Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó ez nagyon durva!
micsoda állat :(
lényeg, hogy nem lett bajod/bajotok
piciPóló is megúszta? :-/

a barátod az, aki mellett van két tartalék tár is?

nwd 9-10 megvan, szólj ha kell
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Bocs, a klippekben mit is kellett nézni..??!van NWD10?valakinek megvan a 9?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. háát megint nem volt szerencsém-hazafelé leszorítottak az autóm az útról..egy kedves BMW X3-as-nagyon nagy önérzettel..:)!
Mindez valahogy úgy volt, hogy megálltam a zebránál, és elengedtem a gyalogost-amin õ nagyon felháborodott, ezért még azonnal meg is elõzött, aztán rádudáltam, na ez betette neki a kaput, mert bevárt a város után és megvárta merre megyek, aztán mikor már látta, akkor elõttem satu fékezett (polo ABS-ESP nélkül) nem nagyon áll meg, ekkor felgyorsított 80 ra-féktávolságon mentem utánna-majd satu fék..aztán 20km/h majd próbálok elõzni szabályosan-gyorsít és lelök az árokba..aztán 180 -ra kapcsol és lelép.
NA ekkorra veszélyes hangulatba kerültem, és telefonál az asszony 107. Kollégák 20km el arréb megpróbálták megállítani de a 180 at tartotta továbbra is..aztén mégegy 20km el arréb sikerült nekik teljes útzárral. Õ orvos volt...pfújj.. micsoda állatfaj..fl_gma disznó volt..
Hála ég mi sértetlenûl..
Tanulság: Rendõrök toppon voltak-és szakmailag is kivállóan teljesítettek, de sajnos elkeserítettek mert a kilátás ez volt: bûncselekményben nem áll meg, mert nem tudom bizonyítani az igazam (20 éves tapasztalat) féknyom enyém, árokban én nyomom stb..!!!
Úgyhogy kedves Dr. Úr! kapott egy feljelentést-amit zsebpénzbõl kifizet..Ilyen a Magyar Igazság..
Azóta a barátom már családi utakra is magammal viszem.. Az biztos, ha valaki sérült volna én ..k
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

vattacukor

vattacukor

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
na most már nagyon kiváncsi vagyok arra a hajós részre a NWD 10-bõl:D
én most fogom megnézni moziban....

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
micsoda barmok vannak bakker....
Come on! It's on

Korn

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
ez ránézésre olyan mint a What What (In the Butt) címû sláger

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

00:23-ig bírtam :D és ti? XD

Én rákattintottam a linkre, de a videót már el se indítottam ahogy láttam, hogy ilyen értelmes cuccos lesz . XDDD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Ismét egy bizonyíték arra, hogy nagyon sok beteg ember van a világon!:)

Nagyon ijesztõ!

00:23-ig bírtam :D és ti? XD

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Ismét egy bizonyíték arra, hogy nagyon sok beteg ember van a világon!:)

Nagyon ijesztõ!
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
aki letöltötte, valaki kiírná nekem dvd(cd)re? :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, az a hajós rész nekem is tetszett, fõleg az operatõri/rendezõi munka. Vagyis nem az amit csináltak, hanem ahogy azt átrakták filmre, ahogy a filmben kinézett.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nwd10ben a hajós jelenet szvsz jó
mé' fejezik õk is be?
Come on! It's on

Korn

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Sõt a söptei úton olyan szélcsend volt, hogy 48 km/h-val tudtam menni, és mosolyogtam a 30-as táblára:)! (Ennek külön örültem, mert nem sûrûn megyek saját erõbõl majdnem ötvennel).
Csak ne sötétedne ilyen hamar:(

hátszeled volt! ;)
én is 40-es átlaggal jöttem Vépre az országúton mindenféle erõlködés nélkül..:)
(délnyugati oldalhátszél)

a rekord 71Km/h a teszkó elkerülõn, amikor az a viharos szél volt..nem is ment el mellettem a kispolák :D

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

ezt ma hallottam elõször de bekerült a top 15be, akinek nem tetszik a zene, az nézze meg hang nélkül a klippet, k..va nagy!! :D

Ez horzsol:P:P

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

látod ez engem is k..vára zavart!!

Jah mondjuk néztem volna a szülõ arcát, amikor a gyerek a rollerrel a falnak szalad. Le se sz*rták mit csinál a gyerek, törjön, zúzzon csak a számlát ne a szülõnek kelljen kifizetni. (Rékának maximálisan igaza van!)

Egyébként ma voltan tekerni, mentem egy kört a város körül. Eleinte azt hittem nem tudom majd megtartani a bringát az erõs oldalszél miatt, de szerencsére nem volt ilyen gondom. Sõt a söptei úton olyan szélcsend volt, hogy 48 km/h-val tudtam menni, és mosolyogtam a 30-as táblára:)! (Ennek külön örültem, mert nem sûrûn megyek saját erõbõl majdnem ötvennel).
Csak ne sötétedne ilyen hamar:(

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ezt ma hallottam elõször de bekerült a top 15be, akinek nem tetszik a zene, az nézze meg hang nélkül a klippet, k..va nagy!! :D

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
látod ez engem is k..vára zavart!!

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
tegnap benéztünk a decatlonba... én tiltakoztam, de anyu ott akart a hugomnak jégkorit venni. ma kipróbálta, és minõségileg jó, árban is jó volt. viszont amit abban a boltban láttam :S minden sorban kb 3 gyerek volt (ez hogy lehetséges?!). és mindegyik fel-alá biciklizett, görkorizott, gördeszkázott, rollerezett, stb... nekem vhogy ez nem volt szimpi, hogy állandóan néznem kellett, mikor esik egy gyerek a nyakamba...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
olyan kis vackot már én is láttam egyszer..:)
a 3. képen az a fekete orbeafejcsõ nagyon csúnya, a dura ace SL elsõkerék, meg vérlázító! :)
nem tudom elképzelni, ezt a sram-os "duplatapogatás" váltókart, látnom kéne hogy megértsem..
biztos jó volt, én is szívesen mentem volna...:(

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Ma voltunk úgymond "házi bringakiállításon"(csak országúti, + egy ciclocross) Ausztriában, Fürstenfelden. Bringák kb. 600Eurtól kezdõdtek és valamelyik áráért már új kocsit lehetett volna venni. Még Tony Martin elektromos Dura Ace-el szerelt idõfutambringáját is kiállították(ez ténylegesen volt a Touron, de azt már senki sem tudja, hogy az idõfutamon is ezzel ment e, mert volt ezen kívül 4 TT bringája) Kipróbáltam egy Sram fékváltókart, hát mit ne mondjak érdekes egy karral váltani felfelé és lefelé is:D. A magyar eladó srác(akitõl vettem a bringámat) a kezembe nyomott egy kicsit 400g felett lévõ hátsó kereket. Ott lefagytam:D. Összegezve nagyon jó volt, láttam sok kva szép bringát és még üres kézzel sem kellett hazajönnöm, mert vettem egy kis mûanyag vackot a vázra, az elsõ váltóhoz, hogy ne tudjon leesni a lánc ha kistányérra váltok. Pár képet csináltam is, azok a http://picasaweb.goo...urstenfeld1128# -n megnézhetõek-