Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Mit gondoltok kb. mennyiert lehetne eladni?

Szerintem nagyon többért nem lehetne eladni, mint amennyit ráköltöttél, bár nem is értem, hogyha négy hónapig azon szenvedtél, hogy rendbehozd, akkor miért akarod eladni? (A négy hónap alatt beletett munka díját meg végképp nem kapnád vissza, az a munka csak akkor érte meg, ha te használod.)

A másik apró megjegyzésem az lenne, hogy nagyon homályosak a képek, én ha feltennék képet a bringámról, biztos megpróbálnék azért valami normális képet csinálni róla.

Végül pedig a vélemény, saját használatra tök jó kis bringa lehet ez, ne az anyagi értékén gondolkozz, inkább használd, és akkor megérte rendbehozni.

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Nem is adom el. Annyira a szivemhez nott.
Csak kivancsi voltam. Ha a belefektetett munka mennyiseget is nezzuk akkor megfizethetetlen lenne.
Az elso valto meg egy 1993-as sachs Az elozo bringarol jott le. Ami a legjobb: Made in France

Tsipet

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
háát...csodát ne várj árban
inkább használd
a régi csepel után tuti jobb érzés lesz!!

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Hali!

Vege negy honapnak ami orommel, banattal, szivassal, restauralassal telt.
Kesz lett eletem elso bringaja (amit en ujitottam fel).
Sajnos az eddig hasznalatban levo 1993-as Schwinn Csepel Bakony 18-as vegleg megadta magat.
(hogy lehet szetszedni az osszerohadt kormanyszar villa kombot?)
Elmentem a helyi kissebseghez, es feltunt egy fekete bicaj piros teloval. Megneztem az alkatreszeket (STX parallax agyak, Deore LX fekek) es tudtam hogy megvan a kicsike.
Az hogy az elso valto hianyzott rola es hogy a kozepcsapagyabol hianyoztak a golyok, nemerdekelt.
A szetszedesekor jottem ra, hogy mekkora melo lesz vele de, gondos nemet kezek meg anno mindent megzsiroztak, es nem gyoztem csodalkozni hogy mennyire kiraly bicajt szereztem 6400-ert. (na jo uzlet volt?)
A vaz annyira konnyu volt hogy mar azt hittem alu, de kiderult hogy acel. (nembaj legalabb orokke tart.)
A festes az eredeti fekete helyett ezust lett, de igy meg szebben nez ki.

Par alkatreszt meg beszereztem igy 15000 lett a szamla a felujitas vegen, de megerte.

Mit gondoltok kb. mennyiert lehetne eladni?

A kepek
http://tsipet.freebl...es/DSCF0991.JPG
http://tsipet.freebl...es/DSCF0989.JPG
http://tsipet.freebl...es/DSCF0986.JPG
http://tsipet.freebl...es/DSCF0985.JPG

Bocs a szofosasert
Udv
Tsipet

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

a telót hogy akarod összehúzni? A rugóút úgy van meg adva hogy pl.: 140-170mm vagy csak egy szám? Mert az enyémnél fixen 150mm. akkor azt távtartókkal sem lehet áliitani?

fixen 180as(meg ETA), de távtartókkal biztos lehet

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
mohus: Nagyon szép lett a speci!
Bálint: A tied is nagyon szép :), a telót hogy akarod összehúzni? A rugóút úgy van meg adva hogy pl.: 140-170mm vagy csak egy szám? Mert az enyémnél fixen 150mm. akkor azt távtartókkal sem lehet áliitani?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha mindenki beir meg egy offot, es utana, hogy na jo mostmar nem offolok akkor ennek sose lesz vege.

erti? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
használt vétel gyakorlott cimbivel

mivan, ha jövõ héten meg a szinkronúszás tetszik meg?
lesz egy kidobott kalap pénzed, amit senki se akar veled elcserélni orrcsipeszre, meg fürdõnacira

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tévedsz;)
Magellán Hydra 50 körül van. Az mondjuk tényleg alap monti.
offot befejezem...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

hát nemtom mégis mennyire számítsak de úgy hogy azért maradjunk a földön?

van egy milyen bringát vegyek topic gyere át oda. (csak a rend kedvéért)
amúgy egy alap monti 70-100

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
amúgy ha a virsli tetszik neki jobban akkor miért akarjátok montira rábeszélni, ráadásul a ki milyen topikban a milyen bringát topik helyett ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Niszili

Niszili

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
hát nemtom mégis mennyire számítsak de úgy hogy azért maradjunk a földön?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

és mégis minek kell rajta lennie úgy plusszban?

ezt nem teljesen értem.. kifejtenéd? kb. mennyit ttudnál a bringára szánni?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én is most kezdtem nyáron 15 évesen komolyabban tekerni,voltam 1 versenyen és jövõre szeretnék már maratonokon a rövid távon elindulni.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Hát Zalaegerszeg mellett lakok.Nemtom az országúti valahogy jobban tetszik,de annyira nem értek hozzá,a MTB-ot meg kevésbé is ismerem.Teljesen kezdõ vagyok,még nem is mertem jelentkezni egy klubhoz se.Nincs is senki aki eljönne velem és egyedül nem is igazán merek jelentktzni.Fõleg azért mert nem tudom mit is kellene vennem,milyen bicikli kell,meg ilyesmik.Tudom hogy ez biztos vicces ,de nézd el nekem. :-)

bringázni semmikor nincs késõ elkezdeni. nem az számít hogy mennyit tekersz és hogy milyen géppel hanem az hogy szeressd a bringázást. a többi meg majd jön magától (új bringa,hosszabb távok,netán versenyek)

ahogy kela is én is olyan bringát ajálnok én is mivel tudsz menni országúton is, terpen is. mindenképpen montit
ha télleg nagyon kezdõ vagy akkor jobb egy drabig országúton tekersz (montival) amig nem lessz "rendes" terep bringád

Niszili

Niszili

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
és mégis minek kell rajta lennie úgy plusszban?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem tudom kb. mennyit tudnál rászánni, de kezdetnek lehet,hogy egy monti jobb lenne, mivel azzal is tudszkésõbb vmilyen szinten o.utizni, de egy országútival kötve,hiszem, hogy nagy élmény lenne terepezni..

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
bálint,
a legegyszerûbb, ha maximális zoomon (persze optikai zoom) készíted a fotókat. Akkor lesz látványos, ha céltárgy és a háttér távolsága jóval nagyobb, mint a fényképezõgép és céltárgy távolsága.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

a maxxis minion dh gumit csak ilyen sárga csíkkal az oldalán lehet kapni? mer szerintem az nagyon elrondítja a kerék összképét, de ezért még mindig szép így az a scamp;)

kössz, amugy van olyan hogy "super tracky" azon nincs csik. Amugy meg mind2 gumit cseréltem és aza lényeg hogy erõsitett falú legyen

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
elvileg a puha(drága) maxxisokon nincs ez a tróger csík. régen legalábbis nem volt.