A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ridley Noah Fast
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
13.1, ahogy a képen láthatókorabban sokat gondolkodtam ezen az acel vazon. sulyra? plane a 26os karbon utan
megvan mindket bringa?
A Philcentric kb. olyan mint az Exzentriker, mindkettõ szívás és drága, valamint kellhet hozzá félláncszem is. A beszereléshez is spéci szerszám kell ami tovább drágítja az egészet. 850€-ért már méretre gyártott aluvázak kaphatók, ráadásul van rohloff papucsos opció is.
A sebesség mindent megold.
már nem emlékszem, négy éve vettem két flakonnal egy magyar webshopból. még az elsõ sem fogyott el.
edit:
most lehet inkább ilyet vennék már, ez jobban hasonlít az eredeti frame saver-hez:
https://webshop.atla...u/product/19422
De megszaporodtak az On-One-ok!
Nekem már nincs egy sem, a ráncaim is kisimultak!
Jövõre a recsegõ excentertõl kell majd tartanom, de legalább a hátsókerék-hátsófék pozícionálási gondok megszûnnek.
A sebesség mindent megold.
Nagyon szép setup lesz, a kerékszetted bármikor elfogadnám!Félkészen.Megakadtam a hajtómûnél
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
frankok lettek az inbredek... kenyelmi szempontbol milyen lett? korabban sokat gondolkodtam ezen az acel vazon. sulyra? plane a 26os karbon utan
megvan mindket bringa?
emelt kormannyal nem tul magas a sulypont (bar ha jol nezem, 0 fokos a stucni)? probalgattam rizer kormannyal, de nem csak felfele, hanem lefele is rosszabb lett, idegesebben viselkedett a kanyarokban.
a kettanyeros atalakitos dologhoz... vegyel hozza egy 665os atdobot meg a 665os nagytanyerjat (mar ha 36/22ot hasznalsz - szvsz legjobb 29erhez), sokkal megbizhatobban mukodik, mint a gettokonvertalt cuccok. a magassagat a bashguardnak megfeleloen beallitva a legjobb.
168 továbbra is.
Váz 16". Még mindig alacsonynak véled? :confused:
Lehetséges, hogy a kormányod dõlésszögén kellene állítgatnod? Nekem akkor kényelmetlen egy markolat, ha rossz a riser kormány dõlésszöge.
Az a markolat egy olcsó Zoggie. Kb. 1500-1600 Ft lehetett, mikor 2 éve vettem, tartalék markolatnak. Azóta pihent a fiókban. Ez az: ZOGGIE MARKOLAT - Bringa Butik Webáruház
Köszi és külön köszönöm a javaslat-cunamit:), pár kérdésem lenne viszont, mint tapasztalt acélváz-tulajdonoshoz:
- Két ok miatt lett ez, ami: egyik, hogy sajnos nincs hozzá már "kedvem".
A másik, hogy szerintem a háromtányéros kéttányérosítva jobb láncvonalat eredményez, mint a régebbi kéttányéros, bashguardos FC-M665-nél, aminek 46.8mm-es a lánvonala. Az újaké 48.8 már, a háromtányérosok meg ugye 50.0 mm - ami (szerintem) 46.8mm a kéttányérosítás miatt. Nos, nálam ebbõl még lejön a valóságban 0.7 mm, ennyit tudtam trükközni BB hézagoló-gyûrûkkel büntetlenül, így a láncvonalam (hacsak nagyon félre nem érettem valamit) 46.1mm most. (Hozzá kell tennem, nem mérve, csak "papíron".)