Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Tam: Zalaegerszegen ott merem hagyni sok helyen egy vastagabb sodronylakattal is, kb 100ezer ez a bringa.

A koncepció amúgy: Jövõre go pest, ezért ha már nem montiversenyzek, mennék millire pályázni, oda robbanékonyság kell, azt meg könnyû fejleszteni, az alapok megvannak. Ez az országúti volt, belecsaptam olyan kerékszettet, ami alkalmas pályázásra is, most egyelõre az egysebis verzió van, ezzel jobban el tudok menni a többiekkel országúton (mint 1 fixivel), és hogy miért egysebi? Mert egyszerû, és mert csak az izmod számít. Olyan mint egy felturbózott Uno-val legyorsulni egy Subaru Impreza-t. Nehezen lehet megmagyarázni racionálisan, de a lényeg hogy nem bonyolult (mármint a bringa). Ha montim lesz az is SS lesz majd. Van elég erõm hogy felrugdossam az emelkedõkön :)
Na a lényeg, hogy ha úgy alakul, hogy majd pályázni fogok, elõször áthegesztetem ezt fixivé, így szokva az "állandóantekerek" érzést, aztán ha nem jön be, simán visszadobom a racsnit. Ha bejön akkor meg pályaváz stb.
A lánc rendelés alatt, a héten itt lesz, a Tufo meg Ausztriából jön, remélhetõleg még a héten.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
szerintem dobj rá egy láncot, meg a szingókat, aztán hadszóljon..
nem kell ezen semmit változtatni..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Fú Maggi hát nem semmi a bicó.Nekem nagyon tetszik.Szabad tudni mennyibe került és mennyi a súlya?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szep ez csak nem ertem

ha fitneszkedni kell akkor jobb lenne egy valtos mint egy fixi nem? ha meg kozlekedni, akkor meg hiaba 7 kilo mivel kell hozza ugyis egy 3kilos kryptonite new york ha ott akarod hagyni valahol.

csak kotozkodom :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Persze, a fixi letépné a láncfeszítõt :)

Még nem döntöttem el, hogy ezt, vagy a régi Peugeot acélvázat hegesztetem át, azért van most egyelõre ez, na meg azért hogy végre tekerhessek.

Bocs a módosításért :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

...

Ezt csúnyán benéztem.
szerk: akkor mégsem

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
utólag módosította Rémhöri .)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ez fixi lesz? Csak azért kérdezem, mert a láncfeszítõ az no-no, ha esetleg nem tudod.

...52-18, egyelõre racsnival, láncfeszítõvel, aztán majd fixi, ha kész a hegesztés...

...

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ez fixi lesz? Csak azért kérdezem, mert a láncfeszítõ az no-no, ha esetleg nem tudod.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Feltöltött kép
A Tufo S33 Pro és a lánc még hiányzik róla :(
52-18, egyelõre racsnival, láncfeszítõvel, aztán majd fixi, ha kész a hegesztés. Avid fékkarok, WCS kormány, Promax fékek, GP4 felnik.
Majd ha lesz egy kis lóvé, ráugrik egy SLR nyereg, meg átfûzöm revolution-al a kerekeket.
Így 7.3 kg :)

Én nem tennék rá gumit, mennyivel menõbb, ha szikrázik! :D monkeylight a'la lowbudget... :D

Egyébként nem rossz, csak nem lakatolnám le sehova...(ezért van nekem régi szar szutyok bianchim :D nameg, mert szeretem)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Feltöltött kép
A Tufo S33 Pro és a lánc még hiányzik róla :(
52-18, egyelõre racsnival, láncfeszítõvel, aztán majd fixi, ha kész a hegesztés. Avid fékkarok, WCS kormány, Promax fékek, GP4 felnik.
Majd ha lesz egy kis lóvé, ráugrik egy SLR nyereg, meg átfûzöm revolution-al a kerekeket.
Így 7.3 kg :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
útálom maggit is, de rebellt jobban :) gratula mindkettõhöz. rebell, ha esetleg megszabadulnál a lapierre-tõl, akkor érdekelhet...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Szép a Mojo, bár nekem sok lenne a rugóút. Direkt vetted ebben a színben? Nekem a babtét' vagy a nukleárpesztó' jobban bejön :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Rebell: Ez igen! Nagyon büntet ez az Ibis! Sok kilómétert vele és majd lehet csatlakozok Itózshoz én is egy Besame Mucho-s nyomuláshoz :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Üdv Nektek a "Sötét oldalon"! :D
A Lapierre nekem jobban tetszett.
Használjátok egészséggel!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Cannondale, Scott, Ibis....Nem semmi gepek, gratulalok minden szerencses tulajnak!:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Maggi: az a Scott! Wáúvv! Elfogadnám. :D

Mondjuk így vagyok Rebell gépével is. A dizájn is nagyon egyben van. ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
fubazze Ibis

azt hittem hogy mar a Zesty utan nem utalhatlak jobban :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ok, már jobb. Szép lett, de azért a Zesty és a színei nekem jobban bejönnek.
Sok szép túrát és trükkös terepet a géppel Rebell. Egyszer majd eljutok felétek és megmutathatnád a Besame Muchot.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Gyönyörû az IBIS.
Számomra csak a markolat lóg ki egy picit a képbõl.
Én valami ilyesmit tennék rá:
http://bemp.hu/image.../grip_white.jpg

[highlight] The bike way of life [/highlight]