ez a tárbeleengedõsdi kicsit dúrva, pl ha egy sima ellenõrzés során nem jókor veszi elõ az iratot, akkor sztem még nincs rá szükség. viszont úgy-amúgy nem lenne rossz!
orvososhoz: rólam kb 5 kép van a myvipemen, egyikben sem vagyok hiányos öltözetben. és mint írtam 3 lány küszködött a sírásának visszatartásával, és nem pont a "jaaaj, anyuuuuu" típusúak... tehát nem simán bunkó volt!
egy leszorításos sztori: tudjátok, van a piacnál-fõtérnél egy nagyobb keresztezõdés. öreg bá belsõ sávban kanyarodott balra. de mi ebben a durva? az, hogy apu is a belsõ sávban ment... motorral. és nem jó kifogás hogy nem látta, mert ahhoz elég nagy, és mivel hangoskipufogója van ezért azt se mondhatja, hogy nem hallotta. aput átlökte a szembe jövõk belsõ sávjába... nem volt baj, csak mondjuk más 30-40es tempóval a keresztezõsésben satuzni egy autóval meg egy motorral....
McCLane, ez a villantásos nem gyakori, bár elõfordul...
Na és a másik ami nagyon felidegesített, hogy a sgeítõkészséggel mi újs? amikor apu korlátot fogott, hát egy ötszáz autó MINIMUM elment mellette, hiszen forgalmas út és kb fél órát várt. de ha nem ennyi, javítsatok ki. és hány autós állt meg? talált! egy sem! nem tom, ha az ember siet, vagy vmi, akkor ok. de nem hiszem hogy mindenki sietne...
egyszer hazfelé napközben egy másik autós miatt egy srác korlátot fogott. elöttünk ment, természetes volt, hogy félreáltunk, megkérdeztük mit segítsünk, kell-e telefon, stb....
anno apukámék "legénykorukban" cb rádión hallgatták a dolgokat és ahol baj volt, azonnal mentek! hobbiként! 2-en voltak és mindig mentek, forgatták ki a kocsikat az árokból, stb... akor hagyták abba, amikor anyu télen árkot fogott és senki nem segített... na akkor vége volt
sokat írtam, bocs