Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én mondjuk a montisokról beszéltem. Országúton nem megyek, szóval fogalmam sincs, mennyi országútis teker a környéken.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
én tegnap voltam egy 100ast osztrákban és 8an jöttek velem szembe..bár nem tom ebbõl mennyi volt magyar..talán fele se..
volt egyesület....a Királyban, de mivel kevesen voltunk abbamaradt.
Egyébként van sok bringás, együtt is szoktak tekerni, ezt Etilin is megerõsítheti..
viszont a biciklonkupa jó lehetõség lett volna valami adatbázis felépítésére, amibõl ha egyesület ne is, de valami önszervezõdõ kör legyen..
Etilin mikor lesz túr de pelso?edzel már az északi partra?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Matt -hogyan tudjuk bizsniszelni azt az izét.. mert nem tudtam venni, a kormánycsapágy már megjött, de az a szar rendelhetetlen..

Mcclane rendez dh versenyt?!
Mcclane rendez dh versenyt?! -> felfelé, vagy lefelé?:) -már látom-na egy kis hc szakasz belefér...lendületbõl meglesz nekik, na ide is egy pici felfelé..:)

Etilin már 2 en vagyunk -én olyan megbúvó tag leszek..aki most inkább beszél a tekerésrõl-minthogy bicajoznais
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Amúgy tényleg Szombathely környékén Magyar viszonyokhoz képest ideális lehetõségek vannak bicajozásra.
Alföldi vagy Budapesti lehetõségekhez viszonyítva.
És ha összehasonlítom itt lényegesen több ember használja sportolásra a kerékpárt. Ha jó az idõ akkor mindig látok szembejövõ "forgalmat".
Ehhez képest fura hogy egyesület az nincs, pedig részemrõl lenne rá igény.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nincs semmi komoly, mindenkit leköt a pénz :(
amúgy ha jól hallottam a madarakat, versenyek szervezése indult el
ha végre megcsinálom a két-defektes outimat, pár lazára én is mennék :)
vagy pl egy kis parkos a konával :)

közben felkerültek a hétvégi kerékpáros versenyek videói!
www.4sport.hu/shop/videok.html
Come on! It's on

Korn

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
én múlt héten péntek szombat vasárnap is voltam kinn a parkosban, egyik nap sem láttam senkit, nardánál lyukadtam ki

mentem 30-35km-t egy-egy alkalommal google map szerint
mondjuk én valahogy megszoktam hogy mindig egyedül tekerek, nem is nagyon van erönlétem, meg amugyis is singlespeedel nyomom, nem lenne jó ha hátráltatnék valakit vagy emiatt kiköpném a tüdõmet

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Egyébként nem értem, hogy miért van ennyire a béka segge alatt a szombathelyi bicajos társadalom (értem ez alatt a kevés bicajost, akik ráadásul sok kis csoportra oszlanak). Baromi jók az adottságok is. OK, hogy a parkos nem az Alpok, de egy délutáni, esti tekerésre tökéletesen alkalmas. És ahelyett, hogy nem tudnék mozdulni a sok kerekestõl, gyakorlatilag évek óta nem nagyon találkozok bicajosokkal az erdõben. A Kõszegi-hegy dettó. Bár ott a tavalyi év elsõ fele óta nem nagyon jártam én sem (nagyban köszönhetõ ez annak, hogy nem volt senki, akivel mehettem volna). Jó lenne, ha ez változna.

Én kijárok másodmagammal ugyh szólj nyugodtan, ha van kedved csatlakozni (vagy akárki másnak), és egyeztetünk.Bár mostanában a rájd az nagyrészt építésrõl szól nekem, mert ugye no dig, no ride : )
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Egyetértek veled! Mostanában mindig akrok menni Sé fele bicajozni de egyedül kinek van kedve.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Egyébként nem értem, hogy miért van ennyire a béka segge alatt a szombathelyi bicajos társadalom (értem ez alatt a kevés bicajost, akik ráadásul sok kis csoportra oszlanak). Baromi jók az adottságok is. OK, hogy a parkos nem az Alpok, de egy délutáni, esti tekerésre tökéletesen alkalmas. És ahelyett, hogy nem tudnék mozdulni a sok kerekestõl, gyakorlatilag évek óta nem nagyon találkozok bicajosokkal az erdõben. A Kõszegi-hegy dettó. Bár ott a tavalyi év elsõ fele óta nem nagyon jártam én sem (nagyban köszönhetõ ez annak, hogy nem volt senki, akivel mehettem volna). Jó lenne, ha ez változna.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Szombathelyen nincs valami outis egyesület ami komolyabban foglalkozik a versenyzéssel és van u17es szakosztálya is? Érdekelne...:)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
köszi, de én aztán nem akarom megrendezni :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Jaja, mert összevissza javítgattam, aztán lehet, hogy elõbb küldted el a hosszászólásodat minthogy én mentettem az enyémet. De végül is mindegy. :)

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Elnézést Hulp!:) nem olvastam el irományod végét azért helyeseltem...
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
jól rémlik, Õk voltak
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Írj a DH-s topicba. Anno asszem a srác irogatott oda. A szombathelyi síklub az jól rémlik, õk csinálták.

Miért? Idén te szeretnéd megrendezni?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
srácok, nem tudja véletlenül valaki, hogy ki rendezte anno a kõszegi dh- versenyt?
mintha a szombathelyi síklub rémlene...kit lehet megkeresni ez ügyben?
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
lol, az nem hajháló, hanem bogárháló hogy ne repüljön bele a darázs :D

biczó, nekem van olyan szûkítõm elsõváltóhoz.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Hát van rajta inmold matrica szóval szerintem az az, meg van az elején ilyen jó kis hajháló is, hogy ne kócolja össze a fejemet.
Pözsóról sztem ma fognak leugrani a sebességek és a kormány problémát is megoldottam elméletben. Marad a verseny kormány csak középen lesz rajta két hagyományos fékkar. Így csak új bandázst kell majd vennem.
u.i. Ha valakinak van esztergályos ismerõse Szhelyen adhatna elérhetõséget és akkor nyeregcsövem is lenne:)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
és inmold-os?
mert 3000-ér nagyon jó vétel..:)

a pözsó hogy áll?
egysebi lett már?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Na a sisak megvéve. megtudtam, hogy gyerek méretû a fejem. A felnõtt sisak akkor lett volna jó, ha a legkissebbre állítom a kölök méret meg pont stimmelt.:D Így olcsóbb is lett egy 500-sal.