Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, háát ha Kínai-akkor eredeti.. , nem lesz vele baj... a hõmérsékletet a jármûvön belül,vagy kívül méri?:)

Én azt csodálom, hogy az amcsi gyerekeket még nem kínában csinálják...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hosszú évek után újra lesz nekem is kilóméterórám .)
valami kínai csoda óccsóér. elvileg lesz benn hõmérõ is :D
kiváncsi leszek .)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Dani akkor gondolom állandóan a szádat törölgetted..:)
különben térded?

Én is voltam ma tekerni..
szombahely-rohonc-léka-rohonc-szombathely
mire felértem írottkõhöz. elkezdett esni, gondoltam kis nyári zápor..aha
lékára lefelé 20-al gurultam, annyira zuhogott, és nem akartam elesni..visszafelé is meg volt a 19-es átlag..:)
aztán írottkõrõl rohoncra megin a tötymörgés a vizes uton...:/
már rohadtul fájt a kezem a folyamatos fékezéstõl...
73Kmen mentem 2:50-et.
és ez a lassú lefelék miatt van...

itthon meg moshattam le az egész bringát..

Ott tartottam a kezem, úgy nem volt baj:D

Térdem jó, már tudom(és szabad) is teljesen erõltetni, most kb olyan szinten vagyok mint a téli kihagyás után(na jó kicsit még gyengébb) de azért tempózni már tudok, dombokon nem megy még:(
Hétvégén amúgy ráérsz? Güssingig akkor eljöhetnél...:)

Esõ az meg szar dolog, ülésem varrásából még mindig nem jött ki a sár, pedig többször próbáltam kiszedni:)(1 hete áztam el kb)

ebikeról meg nem nagyon akar megjönni a csomagom:( Pedig jó lenne már a pulzusmérõ:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Dani akkor gondolom állandóan a szádat törölgetted..:)
különben térded?

Én is voltam ma tekerni..
szombahely-rohonc-léka-rohonc-szombathely
mire felértem írottkõhöz. elkezdett esni, gondoltam kis nyári zápor..aha
lékára lefelé 20-al gurultam, annyira zuhogott, és nem akartam elesni..visszafelé is meg volt a 19-es átlag..:)
aztán írottkõrõl rohoncra megin a tötymörgés a vizes uton...:/
már rohadtul fájt a kezem a folyamatos fékezéstõl...
73Kmen mentem 2:50-et.
és ez a lassú lefelék miatt van...

itthon meg moshattam le az egész bringát..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Azt sem tudom milyen szakaszok lesznek. Ha a strandra céloztál, az nálam nem játszik. Nem is tudom mikor voltam utoljára strandon.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,, hát jaa-már régóta ismert dolog ez -mondhatni spanyolviasz.. engem inkább bosszant....

Peti melyik etapra gyúrsz?-a csúzda melletire vagy a rekreációs parkban ami lesz?

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Ma délelõtti tekerésnél(érettségi szünet 4ever:D) útbaejtettünk egy közeli osztrák bringaboltot, amit eddig még csak kívülrõl láttam. Nem is értem miért nem jártam még bent:D 17km-re van gotthárdtól, ez a legközelebbi normális bringabolt a környéken(gotthárdon is van egy de arról inkább nem nyilatkozok...) Brutális raktárkészletük van, bent sorakoztak a full carbon Felt-ek, Kouta-k, Cube-ok, Trek-ek outi, monti minden. De a legnagyobb durranást az árak jelentették számomra:D Olcsóbb volt mint az ebike.hu :D(260as euróval számolva) És mindezt egy párszázas lakosú faluban, igazából messze mindentõl. Pár kilóméterre tõlük van 2 még komolyabb raktárkészlettel rendelkezõ bolt(Fürstenfelden, ez azért elég nagy város, ha jól tudom 40e lakos), az egyikben kedvezményt is kapok(ahol egyszer volt a kiállítás) de még azok sem überelik az Unterlamm-it(itt jártunk ma).

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
biciklon-on még a kiírás sem volt, mivel nem is õk rendezték, állítólag már semmi közük hozzá..:)

Flickr

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Még nem láttam sehol.
De ahol lehet majd:
Bciklon.hu
4sport.hu
Én még mintha videóst is láttam volna. Motorosok is fotóztak vagy videóztak.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Etilin az eredmény listát hol lehet megnézni?
meg valami fotósok is voltak ott...képek?:)

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

De megyek áhm... jól felszívtam most magam, kár hogy ettõl még kondim nem lesz...

Hulp -mit szólól erre: Büfürdõ Rally? már ízlelgetted?

CC-verseny? Az meg mi? :)

Jaja, megyek a rallyra, de nem tudom melyik okosnak jutott eszébe, hogy Szombathely helyett Bükön legyen a cucc. Mondjuk mindegy, mert a szakaszok úgysem Szombathelyen vannak, oda úgyis kocsival kell menni.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

csak viccbõl írta! (gondolom)

jól gondolod:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
De megyek áhm... jól felszívtam most magam, kár hogy ettõl még kondim nem lesz...

Hulp -mit szólól erre: Büfürdõ Rally? már ízlelgetted?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

:) valami baj van a látásommal... az ára miatt láthattam fehérnek.. egyébként a fekete -fehér biczajba jó lesz, de ténleg fehér lett volna az ideális.. na mind1..

A lényeg hogy sikerült.. jók vagytok áhm..
Még egy bajom van, hogy a bicaj 10kg ra jött ki(blast kerekeivel), meg a 2,5 kg os nyereg.. ami igaz hogy középen van, de egy kicsit érdekes +kényelem, nadehát ez van.. ha ez kényelmes-akkor ez..majd rakok fel képet, ha minden készen van.. mert a végleges kerekek a néhai coiler gyári kerekei voltak... atomkönnyû cc kerekek...!

mennyünk CC versenyre!!!!
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
:) valami baj van a látásommal... az ára miatt láthattam fehérnek.. egyébként a fekete -fehér biczajba jó lesz, de ténleg fehér lett volna az ideális.. na mind1..

A lényeg hogy sikerült.. jók vagytok áhm..
Még egy bajom van, hogy a bicaj 10kg ra jött ki(blast kerekeivel), meg a 2,5 kg os nyereg.. ami igaz hogy középen van, de egy kicsit érdekes +kényelem, nadehát ez van.. ha ez kényelmes-akkor ez..majd rakok fel képet, ha minden készen van.. mert a végleges kerekek a néhai coiler gyári kerekei voltak... atomkönnyû cc kerekek...!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Szép fehér :D

Nekem is ez ugrott be elõször! :))

De lényegében fekete vagy fehér egykutya!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Nem tudom mennyire gondoltad komolyan, de általában az ilyen hozzáállás miatt szokták a gyártók is leszarni az ilyet, és nem cserélnek semmit. (Halkan megjegyzem, hogy tipikus magyar hozzáállás.)

csak viccbõl írta! (gondolom)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Kérnek fényképet a tönkrement gumiról vagy hogy tudják meg hogy tényleg tönkre ment e? Mert akkor kölcsönkérném a te tönkrement gumidat és nekem is jönne egy zsír új szett Ultremo:D

Nem tudom mennyire gondoltad komolyan, de általában az ilyen hozzáállás miatt szokták a gyártók is leszarni az ilyet, és nem cserélnek semmit. (Halkan megjegyzem, hogy tipikus magyar hozzáállás.)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubeh

De a reklamációt nem velük intéztem hanem közvetlenül a Swalbe honlapon megadott e-mail címre küldtem a reklamációt.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
melyik bolt ez?