Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

ezt a kantifékes dolgot ne értem :confused:

Sajnos lepkeb.z. vagyok, kifejezhetetlen vonzódásom van a kantikhoz. :) Amikor "bótban" megemlítette az eladó, hogy "látott már országúti vázra hegesztett kantifék-szemeket", úgy kellett háromszor pofán verni, hogy ne gondolkodjak hülyeségeken..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Kapjon a Merida kantifékeket és császári lesz. Így sajnos csak királyi koronával illethetõ..

nagyon diszkrét a sárvédõ-csomagtartó felfogatási lehetõség, nem az a bumpszli szirom, mint amihez szoktam :)

ezt a kantifékes dolgot ne értem :confused:

kicsikigyo

kicsikigyo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok, Budapesten rendezünk egy biciklis hétvégét, ahova különleges bicikliket, alkotásokat, szobrokat keresünk melyek 1 hétig ki lesznek állítva. Pénzt is tudunk fizetni erre a hétre a tulajdonosoknak, sõt az alkotók neveit is meg tudjuk jeleníteni.
Kérlek bárkinek van valami különlegessége bicikli témában mindenképpen írjon.

Köszönöm mindeninek a segítséget!
hass3lhoff(a)gmail.com

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Kapjon a Merida kantifékeket és császári lesz. Így sajnos csak királyi koronával illethetõ..

nagyon diszkrét a sárvédõ-csomagtartó felfogatási lehetõség, nem az a bumpszli szirom, mint amihez szoktam :)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Baráti túrázós, sörözõs, városi....

Posted Image
Posted Image
Posted Image

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a(z egyik) forgalmazonal dolgozom, es ingyen valaszthatok barmit a kinalatbol evente par alkalommal. 25mm-s DD verzio lett vegul, eddig jo :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Minden esetre a Fecskegumik nagyon adják ; -) Ha nem titok, honnan szerzed õket, mert nemrég volt kérdésed, hogy mégis milyen Schwalbe gumit tegyél országútra, vagyis ezek szerint ehhez tudsz jó áron hozzájutni : -)

Fusson sokat a gép

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

"IAmSpecialized" és van egy Trekked?! :D

Erre nem tudok mit mondani. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hüdz ;) es nem, de az egesz gep nem "gyari" hanem egyedi epitesu. 3T stucni, USE kormany, Deda bandazs, Bontrager nyeregcso... de a szineket igyekeztem osszeigazitani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

[ATTACH=CONFIG]2755[/ATTACH]

https://plus.google....=CNy73u6-tJ69JA

azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy ez stílusosan szép és egyszerû. És korántsem kocka ;-) A piros hüdi nem gyári volt, ugye?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
[ATTACH=CONFIG]2755[/ATTACH]

https://plus.google....=CNy73u6-tJ69JA

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Csepel Royal- DeviantMTB- Röfipink
Posted Image
Köllene már egy váltós gép... :D

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Jó az a csapágybolt, igazából DHL-GLS-Fed_ex soha nem kézbesít az utcában csak oda, mert tudják, hogy ott átveszik a csomagot, mert mindig van valaki ott. Így nem szokott probléma lenni a "kézbesíteni próbált, át nem vett" küldeményekbõl.

Igazából a Centaur Red-Black szett állna jól a bicajnak, hajtókarból azért kapott ezüstöt, mer "ez vót olcsó". Meglepõ hogy mennyivel sportosabban mutat így, hogy nem áll az égbe a stucni, meg nincs telepakolva hézagolóval a stucni alatt, ráadásul az irányítás is az, amit megszoktam-szeretek.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Csapágybolt adja a háttérben. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a fekete-feher-piros osszkepbe nekem jobban passzolna egy fekete hajtokar, (karbon Fulcrum esetleg...? ;) ) de tenyleg szep bringa amugy.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Fölbuzdulva a rinyámon, hogy "kényelmetlen a wilier", kicsit átállítgattam, hogy hasonló legyen a testtartásom rajta, mint a Basson. Stucni megfordít, hézagoló kivesz a stucni alól, a végeredmény ilyen lett:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Sokkal kényelmesebb így végül, nekem természetesebb ez, mint amikor a stucninak emelkedése volt és mind2 spacer a stucni alatt volt. Az kissé "trekkinges" beütéssel bírt, így meg komfortosabb, könnyebb elérni alsó fogásból a váltókarokat-fékkarokat, kifejezetten az alsó fogás lett jobb.

Plusz, az irányítás is közvetlenebb így valamivel, tekerni meg jóval könnyebb elõre dõlve.

a háttérben az axiál csapágybolt, valamint a fehér bandázs ismét koszos, pedig a forró mosószeres vízzel lemosva fehér szokott lenni, csak aztán.. eltelik két perc.

Ugyan 21évesként nem szabad fájdalomra panaszkodni, nincs is, utoljára térddel problémák még a "félguggolások" idõszakában voltak, amíg meg nem tanultam, hogy "ass 2 grass" meg bokára ráülni. Sajnos (nem bicajosok közt..) gyakran hallom 16-18 évesektõl, hogy ropi a térdük, fáj a derekuk, a csípõjük, s sosem kell sokáig gondolkodni, miért is, elég megnézni a technikát, ahogy guggolnak-felhúznak, netán eveznek. Nekem szemre fáj, nekik meg mozgásszervben.

Így legalább Wilmoska is szép lett. Kifejezetten illik az ezüst csillogó hajtókar az összképbe..

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

az a baj hogy most elkezdtem 328-akat nezni palyaauto alapnak, es lehet olcsobban veszek egyet mint egy kancsi vazat :D

fõleg angliában...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a baj hogy most elkezdtem 328-akat nezni palyaauto alapnak, es lehet olcsobban veszek egyet mint egy kancsi vazat :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

olcson atveszem ;) "szereto gazdit minden Rush vaznak" akcio kereteben :D

:D sajna az komlettgép,gyári felszerû.ha lövök még egy sokadikat amiben lesz akkor szólok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olcson atveszem ;) "szereto gazdit minden Rush vaznak" akcio kereteben :D

RAUH-Welt
B E G R I F F