a maxxis minion dh gumit csak ilyen sárga csíkkal az oldalán lehet kapni? mer szerintem az nagyon elrondítja a kerék összképét, de ezért még mindig szép így az a scamp;)
le köll festeni egy vékony ecsettel

a maxxis minion dh gumit csak ilyen sárga csíkkal az oldalán lehet kapni? mer szerintem az nagyon elrondítja a kerék összképét, de ezért még mindig szép így az a scamp;)
hali! sztem simán! merre laksz? próbáld ki a montit is, sztem tetszeni fog az is.tulajdonképpen miért az országút jön be jobban?
ettõl a dícsérettõl, most kicsit meg is hatódtam:D
Mohus: ügyes fotós jó géppel, jó hátterekkel és szép bringával!
igen, nagyon zajos - épp akartam mondani![]()
lehet hogy nagy a vázba, majd lehet hogy összehuzatom 170re. amugy meg ugyvolt hogy fekete lessz, legalábbis a képen de végül fehér jött ami ugyis jobban teccik
dávid: elsõfék ment hátra, szal igen
telótesó: neked is belassul rendesen hidegbe? vagy csak az a baj hogy 1 napos és gyári olaj plusz hideg?a visszaút maxra gyorsitva van
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960sípcsontvédõt nyáron is szorgalmasan kell hordani, és akkor nem barnulsz le
a környéken a dirtösök mind ilyen fehér lábakról álmodnak.
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
most ez van a dh gépen:)