korrekt kis masina.
annyi durvulós gépet linkeltek ide, hogy lassan elcsábulok...
hajtókar nem RPM véletlenül? (FSA utánzat)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

jól hangzik...az egész szett (hajtókat, váltók, váltókarok) 570-es szériából van a bringámon. kék LX az egész meghajtás:) a fékeket nem tom. az is 2004-es LX, gondolom a változatosság kedvéért 570-es az is:D
Hát láncfeszítõ fék nyereg szerintem nem ok.
Teló milyen? Mert olyan gizdának tûnik de nem vágom pontosan milyen.
Rendszeres használat mellett kb fél év alatt a rugóerõ elhagyja, és innentõl se nem vált pontosan, se nem feszít elég erõsen. Nekem egy feladta a cc gépen, egy az FR gépen, és egy a párom CC gépén...
Üdv:Thy
Íme az én bringám. Gondoltam felteszek egy képet róla, bár változni fog rajta egy-két dolog még.
http://pix.bikemag.h...197609&cat=2393
Amúgy a váz 17,5" én meg vagy 185 centi vagyok.
De az elsõ montim egy 20"-os mongoose iboc óta kicsi vázzal megyek.
nem annyira új,~fél éves összerakás, de most fotómutogatós kedvem van
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Igen, azon is 180/160-as tárcsák vannak, csak azon 6 csvaros, de gondolkodom az FRM tárcsák beszerzésén:) Mert olyan szépek:)Thy: Hogy oldod meg a tárcsakérdést amikor az XTR kerekeket az FRM-re cseréled? Azon is van egy pár tárcsa?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Rendszeres használat mellett kb fél év alatt a rugóerõ elhagyja, és innentõl se nem vált pontosan, se nem feszít elég erõsen. Nekem egy feladta a cc gépen, egy az FR gépen, és egy a párom CC gépén...Az szomorú, mert nekem is az 570-es figyel hátul és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve! Lehet valami bõvebbet tudni, hogy miért is szarok csak hogy tudjam mire figyeljek majd!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"