Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah, egy jobb ricsi vázra nem kötözném fel a munkásruhámat decemberben...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Meki!

De egy felsokategorias acelvazra szerintem nem edzogepet epitesz. Arra inkabb vigyazunk. Sarazni, latyakba, solebe inkabb olcsobb vazat nez az ember. O erre gondolt.

Persze lehet olcson is venni regi, felsokategorias acelvazat. :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
téli bicónál pont leszarom, hogy 3 vagy 4 szezont megy-e el egy valaha szebb napokat látott acélváz, mer egy tizesért vehetsz egy másikat 10-15 év távlatából, amire annak idején "óóheecsúccsversenygggéppp!" felkiáltással csorgattad a nyálad a MBAH-t olvasva a klotyón.
a komoly amortizációt úgyis a hajtás-fékek-felnik jelentik

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Egy felsõkategóriás acélváz sokkal-sokkal kényelmesebb, mint egy olcsó alu, más oka nincs.

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
tényleg nagyon szép és átgondolt a Dante kerója!
egy dolog, amit régóta nem értek (mióta elõször olvastam ilyesmit a Bikkmakkban) :
miért pont acél vázak vannak a köztudatban "téli bringának" preferálva? magam logikáját követve ellenkezõleg járok el, a krómmolibdén váz száraz, v-fékes bicajnak van tartva, az aluvázat pedig kevésbé hatja meg a kiolvadt hó, rosszabb esetben sólé és egyéb retyó... ha lenne kifejezetten téli bringám, akármilyen occsó aloménijom vázon el tudnám képzelni ( pláne ilyen szép festéssel : )

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Híjjnye Dante ez nagyon dögös gép lett!! A reflektív matrica engem is érdekelne, honnan vetted?

Ha valakinek kell van egy pont olyan sárvédõm felesleges, mint az a fekete.
11:38:11 IM 2012

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Dante megkérdezhetem,hogy a reflectiv folia fekete vagy "átlátszo" esetleg lelöhelyröl tip?
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Ha minden igaz, akkor készen lett az én bicóm is! Bár ez közel sem biztos, lehet, hogy tavasszal kap új felniket és egy színterezést a váz, mivel ez már nagyon ütött-kopott.
Feltöltött kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Dante
tetszõs :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
kellene:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nahát szóval, úgy döntöttem, összeépítek egy téli montit. Mielõtt bárki azt gondolná, a szétsózott utakon szándékozom szétmaratni az XTR agyakat, ez nincs így, csupán szerettem volna egy minimális ráfordítással, s egy remek Magellan Pyxis acélvázzal egy élvezetes verdát kialakítani. (szétsózott utakon leginkább semmivel sem megyek) Mivel ilyenkor sokat megyek sötétben, rászántam az idõt, s kicsit megtuningoltam a láthatóságot - persze úgy, hogy a fekete design ne sérüljön. Gyakorlatilag csak vázam nem volt hozzá, így az elfekvõ alkatrészekbõl teljesen fel tudtam öltöztetni. Nagyon élvezetes vele közlekedni, s sokkal biztonságosabbnak érzem mondjuk a János-hegyi úton, mint az országútimat, ami inkább olyan "versenyarc" bringa, nem való az esõbe. :)

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

ti ennyit állítgatjátok menet közben?

Hat lefele jobb leeresztve. Egyszer csak lesz egy allithato nyeregcsovem.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hamarosan én is mutatok képet:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
törölhetõ:)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ti ennyit állítgatjátok menet közben?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nah, vki gondolkodik is :)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ez
Syntace
Nyeregcsöröl leszedi a koszt, amikor letolod.

ez erdekel, mert mindig kuzdok vele... jol mukodik a gyakorlatban? pl mi van, ha raszaradt kicsit? azt is "letolja"? mert ha kicsit is ala megy vmi, akkor tobbet art, mint hasznal: azt is belepaszirozza, ami nem ment volna bele magatol.

a folyamatosan mozgo becsuszoszaron nem igazan ertem a letjogosultagat.

nyeregcsonel en ujabban mar nem is zsirozom, hanem szilikonsprayel fujom tura elott. egyszerubben tisztihato, es nem gyujti a koszt annyira.

ps: mongy tiszta hulye vagyok... ilyesmit gumibol (ogyuru) vagy polifoambol biztosan talalok.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Végre kész lett az én gépem is. Azóta lecseréltem a gumikat Maxxis Ignitor-ra. Még tervezek egy Low-riseres kormányt rá és a kormányszárat is ki akarom majd cserélni.
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
"Ride today, heal tomorrow"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sejtettem, hogy Maggi csak tesztel minket azzal a képpel! :)

Zsizsi: Te sem vagy egy tiszta fialás...:D

Én már régóta gyanítom...:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a pályaagy a fixire lesz :D

Montihoz a nagyja megvan, még egy hátsókerék kell kb....meg tárcsa, sor, lánc ilyesmi
no meg szuszpenziók szervíze, meg a forgáspontokkal is kezdeni kéne valamit

Zsizsi: Te sem vagy egy tiszta fialás...:D