nekem a riser kormány-szarv combo nem tetszik (greg herbold sem tudott ezen sokat segíteni...). a többi része kúl..
a szarv az elõzõ váz geojához kellett...
ezzel még tesztelem majd, hogy kell-e.
nekem a riser kormány-szarv combo nem tetszik (greg herbold sem tudott ezen sokat segíteni...). a többi része kúl..
Bocs, de nekem a váz színérõl ez jutott eszembe. A formája egyáltalán nem megy a villához, amire szerintem sokkal szebb szín került. Én inkább egy régi, egy számmal kisebb, 18-as Pyxist fújtam volna át piszkosfehérre, vagy mattszürkére, és feliratoztam is volna.
Bocs, de nekem a váz színérõl ez jutott eszembe. A formája egyáltalán nem megy a villához, amire szerintem sokkal szebb szín került. Én inkább egy régi, egy számmal kisebb, 18-as Pyxist fújtam volna át piszkosfehérre, vagy mattszürkére, és feliratoztam is volna.
Bocs, de nekem a váz színérõl ez jutott eszembe. A formája egyáltalán nem megy a villához, amire szerintem sokkal szebb szín került. Én inkább egy régi, egy számmal kisebb, 18-as Pyxist fújtam volna át piszkosfehérre, vagy mattszürkére, és feliratoztam is volna.brutális. csak most a váznak zsírkirály szine van, a villának meg plömty ...
vagy a kép nem adja vissza.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
brutális. csak most a váznak zsírkirály szine van, a villának meg plömty ...
vagy a kép nem adja vissza.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
fenyegetsz?ilyet ne mondj, tudod miért... megy az ímél
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
szerintem randa lett
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Amennyiben erre gondoltál: PR320147, akkor igen, de jelenleg csak "régi" xtr színben van.a katalógusban találtam egy szarvat (Alloy SL, 62 gr/pár), van arra esély, hogy itthon lehet majd valahol kapni?
Gratulálok! Jó látni, hogy 150-200 mm alatt is épülnek komoly bringák! Milyen nyereg van rajta?Végre készen: http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2843
a többi is változott, majd azokról is rakok fel képet.
Üdv:Thy
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
http://new.paul-lang...ro/PRO_2007.pdfna, pedig pont arra lettem volna kíváncsi
ui: van néhány küllõm kölcsönbe, ha kell.
Köszönöm a gratulációkat:)
meg nem jött még meg az új bart brentjens edition stucni/kormány/nyeregcsõ
Üdv:Thy
Köszönöm a gratulációkat:)nagyon szép
kérnék képet a pilótafülke/kezelõszervek irányból is.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"