Hi.. háát megint nem volt szerencsém-hazafelé leszorítottak az autóm az útról..egy kedves BMW X3-as-nagyon nagy önérzettel..

!
Mindez valahogy úgy volt, hogy megálltam a zebránál, és elengedtem a gyalogost-amin õ nagyon felháborodott, ezért még azonnal meg is elõzött, aztán rádudáltam, na ez betette neki a kaput, mert bevárt a város után és megvárta merre megyek, aztán mikor már látta, akkor elõttem satu fékezett (polo ABS-ESP nélkül) nem nagyon áll meg, ekkor felgyorsított 80 ra-féktávolságon mentem utánna-majd satu fék..aztán 20km/h majd próbálok elõzni szabályosan-gyorsít és lelök az árokba..aztán 180 -ra kapcsol és lelép.
NA ekkorra veszélyes hangulatba kerültem, és telefonál az asszony 107. Kollégák 20km el arréb megpróbálták megállítani de a 180 at tartotta továbbra is..aztén mégegy 20km el arréb sikerült nekik teljes útzárral. Õ orvos volt...pfújj.. micsoda állatfaj..fl_gma disznó volt..
Hála ég mi sértetlenûl..
Tanulság: Rendõrök toppon voltak-és szakmailag is kivállóan teljesítettek, de sajnos elkeserítettek mert a kilátás ez volt: bûncselekményben nem áll meg, mert nem tudom bizonyítani az igazam (20 éves tapasztalat) féknyom enyém, árokban én nyomom stb..!!!
Úgyhogy kedves Dr. Úr! kapott egy feljelentést-amit zsebpénzbõl kifizet..Ilyen a Magyar Igazság..
Azóta a barátom már családi utakra is magammal viszem.. Az biztos, ha valaki sérült volna én ..k