Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19047 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tetszetõs mentem egy darabig iylennnel,hát bejött nagyon!!

matricázás emg érdekes,de tuti h 3uj trükköt tanultál volna amig mérted meg ragasztottad ;)

eccemá a sajátom is beteszem ide,csak valahogy nem jutok el addig,meg minig sáros..

giant nagyon bejön!!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Feltöltött kép

a moderátor és a bringa 50%-os leárazásban? hmmm... :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Sárok, sztetek melyik az a váz, ami tudásában, paramétereiben (az árat leszámítva...) a hosszúutas spec enduro alternatívája lehetne?

elvileg van most leolcsozva tavalyi enduro.....az nem jó ?..../bár ne vedd meg elõlem :) /
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na vannak rendesebb kepek. bar meg mindig kameras mobil powa, de ez valami komolyabb cucc, mint az en vga-m, meg kimentunk a fenyre, hogy latszodjek is valami :matrix:

koszos tudom

Feltöltött kép

ez meg buszke tulajjal egyutt

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
rmx, köszi!:)
kala, k-radot ridebikebol veszem majd, csak áthozzák a pilisvörösvári üzletbe, az egyik pestiben elég sok van azt hiszem.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
26-os? Honnan?

Pár dolog le lett cserélve a bringán mostanában, a nyári munka meghozta gyümölcsét:)
Feltöltött kép

Jövõ héten jön még rá Kenda K-Rad és a közeljövõben lesz hajtókar+monoblokk csere is..

Még pár kép itt, remélem jó a link:)
http://pix.bikemag.h...4&ppuser=119154

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nagyon széép! a fogasnál szoktam látin egy dh-st akinek a felnijén még vannak ilyen szigszalg darabok. jó ötlet.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Pár dolog le lett cserélve a bringán mostanában, a nyári munka meghozta gyümölcsét:)
Feltöltött kép

Jövõ héten jön még rá Kenda K-Rad és a közeljövõben lesz hajtókar+monoblokk csere is..

Még pár kép itt, remélem jó a link:)
http://pix.bikemag.h...4&ppuser=119154

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
giant reign? kona coiler?

ha tobb penzed van, akkor nyulkalhatsz kulfoldre, es esetleg turner rfx [6pack] sc nomad/bullit, intense 6.6, orange patriot, yeti asx, es a lista veget nem er... ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
SC Nomad, némi kompromisszummal SC Blur LT, Turner 5Spot, Ellsworth Moment, etc...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Sárok, sztetek melyik az a váz, ami tudásában, paramétereiben (az árat leszámítva...) a hosszúutas spec enduro alternatívája lehetne?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

TomiFiu

TomiFiu

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziszatok!
Nos én egy amatõr bringás vagyok és leginkább csak a budai hegyekben tekerek.

Nemrég vettem a Tesco-ba egy MTB-ot!
Most aztán lehet röhögni meg tépni a hajat, de én nyár eleje óta tépem a bringát és minden rendben van, nem akar szétesni.
Felszerelés: dupa alufelni Altrix Warrior kerekek, zoom Endura 386 elsõ teló, Assess kerékagyak, Asses kormány, logan V-fék hátúl, Assess bovdenes tárcsfék elõl, gyorszáras ûlés és elsõkerék rögzítés, Shimano RevoShift marokváltó és Tourney váltómû,Shimano 3x7 fogaskoszorú és Assess szarvak ami emelkedõn nagyon jó!
A váz AlphaPro néven futó Acél ezüstszínû.

Ezen felûl lecseréltem a mûanyag pedálokat és hajtómût, fém BikePositive-ra.
Valamint felszereltem elõre/hátra villogót és mûanyag sárvédõt és egy SigmaSport 500 computert na meg egy chrom kulacstartót.

Az alap bringa volt 30.000 plussz a modosítás meg az egyébb kütyük úgy 12.000 = 42.000 HuF

Szerintem ez jó vétel volt szóval azért lehet relatíve jó gépeket találni hipermarketekben, bár a pedál az nekem sem tetszet!

Viszont azzal én is egyetértek, hogy a 10-20e forintos bringák tényleg nagyon gagyik, de az már ránézésre is olyan!
A másik, hogy én a marokváltó híve vagyok és ezeken ez már erõs luxus lenne ilyen áron... :)

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts
jaj az a villa de csodaszép, sose lesz szebb.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szép lett, grats!
én is hasonlót szeretnék, egyszer tán..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Szép lett, az a sárga egy kis életet visz bele. Nekem spec a kulacstartó nem jön be, de a tied!!! Gratula!!!!!!!!!4
Sei, soku Si.

gabri

gabri

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Most, hogy nagyjából elkészült a bicajom, gondoltam megmutatom a nagyvilágnak:

Feltöltött kép

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
és akkor mostantól legyen szó arról ami a topik címe. köszi.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
szerintetek hogy éri meg jobban?

1. deore elsõ váltó+váltókar+kona stucni 8k és a többi cucc után rohangálok

2. deore váltókarok+elsõ-hátsó(LX) váltó 15k mínusz alku és stucni meg van mindenhol

sztem a 2-es
ellenvetés?:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Akkor vegyél külföldön.