Nyeregtémában SOK kört futottam, egy 190 grammosban még most is áll a pénzem (nem kell vkinek Acor könnyû nyereg?), ez is benn van 270gr-ban és egész napos tekerésekhez is jó. Nem vitrinrider vagyok, fél napot is ülök bringán; és nagyon nem mindegy hogy min. Egyébként mire gondoltál konkrétan? (BBB-t egyébként pont nem tudnak itt semmiféle cuccot BBBbõl hozni) 270 grammos XO Trans AM nyergemet aki kritizálja hogy nehéz :chin: (20K-ért nem veszek nyerget) BBB anatomic race is 268gr, Anatomic Designom meg van egy 10Km-t használt eladó mint említettem, megveheted ha neked tetszik; én már próbáltam (Acor felirattal).
Szarvnak egyébként az a baja sokak szemében hogy hihetleten nehéz(135gr

), vagy hogy 2 fogás is van rajta? Vagy a sznobok szemét bántja a Zoggie felirat?

Mert az hogy xar az még kevés infó... bár BM-en akik látták azt mondták hogy élõbe jó

.
Egyébként a vékony markolat (lapát kezem van) miatt is kell a 2 fogásos szarv, meg amúgy is úszástól teniszig soxor hajlamos a tenyerem görcsölésre.VV: Ha értelmes kritikát kapok hogy miért rossz és értelmes hasonló árú alternatívát akor nem zárkzok el; csere is lehetséges; de hiányos kritikával sokra ne megyek :prosze: Bár nagyobb dologba ne nagyon tudjanak rajta belekötni

(Nem, ez nem felhívás!)
Mjani: Igen, gyk ua, csak papíron 30gr-al könyebb az Acor, gyakorlatilag nincs 20se.