Andris! Küldj már egy linket a koriról. Megmondom én, hogy érdemes-e rá költeni!
Én benne lennék a korizásban. De ugye korizni már tudtok?

a komment hatására megkérdeztem anyut mi lesz a bérmanevem, mert én sem tudtam eddig XD
Andris! Koripályán voltunk, és van egy digi fényépezõm, fotóztam párat, amennyire futotta a tudásombólvideóztam is, két bemelegítõ körö vidit és egy gyorsat. ha átküldök egypárat, akkor tudnál nekem okos dolgokat mondani, amit amint tudok, ki is próbálhatok?
a komment hatására megkérdeztem anyut mi lesz a bérmanevem, mert én sem tudtam eddig XD
Andris! Koripályán voltunk, és van egy digi fényépezõm, fotóztam párat, amennyire futotta a tudásombólvideóztam is, két bemelegítõ körö vidit és egy gyorsat. ha átküldök egypárat, akkor tudnál nekem okos dolgokat mondani, amit amint tudok, ki is próbálhatok?
Flickr
Andris kösz az e-mailt, majd ha lesz egy kis idõm elolvasok a csukáról mindent:). Eltûntem, mint vadlibák, vazze annyi munkám van alig jut idõm másra. A drótszamarak meg csak pihengetnek a pincében:(
Rékáékat azért megnéztem volna a bérmáláson, biztos komoly lehetett:D. Egyébként, amikor nem szabadna, vagy nem illene röhögni, mindig akkor kell a legjobbanXD.
Amikor az enyém volt, rengetegen voltak, család, barátok stb. és a nagy tömegre való tekintettel kihangosították amikor az illetõ a pappal beszélt (odaálltál a pap elé és az arcodba tolta a mikrofont). Elõttem a srác tiszta ideg volt. Iszonyatosan zavarban volt és amikor kérdezte a pap, hogy "bérmakersztnéved?" csak annyit tudott mondani: õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ....hmmmmmmmmmmmmm...õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...hmmmmmmmmmmmmmmmm....õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ...XDXDXDXDXD Ez ment két percen keresztül:D:D:D:D, mire segítettek neki:D. Mi is majd besz*rtunk a röhögéstõl.
még idén egy százast valaki?
http://maps.google.h...9,0.617294&z=11