Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
miért, apunak 44-es vagy 45-ös, ezt sose tudom megjegyezni.
Andris! Küldj már egy linket a koriról. Megmondom én, hogy érdemes-e rá költeni!

Én benne lennék a korizásban. De ugye korizni már tudtok? :D Bocs a kérdésért, de már volt olyan, (konkrétan 3x) hogy tanítanom kellett és egy normális kört nem tudtam menni :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem vazze
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
41-42-es? Vazze, nem dönt fel a szél? :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
6K-ér láttam, a teszkóban.. csak nem tom költsek-e ilyenre most, hogy biciklit akarok venni...:D
amúgy ha valaki szeretne kölcsönadni egy 41-42-es korit pár hétre, az ne tartsa vissza magát!!! :)

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

a komment hatására megkérdeztem anyut mi lesz a bérmanevem, mert én sem tudtam eddig XD

Andris! Koripályán voltunk, és van egy digi fényépezõm, fotóztam párat, amennyire futotta a tudásomból :D videóztam is, két bemelegítõ körö vidit és egy gyorsat. ha átküldök egypárat, akkor tudnál nekem okos dolgokat mondani, amit amint tudok, ki is próbálhatok?

Réka én is tervezem, hogy kimegyek koripályára, meg szerintem Andris is jönne, ha végre találnánk valami normális csatos korit. (Sajnos többször csalódtunk már). Most az egycsatos, fûzõs, egytépõzáras a menõ, de próbáltam és nem igazán tudtam jól rögzíteni a lábamra. Egyébként ha gondolod megdumálhatunk valamikor egy közös korit. Szerintem Andris is benne lenne:).

Vagy szokott még itt korizni valaki?
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

a komment hatására megkérdeztem anyut mi lesz a bérmanevem, mert én sem tudtam eddig XD

Andris! Koripályán voltunk, és van egy digi fényépezõm, fotóztam párat, amennyire futotta a tudásomból :D videóztam is, két bemelegítõ körö vidit és egy gyorsat. ha átküldök egypárat, akkor tudnál nekem okos dolgokat mondani, amit amint tudok, ki is próbálhatok?

ja.

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Andris kösz az e-mailt, majd ha lesz egy kis idõm elolvasok a csukáról mindent:). Eltûntem, mint vadlibák, vazze annyi munkám van alig jut idõm másra. A drótszamarak meg csak pihengetnek a pincében:(

Rékáékat azért megnéztem volna a bérmáláson, biztos komoly lehetett:D. Egyébként, amikor nem szabadna, vagy nem illene röhögni, mindig akkor kell a legjobbanXD.
Amikor az enyém volt, rengetegen voltak, család, barátok stb. és a nagy tömegre való tekintettel kihangosították amikor az illetõ a pappal beszélt (odaálltál a pap elé és az arcodba tolta a mikrofont). Elõttem a srác tiszta ideg volt. Iszonyatosan zavarban volt és amikor kérdezte a pap, hogy "bérmakersztnéved?" csak annyit tudott mondani: õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ....hmmmmmmmmmmmmm...õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...hmmmmmmmmmmmmmmmm....õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...XDXDXDXDXD Ez ment két percen keresztül:D:D:D:D, mire segítettek neki:D. Mi is majd besz*rtunk a röhögéstõl.:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
akkor még jó hogy nem voltam bérmálkozó.....

dec-ben minden gaerne cipõre 12% kedvezmény van!!
kapd össze magad, mer lemaradsz róla!! :)

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Andris kösz az e-mailt, majd ha lesz egy kis idõm elolvasok a csukáról mindent:). Eltûntem, mint vadlibák, vazze annyi munkám van alig jut idõm másra. A drótszamarak meg csak pihengetnek a pincében:(

Rékáékat azért megnéztem volna a bérmáláson, biztos komoly lehetett:D. Egyébként, amikor nem szabadna, vagy nem illene röhögni, mindig akkor kell a legjobbanXD.
Amikor az enyém volt, rengetegen voltak, család, barátok stb. és a nagy tömegre való tekintettel kihangosították amikor az illetõ a pappal beszélt (odaálltál a pap elé és az arcodba tolta a mikrofont). Elõttem a srác tiszta ideg volt. Iszonyatosan zavarban volt és amikor kérdezte a pap, hogy "bérmakersztnéved?" csak annyit tudott mondani: õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ....hmmmmmmmmmmmmm...õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...hmmmmmmmmmmmmmmmm....õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...XDXDXDXDXD Ez ment két percen keresztül:D:D:D:D, mire segítettek neki:D. Mi is majd besz*rtunk a röhögéstõl.:D
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az a mért szakasz Matt!
elõtte warm up, utána levezetés... :P

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
közben elköltözöl, vagy miért más az indulási hely meg a cél? :P

még idén egy százast valaki? :)
http://maps.google.h...9,0.617294&z=11

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
A százas a km-t vagy a napokat jelöli? :D
Végülis csak annyi volt, hogy egy barátnõm pofánröhögte a papot, mikor átadta a bibliát neki. Aztán erre én is hangosan röhögtem :D De mindez azért volt, mert elötte apu mindenféle hülyeséget magyarázott és míg "sorban" álltunk, végig visszafogtuk a hangos nevetést. Aztán az oltárnál :D Jó, hát egy templomnyi ember lesett minket, illetve megmosolyogtak minket :D Hát ez van :D Videóra kellett volna venni... Istenem :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
még idén egy százast valaki? :)
http://maps.google.h...9,0.617294&z=11

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
mi volt olyan vicces egy BRÉM-áláson? :)

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Nem volt vki egész véletlen ma a templomban? Felejthetetlen volt! Bérmálási izét tartottak, ismerõsötök, vagy vki nem volt? Mert volt ott buli rendesen, még most is röhögök XD istenem :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ok Andris, jó vásárlást! :)
Come on! It's on

Korn

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
alig mentem a 87-esen! :)
amúgy én sem szeretem azt az útszakaszt...most voltam rajta harmadszor...
az átlagom nem tom, mert nem nulláztam mielõtt elindultam..
McClane, elkezdtem megvásárolni, már 40%-a megvan..:)

Flickr

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Andris apa otthon van egész nap, bármikor mehetsz érte, bekopogsz, vagy mondasz nekem egy tuti idõpontot, csak oda kell adnia a pendrájvot, szólok apának és vár majd....
Come on! It's on

Korn

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
... meg gyors is :D átlagsebességed kiszámoltad?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Bátor gyerek vagy te, hogy a 87-en bicajozol.