Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2009. december 11. - 16:38
Andris! Küldj már egy linket a koriról. Megmondom én, hogy érdemes-e rá költeni!
Én benne lennék a korizásban. De ugye korizni már tudtok? Bocs a kérdésért, de már volt olyan, (konkrétan 3x) hogy tanítanom kellett és egy normális kört nem tudtam menni
Írta 2009. december 11. - 13:39
Írta 2009. december 11. - 12:07
Írta 2009. december 11. - 09:24
a komment hatására megkérdeztem anyut mi lesz a bérmanevem, mert én sem tudtam eddig XD
Andris! Koripályán voltunk, és van egy digi fényépezõm, fotóztam párat, amennyire futotta a tudásomból videóztam is, két bemelegítõ körö vidit és egy gyorsat. ha átküldök egypárat, akkor tudnál nekem okos dolgokat mondani, amit amint tudok, ki is próbálhatok?
Réka én is tervezem, hogy kimegyek koripályára, meg szerintem Andris is jönne, ha végre találnánk valami normális csatos korit. (Sajnos többször csalódtunk már). Most az egycsatos, fûzõs, egytépõzáras a menõ, de próbáltam és nem igazán tudtam jól rögzíteni a lábamra. Egyébként ha gondolod megdumálhatunk valamikor egy közös korit. Szerintem Andris is benne lenne:).
Vagy szokott még itt korizni valaki?
Írta 2009. december 10. - 23:44
a komment hatására megkérdeztem anyut mi lesz a bérmanevem, mert én sem tudtam eddig XD
Andris! Koripályán voltunk, és van egy digi fényépezõm, fotóztam párat, amennyire futotta a tudásomból videóztam is, két bemelegítõ körö vidit és egy gyorsat. ha átküldök egypárat, akkor tudnál nekem okos dolgokat mondani, amit amint tudok, ki is próbálhatok?
ja.
Flickr
Írta 2009. december 10. - 19:25
Andris kösz az e-mailt, majd ha lesz egy kis idõm elolvasok a csukáról mindent:). Eltûntem, mint vadlibák, vazze annyi munkám van alig jut idõm másra. A drótszamarak meg csak pihengetnek a pincében:(
Rékáékat azért megnéztem volna a bérmáláson, biztos komoly lehetett:D. Egyébként, amikor nem szabadna, vagy nem illene röhögni, mindig akkor kell a legjobbanXD.
Amikor az enyém volt, rengetegen voltak, család, barátok stb. és a nagy tömegre való tekintettel kihangosították amikor az illetõ a pappal beszélt (odaálltál a pap elé és az arcodba tolta a mikrofont). Elõttem a srác tiszta ideg volt. Iszonyatosan zavarban volt és amikor kérdezte a pap, hogy "bérmakersztnéved?" csak annyit tudott mondani: õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ....hmmmmmmmmmmmmm...õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...hmmmmmmmmmmmmmmmm....õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...XDXDXDXDXD Ez ment két percen keresztül:D:D:D:D, mire segítettek neki:D. Mi is majd besz*rtunk a röhögéstõl.
Írta 2009. december 10. - 08:55
Rékáékat azért megnéztem volna a bérmáláson, biztos komoly lehetett:D. Egyébként, amikor nem szabadna, vagy nem illene röhögni, mindig akkor kell a legjobbanXD.
Amikor az enyém volt, rengetegen voltak, család, barátok stb. és a nagy tömegre való tekintettel kihangosították amikor az illetõ a pappal beszélt (odaálltál a pap elé és az arcodba tolta a mikrofont). Elõttem a srác tiszta ideg volt. Iszonyatosan zavarban volt és amikor kérdezte a pap, hogy "bérmakersztnéved?" csak annyit tudott mondani: õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ....hmmmmmmmmmmmmm...õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...hmmmmmmmmmmmmmmmm....õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...XDXDXDXDXD Ez ment két percen keresztül:D:D:D:D, mire segítettek neki:D. Mi is majd besz*rtunk a röhögéstõl.
Írta 2009. december 09. - 18:56
még idén egy százast valaki?
http://maps.google.h...9,0.617294&z=11
Írta 2009. december 09. - 15:02
Végülis csak annyi volt, hogy egy barátnõm pofánröhögte a papot, mikor átadta a bibliát neki. Aztán erre én is hangosan röhögtem De mindez azért volt, mert elötte apu mindenféle hülyeséget magyarázott és míg "sorban" álltunk, végig visszafogtuk a hangos nevetést. Aztán az oltárnál Jó, hát egy templomnyi ember lesett minket, illetve megmosolyogtak minket Hát ez van Videóra kellett volna venni... Istenem
Írta 2009. december 08. - 23:40
Írta 2009. december 08. - 20:43
Írta 2009. december 08. - 10:53
Írta 2009. december 07. - 17:36
Korn