Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Posted 2010. May 03. - 10:51
Posted 2010. May 03. - 10:38
actionbikes?
Dani, gondolom náluk vásárolta és számla alapján cserélik .p
Francba:D
Posted 2010. May 03. - 10:33
Posted 2010. May 03. - 10:24
Ingyen kicserélik a tönkrement Swalbe Ultremó gumimat.
Sõt a másik helyett is küldenek egy újjat aminek semmi baja nincs:)
Természetesen a postaköltséget is õk állják és régi gumák is nállam maradnak ( Görgõzni 4-5 bárral még jó lesz).
"Dear Mr. Szenasi,
you have had a really very unpleasant experience with our ULTREMO R. We can well understand that you are annoyed and we sincerely apologize.
Naturally, we will replace the defective product for you – being fully aware that we cannot wipe out your negative experience by doing this. If, however, you continue to have faith in our brand we will be very pleased and thank you for this. We want to do everything possible to ensure that, in future, you not only have good, but very good experience with our tyres.
You have reported one tyre as being affected. However, we want to alleviate any feeling of uncertainty you may perhaps have regarding the ULTREMO R on the other wheel. Therefore, we will replace two tyres for you.
You receive as replacement the updated version ULTREMO R.1
The tyres will be sent to you free house per UPS.
Should you need any further information, pleased feel free contact me directly.
Naturally, my colleagues will also be pleased to help you."
Vannak még cégek akik belátják belöllünk hobbibicajosokból élnek. Valószínüleg ezután se fogok másfajta gumit venni.
Kérnek fényképet a tönkrement gumiról vagy hogy tudják meg hogy tényleg tönkre ment e? Mert akkor kölcsönkérném a te tönkrement gumidat és nekem is jönne egy zsír új szett Ultremo:D
Posted 2010. May 03. - 10:20
Sõt a másik helyett is küldenek egy újjat aminek semmi baja nincs:)
Természetesen a postaköltséget is õk állják és régi gumák is nállam maradnak ( Görgõzni 4-5 bárral még jó lesz).
"Dear Mr. Szenasi,
you have had a really very unpleasant experience with our ULTREMO R. We can well understand that you are annoyed and we sincerely apologize.
Naturally, we will replace the defective product for you – being fully aware that we cannot wipe out your negative experience by doing this. If, however, you continue to have faith in our brand we will be very pleased and thank you for this. We want to do everything possible to ensure that, in future, you not only have good, but very good experience with our tyres.
You have reported one tyre as being affected. However, we want to alleviate any feeling of uncertainty you may perhaps have regarding the ULTREMO R on the other wheel. Therefore, we will replace two tyres for you.
You receive as replacement the updated version ULTREMO R.1
The tyres will be sent to you free house per UPS.
Should you need any further information, pleased feel free contact me directly.
Naturally, my colleagues will also be pleased to help you."
Vannak még cégek akik belátják belöllünk hobbibicajosokból élnek. Valószínüleg ezután se fogok másfajta gumit venni.
Posted 2010. May 03. - 09:44
Sikerült a teló projekt...megvéve..
ezt találtam...
Úgyhogy elégedett vagyok, mert ilyen állapotut kereshettem volna életem végéig..
Szép fehér
Posted 2010. May 03. - 09:28
Posted 2010. May 03. - 09:25
Sikerült a teló projekt...megvéve..
ezt találtam...
Úgyhogy elégedett vagyok, mert ilyen állapotut kereshettem volna életem végéig..
Posted 2010. May 03. - 09:25
Posted 2010. May 03. - 08:21
haver tegnap nem annyira izgult rá a témára. fenn voltunk reggeltõl du. fél5ig a hegyen aztán mondja, hogy holnap érettségi
Posted 2010. May 03. - 07:34
Posted 2010. May 02. - 14:42
Nekem ugyan nem voltak nagy céljaim csak a tapasztalatszerzés, ilyen nagyobb bolyban 40 körüli átlagnál.
Nekem ha valaki két éve azt mondja hogy egy óra körüli idõvel képes leszek menni 38 kilit én em hittem volna el.
Posted 2010. May 01. - 13:03
Posted 2010. April 30. - 22:02
mikor jönnél? ha itthon vagyok mehetünk együtt ,)
amugy szombathely-kõszeg 40perc alatt simán teljesithetõ ha nincs is vonat...
15-ére terveztem,de még bármi közbe jöhet.
Posted 2010. April 30. - 21:34
7.32-re érne be a vonat Kõszegre,az még egész jó.Persze valószínûleg,sokat eltöszmörögnék a Kõszegi hg-ben,és nem tudom mire lenne elég a maradék idõ,mert az utolsó vonat 19.58-kor menne Szombathelyrõl.Lehet hogy Kõszeg az egy másik túra lenne.
Neten olvasgattam,hogy a régi HÕR épületeket nem nagyon hasznosították.Kíváncsi vagyok,mi lehet a Nagykölkedi õrssel.Láttam,van Vasfüggöny túraútvonal,ott biztos jól járható az út.Meg a Googl mûholdon elég jól kivehetõ,hogy hol vannak járhatónak tûnõ utak,persze lehet ezek már a kép készülte óta nem járhatóak.De nem vagyok kényes,szántóföldön is elmegyek,ha nincs más.Kösz szépen a segítséget!
mikor jönnél? ha itthon vagyok mehetünk együtt ,)
amugy szombathely-kõszeg 40perc alatt simán teljesithetõ ha nincs is vonat...
Posted 2010. April 30. - 20:48
...
Outit megcsinál(tat)tátok vagy azóta nem használtad?
Posted 2010. April 30. - 20:15
Szia Dózer!
Szakma béli vagyok ezért tudom a szükséges infókat!-de le foglak sújtani!
Javaslom menny el kõszegig vonattal szombathelyrõl ...
7.32-re érne be a vonat Kõszegre,az még egész jó.Persze valószínûleg,sokat eltöszmörögnék a Kõszegi hg-ben,és nem tudom mire lenne elég a maradék idõ,mert az utolsó vonat 19.58-kor menne Szombathelyrõl.Lehet hogy Kõszeg az egy másik túra lenne.
Neten olvasgattam,hogy a régi HÕR épületeket nem nagyon hasznosították.Kíváncsi vagyok,mi lehet a Nagykölkedi õrssel.Láttam,van Vasfüggöny túraútvonal,ott biztos jól járható az út.Meg a Googl mûholdon elég jól kivehetõ,hogy hol vannak járhatónak tûnõ utak,persze lehet ezek már a kép készülte óta nem járhatóak.De nem vagyok kényes,szántóföldön is elmegyek,ha nincs más.Kösz szépen a segítséget!