Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
26 cm és 36-37 cm (tipp), átmérõ 27,2 mm.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Feladtam egy aprót egy cseh mtb oldalon, valaki jelentkezett. Brno-ban elkerültük egymást, de postán megoldottuk. Viszont szereztem valamit (egyebek mellett) amit már tényleg nem merek feltenni: http://potkerekteam....u/morati/07.jpg

off
milyen méretûek a nyeregcsövek?
megmérnéd? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

A váz a mostani, az mtb villa túrára, a többibõl meg talán egy országúti lesz.

Mégegyszer grat a lehetõ legjobbat választottad !

Mindörökké Feltöltött kép :clap1:
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a kep nagyon durva...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A váz a mostani, az mtb villa túrára, a többibõl meg talán egy országúti lesz.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Feladtam egy aprót egy cseh mtb oldalon, valaki jelentkezett. Brno-ban elkerültük egymást, de postán megoldottuk. Viszont szereztem valamit (egyebek mellett) amit már tényleg nem merek feltenni: http://potkerekteam....u/morati/07.jpg

Mi lesz a sorsuk? Látom ott is van aláírás ezek is utolsóak?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

nebazz...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ha már így benne vagyok a kérdezõsködésbe honnan a kormányszarv ? Gyári v. más beszerzés ? Ezért a szarvért megöl a sárga irigység!:cry:

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Ha már így benne vagyok a kérdezõsködésbe honnan a kormányszarv ? Gyári v. más beszerzés ? Ezért a szarvért megöl a sárga irigység!:cry:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A titánmánia gyõzelme a grammmánia felett :)
Gyönyörû! :spoko:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ja akinek a pulzus mérés fontosabb mint az hogy milyen magasan jár.:) Ha nem vagyok vindisgréc hogyan tettél szert az ucso db-ra? Ha jól sejtem 2005 végén hozhattad mert egy haverom 1.4-ét már nem nagyon akarták leszálítani.

Amikor vettem még nem volt magasságmérõs óra. 2006 márciusban még volt maradék csõszett. Áprilistól kezdve olyan 20 vázat gyártottak, az enyém július végére lett kész. Vera írta, hogy 2005 végén egy magyar vásárló elment a gyárba és megnézte a vázgyártást.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Hát én is beállnék a sorba. Ez bizony odab*sz. Sakk-matt, ez a kerékpáros nirvana. Ami a váz különlegességét illeti, minden elismerésem azért, hogy ezt használni mered, és nem a vitrinben tartod befektetésnek, vagy máris árverésre bocsájtod az ebay-en. Én biztos nem mernék bicajt építeni belõle. Minednesetre méltó bringát kanyarítottál belõl, gratulálok és használd egészséggel!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
neztem en azt az utolso darab feliratot, de ugy nem akartam hinni a szememnek... aztan elfelejtettem kommentalni a dolgot.

amcsi ebayen egy vagyont lehetne kapni erte :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Ja akinek a pulzus mérés fontosabb mint az hogy milyen magasan jár.:) Ha nem vagyok vindisgréc hogyan tettél szert az ucso db-ra? Ha jól sejtem 2005 végén hozhattad mert egy haverom 1.4-ét már nem nagyon akarták leszálítani.
És a fõtervezõ egy 1.2-en támaszkodik isten áldja meg nagyon jó bringákat tervezett!

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,560 posts
enté:
Már két oldal óta csak ez megy: Bammeg! De szép! Az anyád!
Elég sok tuti, top bringa van itt a fórumon, de mindent egybevéve (morati, titan, utolsó darab stb.) azt hiszem ez a fórum büszkesége! Nagyon ott van!
Vigyázz rá nagyon!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Enté kinek az aláírása van a vázon? Jobban átnéztem a részleteket tetszik a nokon bevonat megoldásod,de miért húztad csõbe? Ja és ha már VDO miért nem jeladós szerintem szebb lenne.

Svatopluk Zatloukal - a fõtervezõ (http://www.ivelo.cz/.../2006_2_1_3.jpg)
A Nokon azért van zsugorcsõben, mert így nem megy a gyöngyök közé a por, a víz, nem recseg, nem zörög.
Az órám pulzusmérõs, csak a magasságmérõs van kábel nélkül.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Enté kinek az aláírása van a vázon? Jobban átnéztem a részleteket tetszik a nokon bevonat megoldásod,de miért húztad csõbe? Ja és ha már VDO miért nem jeladós szerintem szebb lenne.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Hellósztok,

Enté a Tune agyakat honnan szerezted?Lehet kapni itthon?

van a probike-ban pár darab.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Csak egy kis megjegyzés: eddig még senki nem vette észre a legérdekesebb dolgot. Ez lenne a Morati gyár utolsó váza amit valaha készített. Azt a firkálást pedig még a gyárban rakták rá, hogy ezt bizonyítsák. Nem is írok többet. Szerintem mindenkinek összeállt a kép.

én meg azt hittem, hogy a final felirat ebben az esetben azt jelenti, hogy ez a végleges, kiforrott konstrukció, és soha nem mertem volna gondolni, hogy a legutolsó darab...én rá nem mernék ülni egy ilyen bringára, ahhoz túl értékes. és itt nem a pénzben megfizethetõ értékrõl beszélek.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Volt szerencsém élõben látni és tényleg lenyûgözõ.

Csak egy kis megjegyzés: eddig még senki nem vette észre a legérdekesebb dolgot. Ez lenne a Morati gyár utolsó váza amit valaha készített. Azt a firkálást pedig még a gyárban rakták rá, hogy ezt bizonyítsák. Nem is írok többet. Szerintem mindenkinek összeállt a kép.
A keró legyen veletek!