hát te hülye vagy teljesen ... :wtf:
annyiért bmw bringát veszek... :chin:
:lol1: ez jó volt

hát te hülye vagy teljesen ... :wtf:
a lifestyle-t meg kel fizetnihát te hülye vagy teljesen ... :wtf:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nemnem, ez bizony fizetõs rendelés
csak a sala már tudja az árát, megvitattuk délután.
amugy 209.900 huf ajánlott kisker
stip-stop elsõ voltam:) ja és 182 centi vagyok, jobb napokon 183:)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
országúti számozás van, de pl az 56-os méret nyeregvázcsöve 52-es, igy nem a váz pontos méretét, hanem azt jelöli, hogy kb mekkora embernek való. (azaz ha az 56-os országútit vennél, akkor ez a langster kell neked)Rob L
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
majd szerzek rá egy barna enduro nyergetrob: kell majd ra ilyen nyereg:
majd viszek. Amugy ez a varosos Langster szeria nagy kiraly. mind limitalt, es sorszamozott? Lattam egy Londonosat, iszonyat bejon.
http://www.konaworld.com/08_paddywagon.htm
inkább ezt
Nem, mivel maga a mûanyag rész nem az, mivel mûanyag, csak a pálcák azok, dehát legalább stabil. Meg hát nem is annyira gagyi minõség.
SKS-nek van olyan amit ilyen gumibizgentyûkkel lehet felrakni, na az könnyû, de nem elég stabil. Meg nem véd ilyen hosszan.
én is láttam már ilyen 2wd-set de az subaru bicó volt. és annak láncal volt megoldva. kipróbálnám 1szer
RAUH-Welt
B E G R I F F
:scared: 2WD :rofl: agyam eldobom
![]()
nem is tudtam h van ilyen...