Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2010. május 30. - 20:47

h0o2a7j6 nem kényelmetlen ilyen magas nyereggel bringázni? Amúgy nagyon bejön
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. május 30. - 18:26

Írta 2010. május 30. - 13:39

szep a magellan, gratula!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 30. - 11:54

hát elég szexi meg kell hagyni 
bulesz: a csillapításban rendszeresen túl van töltve

bulesz: a csillapításban rendszeresen túl van töltve

Írta 2010. május 30. - 11:47

Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így mûködik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem. (Emo Philips)
Írta 2010. május 29. - 23:10

Nekem is performance van, de még nincs 1 hete h összeraktam a bicót, úgyh még nem mentem sokat. Elsõ benyomások: vizes kövön, sziklán csúszik
kavicson, földön jó, jimmy-nél sokkal jobb. Betonon azért hangos és nem gördül olyan simán, de lehet vele haladni rendesen.
Ahogy Maggi mondta: mindenes.
A gyorskötözõ befordítva hozzáér a gumihoz és menõ hangot ad
fene... azt hittem aszfalton, dongolt foldon jo.
Írta 2010. május 29. - 22:22

bulesz: sok volt az olaj:)
Sajnos nem ilyen egyszerû, ugyanis gyári tök új villával is ezt tapasztaltuk (tesómé, ugyan az a 2008-as Recon SL), amiben köztudottan nincs túlzásba víve a kenés, stb...és gondolom csak tudják, mennyi olaj kell bele..

bicajba be, megnyomogattuk és azzal a lendülettel bicajból ki...

Don't try this at home!
Írta 2010. május 29. - 21:08

Nekem is performance van, de még nincs 1 hete h összeraktam a bicót, úgyh még nem mentem sokat. Elsõ benyomások: vizes kövön, sziklán csúszik
kavicson, földön jó, jimmy-nél sokkal jobb. Betonon azért hangos és nem gördül olyan simán, de lehet vele haladni rendesen.

Írta 2010. május 29. - 17:43

nekem sima performance van.....én szeretem, amolyan mindenes félének mondanám....tartós is
czmate: szép, csak a becsúszón lévõ gyorskötegelõ végét vágd már le
czmate: szép, csak a becsúszón lévõ gyorskötegelõ végét vágd már le

Írta 2010. május 28. - 22:41

czmate: Fronyó bringa, használd egészséggel, és évezettel!
SLX rulez! 
Bálint: szép a piros Kona! (nekem sajnos aza Recon SL nem jött be túlságosan...fix 100mm..(az enyém legalábbis az volt, legnagyobb megdöbbenésemre, és ebbõl sem mozgott ki túl sokat...(70mm tájon..
( ) De nagyon szép bringa, le a kalappal!

Bálint: szép a piros Kona! (nekem sajnos aza Recon SL nem jött be túlságosan...fix 100mm..(az enyém legalábbis az volt, legnagyobb megdöbbenésemre, és ebbõl sem mozgott ki túl sokat...(70mm tájon..

Don't try this at home!
Írta 2010. május 28. - 17:51

pont, hogy minél keskenyebb annál nagyobb nyomás kell a gumiba.
szerk.: (mondjuk újra elolvasva nem is világos mi a városi gumi. talán a ballonos és nem az outi 20mm körül slick? mert akkor igazad van)
ha kényelem kell vegyél valami szélesebb trekking gumit.
szerk.: (mondjuk újra elolvasva nem is világos mi a városi gumi. talán a ballonos és nem az outi 20mm körül slick? mert akkor igazad van)
ha kényelem kell vegyél valami szélesebb trekking gumit.
Írta 2010. május 28. - 17:44

Igen, 16 vagyok, vagyis leszek.
Mondjuk mivel még szinte "meleg" ezért nem hagyom ott sehol se. Mondjuk fura, most a merev váz mert ráz mint a fene. Ezzel majd egy városi gumi cserével, mivel azokba kevesebb nyomás kell lehet majd orvosolni?
Mondjuk mivel még szinte "meleg" ezért nem hagyom ott sehol se. Mondjuk fura, most a merev váz mert ráz mint a fene. Ezzel majd egy városi gumi cserével, mivel azokba kevesebb nyomás kell lehet majd orvosolni?

Írta 2010. május 28. - 11:03

Elkészült a végleges gép (most még így gondolom
). Ma jól összesaraztuk magunkat a Jánoshegyen. A letakarított állapot látható a képeken.
Szééép, igazi nagytesója az enyémnek, ráadásul nagyon hasonló módon is van szerelve. Ha lesz idén is bringaszépségverseny, kemény meccs lesz, már látom.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2010. május 28. - 10:59

szilvás maratonra felkészülve,kapott latex belsõket.ez a tisztaság nem hiszem,hogy sokáig fog tartani:)
Elsõkeréken a Conti Raceking nem életbiztosítás, én hanyagolnám, sárban pedig fõleg halál. Hátsókeréken teljesen jó, de elõl...
Írta 2010. május 28. - 10:53

Írta 2010. május 28. - 10:51

Írta 2010. május 28. - 06:52

a pitch is ilyen boszme nagynak latszik, aztan felkuporodva ra kifejezetten rovid a "fulke". l-es meretu, de a hasonlo nagysagu mtb gyerekbringanak tunik a 10cmel hosszabb tengelytav es a kb 5cmel magasabban levo kormany, ules miatt.