Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Számla másolatot küldtem és fényképet a sérülésrõl valamint a gyártási bélyegzõröl batch szám és gyártási dátum.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

actionbikes?

Dani, gondolom náluk vásárolta és számla alapján cserélik .p

Francba:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
actionbikes?

Dani, gondolom náluk vásárolta és számla alapján cserélik .p

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Ingyen kicserélik a tönkrement Swalbe Ultremó gumimat.
Sõt a másik helyett is küldenek egy újjat aminek semmi baja nincs:)
Természetesen a postaköltséget is õk állják és régi gumák is nállam maradnak ( Görgõzni 4-5 bárral még jó lesz).

"Dear Mr. Szenasi,
you have had a really very unpleasant experience with our ULTREMO R. We can well understand that you are annoyed and we sincerely apologize.
Naturally, we will replace the defective product for you – being fully aware that we cannot wipe out your negative experience by doing this. If, however, you continue to have faith in our brand we will be very pleased and thank you for this. We want to do everything possible to ensure that, in future, you not only have good, but very good experience with our tyres.
You have reported one tyre as being affected. However, we want to alleviate any feeling of uncertainty you may perhaps have regarding the ULTREMO R on the other wheel. Therefore, we will replace two tyres for you.
You receive as replacement the updated version ULTREMO R.1
The tyres will be sent to you free house per UPS.
Should you need any further information, pleased feel free contact me directly.
Naturally, my colleagues will also be pleased to help you."

Vannak még cégek akik belátják belöllünk hobbibicajosokból élnek. Valószínüleg ezután se fogok másfajta gumit venni.

Kérnek fényképet a tönkrement gumiról vagy hogy tudják meg hogy tényleg tönkre ment e? Mert akkor kölcsönkérném a te tönkrement gumidat és nekem is jönne egy zsír új szett Ultremo:D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Ingyen kicserélik a tönkrement Swalbe Ultremó gumimat.
Sõt a másik helyett is küldenek egy újjat aminek semmi baja nincs:)
Természetesen a postaköltséget is õk állják és régi gumák is nállam maradnak ( Görgõzni 4-5 bárral még jó lesz).

"Dear Mr. Szenasi,
you have had a really very unpleasant experience with our ULTREMO R. We can well understand that you are annoyed and we sincerely apologize.
Naturally, we will replace the defective product for you – being fully aware that we cannot wipe out your negative experience by doing this. If, however, you continue to have faith in our brand we will be very pleased and thank you for this. We want to do everything possible to ensure that, in future, you not only have good, but very good experience with our tyres.
You have reported one tyre as being affected. However, we want to alleviate any feeling of uncertainty you may perhaps have regarding the ULTREMO R on the other wheel. Therefore, we will replace two tyres for you.
You receive as replacement the updated version ULTREMO R.1
The tyres will be sent to you free house per UPS.
Should you need any further information, pleased feel free contact me directly.
Naturally, my colleagues will also be pleased to help you."

Vannak még cégek akik belátják belöllünk hobbibicajosokból élnek. Valószínüleg ezután se fogok másfajta gumit venni.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Sikerült a teló projekt...megvéve..

ezt találtam...

Úgyhogy elégedett vagyok, mert ilyen állapotut kereshettem volna életem végéig..

Szép fehér :D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

ha már tanulni nincs erõ, de mégis ismételni akarsz:
2010 B Platina ;)

Hallottam már, hatalmas:D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Matt, Most mit izguljon..akkor is holnap lesz.. én anno egész hétvégén brinyóztam ,ne is keljen rá gondolnom! kis-Stukival nyomtuk egész hétvégén..

Sikerült a teló projekt...megvéve..

ezt találtam...

Úgyhogy elégedett vagyok, mert ilyen állapotut kereshettem volna életem végéig..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha már tanulni nincs erõ, de mégis ismételni akarsz:
2010 B Platina ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kalappal .)

haver tegnap nem annyira izgult rá a témára. fenn voltunk reggeltõl du. fél5ig a hegyen aztán mondja, hogy holnap érettségi :D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
13:45-tõl irodalom vizsga, lehet szurkolni!:)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Andris kár hogy nem indultál. Szerintem egész jó kis verseny volt.
Nekem ugyan nem voltak nagy céljaim csak a tapasztalatszerzés, ilyen nagyobb bolyban 40 körüli átlagnál.
Nekem ha valaki két éve azt mondja hogy egy óra körüli idõvel képes leszek menni 38 kilit én em hittem volna el.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
különben milyen bringa ez Réka?
valami képet csinálhatnál róla..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Daniking!
apa csinált vele vmit. nem tom mit, mert nem néztem
azóta jó. és ez a lényeg. :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

mikor jönnél? ha itthon vagyok mehetünk együtt ,)
amugy szombathely-kõszeg 40perc alatt simán teljesithetõ ha nincs is vonat...

15-ére terveztem,de még bármi közbe jöhet.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

7.32-re érne be a vonat Kõszegre,az még egész jó.Persze valószínûleg,sokat eltöszmörögnék a Kõszegi hg-ben,és nem tudom mire lenne elég a maradék idõ,mert az utolsó vonat 19.58-kor menne Szombathelyrõl.Lehet hogy Kõszeg az egy másik túra lenne.
Neten olvasgattam,hogy a régi HÕR épületeket nem nagyon hasznosították.Kíváncsi vagyok,mi lehet a Nagykölkedi õrssel.Láttam,van Vasfüggöny túraútvonal,ott biztos jól járható az út.Meg a Googl mûholdon elég jól kivehetõ,hogy hol vannak járhatónak tûnõ utak,persze lehet ezek már a kép készülte óta nem járhatóak.De nem vagyok kényes,szántóföldön is elmegyek,ha nincs más.Kösz szépen a segítséget!

mikor jönnél? ha itthon vagyok mehetünk együtt ,)
amugy szombathely-kõszeg 40perc alatt simán teljesithetõ ha nincs is vonat...

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

...

Outit megcsinál(tat)tátok vagy azóta nem használtad?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Szia Dózer!

Szakma béli vagyok ezért tudom a szükséges infókat!-de le foglak sújtani!

Javaslom menny el kõszegig vonattal szombathelyrõl ...

7.32-re érne be a vonat Kõszegre,az még egész jó.Persze valószínûleg,sokat eltöszmörögnék a Kõszegi hg-ben,és nem tudom mire lenne elég a maradék idõ,mert az utolsó vonat 19.58-kor menne Szombathelyrõl.Lehet hogy Kõszeg az egy másik túra lenne.
Neten olvasgattam,hogy a régi HÕR épületeket nem nagyon hasznosították.Kíváncsi vagyok,mi lehet a Nagykölkedi õrssel.Láttam,van Vasfüggöny túraútvonal,ott biztos jól járható az út.Meg a Googl mûholdon elég jól kivehetõ,hogy hol vannak járhatónak tûnõ utak,persze lehet ezek már a kép készülte óta nem járhatóak.De nem vagyok kényes,szántóföldön is elmegyek,ha nincs más.Kösz szépen a segítséget!

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

bringával mentél, vagy futottál? :)

utálok futni....

guglira nem is gondoltam... upsssz.:D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag