülõ és bepereli... myvipen bazz olyan képeket raknak fel 13éves csajok magukról, hogy aztakrva, de az iskolaorvosnál nem vetkõzik le mer meglátják a bugyiját az osztálytársai? nekünk ha azt mondta az orvos hogy vetkõzz le, akkor levetkõztünk és senkinek nem lett belõle semmi baja. eszembe nem jutott, hogy vitatkozzak egy nálam idõsebbel.

najó nem húzom fel magam...

Lehet, hogy én is túl öreg vagyok már, de ezzel maximálisan egyet tudok érteni. Sajnos nagyon abba az irányba haladunk, hogy a szülõk szarnak a gyerekeik nevelésére, aki meg megtenné (tanárok) azoknak meg mindenféle hülye személyiségi jogok miatt meg van kötve a keze. Pedig nem egy diáknak szerintem nem ártana egy-két hatalmas saller, aztán észhez tér. Aztán eluralkodik benne az az érzés, hogy neki mindent szabad, és jó kis ámokfutók lesznek mondjuk az utakon, mert nem tiszteli a szabályokat. Vagy pisztolyt ránt, és elkezd lövöldözni, mert valaki csúnyán nézett rá.
Visszatérve az orvosos témára, aztán ha meg késõbb kiderül, hogy valami gerincproblémád van, csak nem vették észre, mert nem voltál hajlandó levenni a gatyádat, akkor meg lesegetsz meg a dokira leszel mérges. Persze az õ részérõl sem biztos, hogy az ordibálás a legmegfelelõbb, csak gondolom arra már tele volt a hócipõje a sok kis hülyegyerekkel, aki mind annyira tisztában van a személyiség jogaival, mintha alkotmánybíró lenne.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Amerikában...ez úgy végzõdött volna..hogy mikor nem áll meg a rendõrnek rá ürít (utánna) egy tárat..majd üldöz.. Kocsi megállít így vagy úgy.A fickót úgy kiszedték volna a kocsiból hogy eltörik keze-lába, ha rosszat mozdul még pisztolyt is nyomtak volna a képébe..és a fickó sûrû künnycseppzápor közepedte mondogadta volna, hogy bocsánat..ezt valahogy így történt volna Odaát.. IDeát még még lekurvaanyázni sincs lehetõség, és ez nevezi magát dokinak..szégyen pfúúj.,

Ami vígasztal hogy vasárnap fõztünk pálinkát és lett vagy 40 liter 55° os cucc.. most ez vígasztal..

Ja valaki eljöhetne hozzánk megkeresni a bringáimat, mert én nem találom egyiket se.. pedig 4 nek kellene lennie..Valakinek van már tapasztalata mikor lehet gyerek mellett nyugodt szívvel elmenni bringázni?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kocsikra visszatérve bõõõõdület, hogy mi megy az utakon
ha tartom a sebességhatárt (50/90), simán ledudálnak, villogtatnak, és általában nem a trabantosok.....
bezzeg ha vkire rá merek én egyet villantani, hogy menjen má' b+, ne városon belül 30, kint mondjuk 60-70-el döcögjön, basszus, csomószor majdnem verekedés lett belõle, megáll, kiszáll, üvölt, blabla, az a baj, hogy a mai ember k é p t e l e n e l i s m e r n i ha hibázik, inkább nekiáll üvöltözni, jobb esetben....
nm szép dolog az általánosítás, de a nagy dög városi terepjárósok, meg audi/bmw/mercedes -esek akik úgy gondolják, bármit megtehetnek
az irányjelzõrõl meg ne is beszéljünk...de akkó' mi a fsznak nem szereltetik le, ha úgysem használják??? ahhoz nyuszik??
ja meg a másik kedvenc...nézzétek csak meg kanyarban, az autók hol mennek az útfestéshez képest...rendszeresen (10/8) átlógnak a szembejövõ sávba...ezt sem bírom feldolgozni, hogy mé' nem lehet a kanyart normálisan bevenni? ja vagy annyival megy, hogy nem tudja a sávban tartani az autót?
síkideg tudok ilyenkor lenni
és ezek általában elhízott kisdisznók, akiket 1x fel kellene zavarni autó nélkül a hegyre, aztán ott legyen nagy a pofája...megnézném, az ilyen/ek mire mennének álá natúúúr a kocsijuk nélkül

amúgy még biztos emlékeztek, én a régi kocsimat az a2-es autópályán törtem totálkárra, egy szembejövõ mercis miatt, aki simán elhajtott

hétfõn rodeóztam egyet az országúti bringámmal a városban, elképesztõ volt...olyan lassan cammogtak a kocsik, hogy rendszeresen megelõztem õket a bringámmal, pedig nem vagyok oylan erõs..ok, persze, köd meg sötét....
Come on! It's on

Korn

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Jobbat mondok.

Amikor majd a megfelelõ személyrõl lesz szó, még kérnie sem kell. :D

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

hát most lehet ilyen korkülönbségbõl adódó viták lesznek, de azér' fcom ki van avval is, hogy a mai fiataloknak már olyan személyiségei jogaik vannak, hogy nem csinálhat vele semmit az óvónõ, tanár, iskolaorvos, bárki mer' jön egybõl a szülõ és bepereli... myvipen bazz olyan képeket raknak fel 13éves csajok magukról, hogy aztakrva, de az iskolaorvosnál nem vetkõzik le mer meglátják a bugyiját az osztálytársai? nekünk ha azt mondta az orvos hogy vetkõzz le, akkor levetkõztünk és senkinek nem lett belõle semmi baja. eszembe nem jutott, hogy vitatkozzak egy nálam idõsebbel.

Ez így igaz :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
hát mondjuk aki apunak "elintézte" a kocsi elejét az egy audi A6-al volt, tehát ezek után....
biczaj, én a dokis kijelentés ellen tiltakoznék... a mai orvosi vizsgálaton volt egy olyan doki, hogy 9 lányból 3 majdnem sírt mikor kijött, mert olyanokat mondott nekik, lecseszett minket, hogy nem vetközünk le, mert miért zavar minket a nyitott ajtó (szabadon járhat arra bárki, akkor épp a 7.-es fiúk voltak ott, készültek tesire...). Nadrágban mentünk be hozzá 7-en "megvan"ra hivatkozva, mindegyikünkkel ordított. Éppen ezért én sem voltam túl tisztességtudó (kedves doktornõ, stb...), egyszerûen közöltem vele, hogy nem veszem le a nadrágom, mert így is meg tud vizsgálni (gerinc, has, arányos alkat, vérnyomás, magasság, mellbõség, súly). És mellékesen még megjegyezte nekünk, hogy biztos a pasiknak se vetkõzünk le, kérésre sem, biztos hosszúnaciban vagyunk vele mindig, nem érti õ ezt.... tehát ezentúl orvosi tanácsra le kell vetkõzni minden srácnak..

-Amerikában hogy végzõdött volna? Bocs, de nem ismerem a helyzetet

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ez egy 40 körüli doki volt.. nagyobb bunkót még nem láttam.. még szerencse hogy nem volt nálam a barátom, mert utánna küldtem volna..poló megúszta, de nagyobbra cserélem ezek után-vagy T72-t veszek, vagy BTR-80A-at.majd belinkelem mindkettõt ha valaki nem ismerné...csak a tekintély végett..
Már gondolkozok- Havas Henrik könyve ihkkletett- hoyg könyvet adok ki az emberi fejlõdéstörténetrõl.. és baszki ez egyre gyakoribb az utakon.. hihetetlen micsoda emberek léteznek..

Háát végiggondoltam hogy amerikába ez a szitu hogy végzõdik...kár hogy nem Valami Amerika..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
alap, hogy az öreg papáknak nem adnék jogsit!
járjon busszal, az ingyen van neki!!

50év felett évente kötelezõvé tenném reflexvizsgálatot..

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Hamar carmageddon lenne az utakon, ha mindenki így gondolkodna.
Amíg kocsi törik csak addig örüljünk. Apukád se hiszem, hogy könnyebben aludna el ha 100zal belerongyolt volna hátulról 3tonnával egy 40nnel haladó suzukiba amiben mondjuk vmi öreg papa szerencsétlenkedik és eltörik a nyaka a balesetben. Hiába nem apukád lett volna a hibás...

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
most lehet csúnya dolog, amit írok, de mindig vmi kárt kell okozni a hibásnak! Mert akkor nem tudja letagadni! Apukám a sárvári elkerülõn (2 sávos) elõzte a kocsisort, 100-al (kisteherautó, kb 1 tonna cucc hátul), és bemenent elé vki, 40-el.... Apa satuzott, a kocsi "beszitált" és apu beleszállt a szalagkorlátba... ez az õ döntése volt, különben több autót is tört volna. kocsi eleje majdnem totálkár, kb. a motor maradt épen, a többi felgyûrõdött a szélvédõre... casco nincs, mert a biztosítós nõ egy nagy marha, aki... mindegy, a lényeg, hogy nem volt tisztességes.... az autós elhajtott... mellékesen apa magával akart volna vinni. rendszámot nem látott, mert sötét volt, meg szintén, hogyan bizonyatja be?! lehet hogy könnyen beszélek, még nem éltem át ilyet vezetõülésbõl, nem tudom milyen ezt kormánnyal a kézben, de bele kell menni a vétkesbe! Ha lehet, nem kell félteni!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az ilyennek szétszedném a kocsiját az utolsó csavarig drog szállításra hivatkozva, két napig nem használná a kocsiját, utána megtanulná a paraszt kocsog!

McClane, ha adok egy dvd-t akkor kiírod rá nekem a 10-t? :)

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az a szerencse, hogy nem lett semmi bajotok. Minden autóra kiskamera, aztán ott a bizonyíték. Neki kellett volna menni, aztán kész, vagy belelökni az árokba. A BMW egy tükrének fényezése drágább lett volna, mint a te egész kocsidé. Egyébként az ilyeneknek az kell, hogy kerüljön egy 40 tonnás kamion alá.
Ja, és a rendõrség miért nem büntet indokolatlan lassúhajtásért? A sok hülye 60-70-nel battyogok a körgyûrûn eléggé idegesítõ, és szerintem legalább annyira veszélyes, mint aki 120-szal megy.