Bálint: A tied is nagyon szép

RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960hát nemtom mégis mennyire számítsak de úgy hogy azért maradjunk a földön?
és mégis minek kell rajta lennie úgy plusszban?
Hát Zalaegerszeg mellett lakok.Nemtom az országúti valahogy jobban tetszik,de annyira nem értek hozzá,a MTB-ot meg kevésbé is ismerem.Teljesen kezdõ vagyok,még nem is mertem jelentkezni egy klubhoz se.Nincs is senki aki eljönne velem és egyedül nem is igazán merek jelentktzni.Fõleg azért mert nem tudom mit is kellene vennem,milyen bicikli kell,meg ilyesmik.Tudom hogy ez biztos vicces ,de nézd el nekem. :-)
a maxxis minion dh gumit csak ilyen sárga csíkkal az oldalán lehet kapni? mer szerintem az nagyon elrondítja a kerék összképét, de ezért még mindig szép így az a scamp;)
a maxxis minion dh gumit csak ilyen sárga csíkkal az oldalán lehet kapni? mer szerintem az nagyon elrondítja a kerék összképét, de ezért még mindig szép így az a scamp;)
hali! sztem simán! merre laksz? próbáld ki a montit is, sztem tetszeni fog az is.tulajdonképpen miért az országút jön be jobban?
ettõl a dícsérettõl, most kicsit meg is hatódtam:D