Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2008. január 05. - 21:38
Írta 2008. január 05. - 20:56
Miért nem Speed King? Az hóban nagyon jóóó!
:D:D
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. január 05. - 20:51
hát ezaz.. mondjuk lazább, de nem hosszú távra, inkább belvárosi, rövidebb távok, megállás folyton...Attól függ, melyik városban laksz.
Nekem 44-16 a városi munkábajárós és 32-15 a dzsuvázós.
Slicket nem teszek rá, megyek vele majd terepre is kicsit
Majd kap RR-t (ugye LCS?
Fekete kar kéne, ja, de sajna most így alakult.
Köszi!
Írta 2008. január 05. - 20:13
Írta 2008. január 05. - 20:10
thez! Nagyon tetszik a bicaj, valami suhanós slick gummát tennék rá. Egy ilyenen én is gondolkodtam, aztán inkább outi. De nagyon szép!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. január 05. - 20:06
oJelen pillanatban 34-14, laza városi tekergõs áttétel...
Attól függ, melyik városban laksz.
Írta 2008. január 05. - 19:00
Pedro
Gratula a gépsashoz!Nagyon szép. Nekem a Torque-on még fényvisszaverõ macskaszemek is voltak a kerekeken..
A garancia a vázra 6 év, ha a te hibádból törik a váz féláron vehetsz egy ugyanolyat....Az alkatrészekre elvileg az Eu-n belül jár a garancia. Itthon a Fox rugóstagot a számla ellenében gariban javította a forgalmazó, igaz nem volt nagy baja.
Ha arra járok szívesen kipróbálnám! Ja, és 3 hét múlva itt az új Torque-om, természetesen az is fekete;)
Gratula a gépsashoz!Nagyon szép. Nekem a Torque-on még fényvisszaverõ macskaszemek is voltak a kerekeken..
A garancia a vázra 6 év, ha a te hibádból törik a váz féláron vehetsz egy ugyanolyat....Az alkatrészekre elvileg az Eu-n belül jár a garancia. Itthon a Fox rugóstagot a számla ellenében gariban javította a forgalmazó, igaz nem volt nagy baja.
Ha arra járok szívesen kipróbálnám! Ja, és 3 hét múlva itt az új Torque-om, természetesen az is fekete;)
Írta 2008. január 05. - 17:18
de a fékekrõl beszélhetünk majd
Írta 2008. január 05. - 17:17
Azért nem aggódom, mert fél év múlva úgyis eladod.olyasféle
...a fékek asszem érdekelnek majd. ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. január 05. - 17:16
egy 505-ös kerékszett van benne most.
Van 2 jó súlyú(de nem atomkönnyü) Mach felnim, van XT, és WCS elsõagyam, a hátsókerék még függõben.. SS agy kéne bele, de abból nem sok könnyûvel találkoztam még:(
Van 2 jó súlyú(de nem atomkönnyü) Mach felnim, van XT, és WCS elsõagyam, a hátsókerék még függõben.. SS agy kéne bele, de abból nem sok könnyûvel találkoztam még:(
Írta 2008. január 05. - 17:12
Milyen kerék lesz benne? Meg a mostani az mi? Sûrû küllõs, shimano felnivel :/ iet nem láttam még
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2008. január 05. - 17:09
olyasféle 
a kerék még változni fog, agyak vannak, csak kedv nem volt még fûzni :S meg ha jól sejtem sehol sem fogok pont akkora küllõket kapni, ami ehhez a kiválasztott kerékszetthez kéne, szóval
súlyra jónak tünik, a nehéz kerék ellenére is...
de majd még módosul
Jelen pillanatban 34-14, laza városi tekergõs áttétel, de tányér, és fogaskerék függvényében ez is módosulni fog.
WH-M505-ös kérékszett, és egy kompakt országúti integrált kar van rajta, meg az alfine terelõ, ami lehet lejön róla majd
a kerék még változni fog, agyak vannak, csak kedv nem volt még fûzni :S meg ha jól sejtem sehol sem fogok pont akkora küllõket kapni, ami ehhez a kiválasztott kerékszetthez kéne, szóval
súlyra jónak tünik, a nehéz kerék ellenére is...
de majd még módosul
Jelen pillanatban 34-14, laza városi tekergõs áttétel, de tányér, és fogaskerék függvényében ez is módosulni fog.
WH-M505-ös kérékszett, és egy kompakt országúti integrált kar van rajta, meg az alfine terelõ, ami lehet lejön róla majd
Írta 2008. január 05. - 17:06
thez, ez micsoda?
ez? ez egy csóró városi melóba járós bringa.. :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. január 05. - 17:02
Kva jól néz ki

A kerék milyen? Hány kiló kompletten? /mondjuk nem épp könnyû cuccok vannak rajta, de lehet nem is baj/
Az Alfine láncfeszítõ elég jó.. Olyan erõs benne a rugó mint az állat
A kerék milyen? Hány kiló kompletten? /mondjuk nem épp könnyû cuccok vannak rajta, de lehet nem is baj/
Az Alfine láncfeszítõ elég jó.. Olyan erõs benne a rugó mint az állat
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2008. január 05. - 17:02
thez, ez micsoda?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. január 05. - 17:00
Szerintem is szép! Grat!
Mekkora az az áttétel? És mire fogod használni?
Mekkora az az áttétel? És mire fogod használni?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2008. január 05. - 16:58
Írta 2008. január 05. - 16:55
Írta 2008. január 05. - 16:53
még az áttétel nem teljesen frankó, nem volt módom letesztelni.
Módosítva lesz az is, és akkor remélem kijön a megfelelõ lánchossz is, hogy ne kelljen terelõzni.
(eddig minden bringánál kijött)
Szal hétfõtõl, ha az idõjárás is úgy akarja, éles teszt
Jaja, erre utalt
Módosítva lesz az is, és akkor remélem kijön a megfelelõ lánchossz is, hogy ne kelljen terelõzni.
(eddig minden bringánál kijött)
Szal hétfõtõl, ha az idõjárás is úgy akarja, éles teszt
Jaja, erre utalt
Írta 2008. január 05. - 16:52
gondolom ez volt LL felháborodásának az oka 
nemrossz .)
láncfesz picit fura kinézetre.. egygörgõs nem lett volna elég?
nemrossz .)
láncfesz picit fura kinézetre.. egygörgõs nem lett volna elég?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére