Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2013. May 16. - 10:27

az eredeti terv szerint nem ez a szin lett volna hanem a "builders tea", es barna gumik. Csak barna gumibol nem talaltam jo meretut, 28 vagy 30mm-s volt az elkepzeles, vazbol meg csak ez volt vagy fekete. A polir es feliratmentes alkatreszek viszont szerintem tovabbra is jol allnak neki, majd meg egy masik pedal kellene ra, meg idovel talan fekek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. May 16. - 09:29

munkabajaros
[ATTACH=CONFIG]2785[/ATTACH]
Nagyon jól néz ki, gratula! Igaz a barna kiegészítõket nem nagyon szeretem (mondjuk a fényeset sem

Posted 2013. May 15. - 23:32

nem agydinamo, Sturmey-Archer fixi agyak, magas peremmel. a sarvedoert KISKER arat fizettem, ilyesmit nem csinaltam az utobbi 6evben az biztos
Es nem is volt olcso, de nagyon beleszerettem
Curana markaju amugy. A lampatarto Klickfix ujdonsag, benyultam a mintadarabot
az elso csomagtarto igazabol azert van fent mert tetszik, meg nem talaltam ra alkalmas taskat, de rajta vagyok az ugyon. Otleteket szivesen elfogadok. Valami szogletes alaku kellene, nem tul kicsi, nem tul nagy

az elso csomagtarto igazabol azert van fent mert tetszik, meg nem talaltam ra alkalmas taskat, de rajta vagyok az ugyon. Otleteket szivesen elfogadok. Valami szogletes alaku kellene, nem tul kicsi, nem tul nagy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. May 15. - 19:32

Posted 2013. May 15. - 19:20

Tomi nagyon kiraly a bringad.hasonlon gondolkodom.
elol jollatom, az agydinamo?
az elso csomagtarto nagyon bejovos.szoktal ra pakolni?nem zavar nagyon a kormanyzasban?
elol jollatom, az agydinamo?
az elso csomagtarto nagyon bejovos.szoktal ra pakolni?nem zavar nagyon a kormanyzasban?
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. May 15. - 19:12

munkabajaros
Jé, egy nagyon szép és igényes bicikli.
A lánc-lámpa-müdvédõ nagyon adja.
Posted 2013. May 15. - 19:03

Posted 2013. May 15. - 18:54

Posted 2013. May 15. - 18:40

Posted 2013. May 15. - 16:40

koszi
a kormany tesom Langsterjebol szarmazik, olcso polir kormanyt akartam, o meg ideadta ingyen hogy hatha en boldogulok vele mert neki nem jott be. Probabol felraktam, es igazabol szerintem egesz kenyelmes. De hulyen nez ki az teny
Majd ha raerek vadaszok valami egyeneset. A lezeragyu egy Sigma Kalmit a kis doboz meg egy KlickFix lakat tarto, van hozza egy Abus granite x-plus is ami szepen belepasszol, csak az lemaradt a keprol. A stucni elolapjaba is van integrava egy villogo, meg van egy uberfajin csengo is rajta, ezek nem latszanak tul jol.
Gyors, kenyelmes, halk, imadom

Gyors, kenyelmes, halk, imadom

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. May 15. - 15:39

munkabajaros
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. May 10. - 14:51

Posted 2013. May 10. - 13:56

Posted 2013. May 10. - 11:58

Sziasztok!
Nagyjából egy év után végre kész lett a bringám, gondoltam megmutatom

http://horvathkaroly...co/IMG_3794.JPG

http://horvathkaroly...co/IMG_3809.JPG
Nagyjából egy év után végre kész lett a bringám, gondoltam megmutatom

http://horvathkaroly...co/IMG_3794.JPG

http://horvathkaroly...co/IMG_3809.JPG
Posted 2013. May 07. - 21:35

Posted 2013. May 07. - 17:33

Köszönöm, jó lesz ez így császáriasan!
Megértelek amúgy, de én meg a jól adagolható és biztos fékerõt szeretem (és sokat húzom a féket). Egy Avid SD7-es féket és kart biztosan nem cserélnék le canti fékekre.
Félve mutatom, hogy még a CX bringámra is mini v-féket tettem (az Ultegra fékkar és ez a TRP CX9 remekül muzsikálnak együtt). Persze volt fent Avid Shorty 6 is, de össze sem lehet a kettõt hasonlítani.

Megértelek amúgy, de én meg a jól adagolható és biztos fékerõt szeretem (és sokat húzom a féket). Egy Avid SD7-es féket és kart biztosan nem cserélnék le canti fékekre.
Félve mutatom, hogy még a CX bringámra is mini v-féket tettem (az Ultegra fékkar és ez a TRP CX9 remekül muzsikálnak együtt). Persze volt fent Avid Shorty 6 is, de össze sem lehet a kettõt hasonlítani.

Posted 2013. May 07. - 16:17

ezt a kantifékes dolgot ne értem :confused:
Sajnos lepkeb.z. vagyok, kifejezhetetlen vonzódásom van a kantikhoz.

Posted 2013. May 07. - 13:58

Kapjon a Merida kantifékeket és császári lesz. Így sajnos csak királyi koronával illethetõ..
nagyon diszkrét a sárvédõ-csomagtartó felfogatási lehetõség, nem az a bumpszli szirom, mint amihez szoktam
ezt a kantifékes dolgot ne értem :confused:
Posted 2013. May 07. - 13:01

Sziasztok, Budapesten rendezünk egy biciklis hétvégét, ahova különleges bicikliket, alkotásokat, szobrokat keresünk melyek 1 hétig ki lesznek állítva. Pénzt is tudunk fizetni erre a hétre a tulajdonosoknak, sõt az alkotók neveit is meg tudjuk jeleníteni.
Kérlek bárkinek van valami különlegessége bicikli témában mindenképpen írjon.
Köszönöm mindeninek a segítséget!
hass3lhoff(a)gmail.com
Kérlek bárkinek van valami különlegessége bicikli témában mindenképpen írjon.
Köszönöm mindeninek a segítséget!
hass3lhoff(a)gmail.com