így ahogy van el is fogadnám!!!!
(yasec agy itthon is van egy pár. meg vázat is tudok sárgában

tessék tenni alkatrészlistát és tömeget!!! vázról meg fõleg!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem még csak mislennel sikerült és kizárólag aszfalton ..../igaz nem dh gumival/2.5-ös Michelin-ek is 1 kiló felett vannak. Viszont mivel UST nincs benne belsõ és defektet csak Maxxis gumival lehet kapni.
Legalább mindenki kipihenhette magát !
De legutóbb egy defektem se volt pedig az kizárt hogy én fejlõdtemvolna.
J: az jó volt
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
2.5-ös Michelin-ek is 1 kiló felett vannak. Viszont mivel UST nincs benne belsõ és defektet csak Maxxis gumival lehet kapni.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
bringához erõsõdni jó dolog illetve a lehetõ legkevésbbé teekrhetõ bringát kiválasztani, és azzal letekerni napi 40-60 km utóbbi technika nekem nagyon bejött, hibáltan edzésterv
húbazz cc-sként még belegondolni is sok abba a súlyba...
az én bringám kb 11kiló, meg mellé cipelem a 2méteremet és a 95kilómat, és arra gondolok hogy jo lenne egy könnyebb brinyó.:paker:
húbazz cc-sként még belegondolni is sok abba a súlyba...koszi szepen 23 kilot mertem
asszem gyarilag 156 mm-t mozog ezzel a 190-es DNM ST12-es taggal, de ha lesz felesleges penzem amit nem sajnalok beleolni, akkor lesz csere egy 200-asra