Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
szép a kocka, Varázsló
jó masszív cc-teló :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

az komoly :D nem hallottam még ilyen megoldásról.

de mûködik :)

grat a bicókhoz, Cube szép loakodós fekete :)

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

eléggé extrém a nyeregbeállítás mindkét bringán. miért fontos, hogy így álljon? mármint.. nekem akkor volt hasonló pozícióban, mikor túl hosszú vázat használtam. rövidebb stucnival nem lehetne korrigálni inkább?
nem zavar, hiszen a te bringád, meg nem is kötekedek, csak kíváncsi vagyok: )

itt a harmadik... :)

Feltöltött kép

ZsZs

ZsZs

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

eléggé extrém a nyeregbeállítás mindkét bringán. miért fontos, hogy így álljon? mármint.. nekem akkor volt hasonló pozícióban, mikor túl hosszú vázat használtam. rövidebb stucnival nem lehetne korrigálni inkább?

175 cm vagyok a Speci és a Merida is M-es, nem hiszem, hogy nagy lenne a váz. Mindkét stucni 100-as (A Meridát 110-essel adták, de az sok volt.) Mászásnál jól jön hogy elõl van a súlypont, és számomra a mászás a kihívás, azt szeretem. Azonkívül kényelmes is. Egész nap, reggeltõl estig elvagyok a nyeregben úgy hogy az ülepem meg sem érzi. A térdem se reklamál miatta. (Mindkét bringával.) Úgyhogy, szerintem nem lehet rossz.
Amúgy a nyeregbeállítás nálam elég hosszú (kb egyhónapos) procedura. A Meridánál jól követhetõ volt, elõször 80, majd, 100, aztán 150 km-en át lett egyre jobb és kényelmesebb (megállás nélkül végigülve), ahogy a végén félcentiket vagy a magasságállító csavaron 1/4 fordulatot állítottam.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

amint lesz fényképezõm, készítek pár képet én is. kapott a Slayer xt fékeket, csodaszép(és brutálhangos) kék hope agyakat. még egy laposabb stucni a mostani 12fokos helyett, meg tavasszal fekete küllõ+kék nipli, xt, esetleg slx hajtás és kb tökéletes.

Vagy valamelyik koradélután kitekerünk barátira, és lefotografálom a lemenõ nap fényében!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Az enyém is:
Picasa Web Albums - zszsupan - Specialized F...

és ha nem lehet erdõbe menni:
Picasa Web Albums - zszsupan - Merida Speede...

amint lesz fényképezõm, készítek pár képet én is. kapott a Slayer xt fékeket, csodaszép(és brutálhangos) kék hope agyakat. még egy laposabb stucni a mostani 12fokos helyett, meg tavasszal fekete küllõ+kék nipli, xt, esetleg slx hajtás és kb tökéletes.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szép szép :)

Nem sok rá az Avid Code? :) hogy fog a drága, ill. mennyire nehéz?

ZsZs

ZsZs

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Az enyém is:

és ha nem lehet erdõbe menni:
Picasa Web Albums - zszsupan - Merida Speede...

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Itt a kis rombolóm.:)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Ez sufni tubeless. 20"-os belsõ felnire felrak, külsõ kerületén körbevág szétterít. gumi felrak, lötyi, felfúj, az oldalt kilógó belsõ fölöslegét levág és kész. :)

az komoly :D nem hallottam még ilyen megoldásról.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

szép bicajok madve,gratula!a kerék szalaggal UST-s,vagy van a syncrosnak ilyen felnije?
Maggi,egyszer a zsarnai piacra kéne kinézni,szoktak ott lenni mindenféle ilyen bicajok.hát csak h az eredete milyen,az jó kérdés...

Ez sufni tubeless. 20"-os belsõ felnire felrak, külsõ kerületén körbevág szétterít. gumi felrak, lötyi, felfúj, az oldalt kilógó belsõ fölöslegét levág és kész. :)
tökéletesen mûködik sosem szisszen el levegõ...és nem 10000 a két szalag, hanem 1500 a két belsõ :)

Andris , az tuti kis kör :)!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
szép bicajok madve,gratula!a kerék szalaggal UST-s,vagy van a syncrosnak ilyen felnije?
Maggi,egyszer a zsarnai piacra kéne kinézni,szoktak ott lenni mindenféle ilyen bicajok.hát csak h az eredete milyen,az jó kérdés...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
60as kell mindenképp? 58as van az apróban. akció ideje alatt került fel. sztem 13 ér vette. alkudd le :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem már 26-ba fájna sajna.....nem tom mi legyen...lehet még így is megérné

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hátránya, hogy viszonylag nehéz, csúnyák a hegesztések, de elõbbbit elfeledteti a kényelmes geo, utóbbit meg nem kell nézegetni.
én nem bántam meg.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ennek nagy elõnye a papucs, hogy ahead-es....villával,kcsapival meg stucnival ugy tudom....és új
nem kell még homokszóratni, festetni...stb

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Maggi szerintem a rózsaszín miatt sajnálja :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
hát nem tudom. 13ért már bõven ki lehet fogni jó vázat (vagy akár egyben is, felétek nincsenek olcsóbban? az apró nagyon elszállt)... ami ráadásul nem szögvas acélból van.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kár:..:(

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
csepel márkabolt, bp, rákóczi tér mellett.
google. amúgy szept végéig tartott.