Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
h0o2a7j6 nem kényelmetlen ilyen magas nyereggel bringázni? Amúgy nagyon bejön
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
ha lehet ez még sexibb, de Ixosé is bejön, grat!

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Szép kis darab...

Nekünk elég hasonló lehet az ízlésünk, link
:)
Még nincs kész, ideiglenes alkatrészekkel van összerakva(pedál+kormányrész)

Végre elkészült!!! :D

Képek itt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szep a magellan, gratula!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát elég szexi meg kell hagyni :)

bulesz: a csillapításban rendszeresen túl van töltve ;)

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Végre elkészült!!! :D

Képek itt.
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így mûködik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem. (Emo Philips)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nekem is performance van, de még nincs 1 hete h összeraktam a bicót, úgyh még nem mentem sokat. Elsõ benyomások: vizes kövön, sziklán csúszik :D kavicson, földön jó, jimmy-nél sokkal jobb. Betonon azért hangos és nem gördül olyan simán, de lehet vele haladni rendesen.
Ahogy Maggi mondta: mindenes.

A gyorskötözõ befordítva hozzáér a gumihoz és menõ hangot ad :D

fene... azt hittem aszfalton, dongolt foldon jo.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

bulesz: sok volt az olaj:)

Sajnos nem ilyen egyszerû, ugyanis gyári tök új villával is ezt tapasztaltuk (tesómé, ugyan az a 2008-as Recon SL), amiben köztudottan nincs túlzásba víve a kenés, stb...és gondolom csak tudják, mennyi olaj kell bele.. ;)

bicajba be, megnyomogattuk és azzal a lendülettel bicajból ki... :( pedig milyen szép fehér... :) Na nem baj, majd egy gyenge pillanatomban lefestem a Rebamat fehérre.. :)
Don't try this at home!

czmate

czmate

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Nekem is performance van, de még nincs 1 hete h összeraktam a bicót, úgyh még nem mentem sokat. Elsõ benyomások: vizes kövön, sziklán csúszik :D kavicson, földön jó, jimmy-nél sokkal jobb. Betonon azért hangos és nem gördül olyan simán, de lehet vele haladni rendesen.
Ahogy Maggi mondta: mindenes.

A gyorskötözõ befordítva hozzáér a gumihoz és menõ hangot ad :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem sima performance van.....én szeretem, amolyan mindenes félének mondanám....tartós is

bulesz: sok volt az olaj:)

czmate: szép, csak a becsúszón lévõ gyorskötegelõ végét vágd már le :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Na akkor még egy 94-es Máté bringája. :D
2008-as Gepida Sirmium, elég sok minden lecserélõdött. Most egy ideig így marad, mert elfogyott a pénz és mert nincs vele gond.

képek: 1 2 3 4

smartsam mennyire valt be (mire hasznalod)? evos?

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
czmate: Fronyó bringa, használd egészséggel, és évezettel! ;) SLX rulez! ;)

Bálint: szép a piros Kona! (nekem sajnos aza Recon SL nem jött be túlságosan...fix 100mm..(az enyém legalábbis az volt, legnagyobb megdöbbenésemre, és ebbõl sem mozgott ki túl sokat...(70mm tájon.. :(( ) De nagyon szép bringa, le a kalappal!
Don't try this at home!

czmate

czmate

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Na akkor még egy 94-es Máté bringája. :D
2008-as Gepida Sirmium, elég sok minden lecserélõdött. Most egy ideig így marad, mert elfogyott a pénz és mert nincs vele gond.

képek: 1 2 3 4

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
pont, hogy minél keskenyebb annál nagyobb nyomás kell a gumiba.
szerk.: (mondjuk újra elolvasva nem is világos mi a városi gumi. talán a ballonos és nem az outi 20mm körül slick? mert akkor igazad van)
ha kényelem kell vegyél valami szélesebb trekking gumit.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Igen, 16 vagyok, vagyis leszek.
Mondjuk mivel még szinte "meleg" ezért nem hagyom ott sehol se. Mondjuk fura, most a merev váz mert ráz mint a fene. Ezzel majd egy városi gumi cserével, mivel azokba kevesebb nyomás kell lehet majd orvosolni?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Elkészült a végleges gép (most még így gondolom :) ). Ma jól összesaraztuk magunkat a Jánoshegyen. A letakarított állapot látható a képeken.

Szééép, igazi nagytesója az enyémnek, ráadásul nagyon hasonló módon is van szerelve. Ha lesz idén is bringaszépségverseny, kemény meccs lesz, már látom. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

szilvás maratonra felkészülve,kapott latex belsõket.ez a tisztaság nem hiszem,hogy sokáig fog tartani:)

Elsõkeréken a Conti Raceking nem életbiztosítás, én hanyagolnám, sárban pedig fõleg halál. Hátsókeréken teljesen jó, de elõl...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
derék darab lett, grat dázsvír....

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

szilvás maratonra felkészülve,kapott latex belsõket.ez a tisztaság nem hiszem,hogy sokáig fog tartani:)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a pitch is ilyen boszme nagynak latszik, aztan felkuporodva ra kifejezetten rovid a "fulke". l-es meretu, de a hasonlo nagysagu mtb gyerekbringanak tunik a 10cmel hosszabb tengelytav es a kb 5cmel magasabban levo kormany, ules miatt.