Sziasztok! Volt a fejemben egy elképzelés amit úgy döntöttem neki állok megvalósítani és felmentem gugli! ott a képek között találtam egy csillagküllõs felnit /az ötletet majd késõbb feldobnám kérdésként/ és ezt a fórumot! Elkezdtem olvasni és srácok, TI tudjátok mi a tuti és a jó és szerintem 1 hónappal ezelõtt nagyot zakóztam! Vettem egy kerékpárt az egyik hipernek-nek nevezett sport komplexumból!
Kerékpár magazin (egyenlõre így mert majd késõbb a gépen úgy is látszik)
Elég nagy ára volt és sajnáltam is rá de úgy voltam vele masszív gépet szeretnék 0km-est, nem csak hobbiból hanem melóba jövet menet (60km oda vissza), ami nem akad fenn a kátyúkon és a haverokkal is el lehet menni csapatni! Csilli villi, szép színes, erõsnek néz ki, és az eladó aki tök szimpatikus volt és hozzáértõ is egyben (de akadt olyan is, hogy kenyérszeletelõ árus akart eladni mikroprocesszort) és megvettem! azóta rendszeresen járok vele és elégedett vagyok a géppel! de nem tudom hova soroljam mint minõség! Hatalmas leírást nem tudok adni a géphez mint amit olvastam tõletek mert csúnyán laikus vagyok, de kérlek titeket hogy tanítsatok ki!
A Képek majd mutatják mit tud a gép! Amit magam tettem rá az ideiglenesen a lámpák de majd cserélem, és a szelep sapi mert kocka gyûjtõ voltam és ezt még megtaláltam itthon
Kérdéseim:
láttam egy parkolóban olyan gépet melynek a küllõire hosszában fényvisszaverõs matrica csík volt rakva! azt elfogadja a rendvédelmi szerv? jobban nézett ki mint a macskaszem és a funkció ugyan az! Ha igen akkor nem tudjátok merre lehet kapni?
Kösz elõre a választ és hozzám a türelmet!
Képeket késõbb, most lemegyek fotózni!