jó masszív cc-teló

az komoly
nem hallottam még ilyen megoldásról.
eléggé extrém a nyeregbeállítás mindkét bringán. miért fontos, hogy így álljon? mármint.. nekem akkor volt hasonló pozícióban, mikor túl hosszú vázat használtam. rövidebb stucnival nem lehetne korrigálni inkább?
nem zavar, hiszen a te bringád, meg nem is kötekedek, csak kíváncsi vagyok: )
eléggé extrém a nyeregbeállítás mindkét bringán. miért fontos, hogy így álljon? mármint.. nekem akkor volt hasonló pozícióban, mikor túl hosszú vázat használtam. rövidebb stucnival nem lehetne korrigálni inkább?
amint lesz fényképezõm, készítek pár képet én is. kapott a Slayer xt fékeket, csodaszép(és brutálhangos) kék hope agyakat. még egy laposabb stucni a mostani 12fokos helyett, meg tavasszal fekete küllõ+kék nipli, xt, esetleg slx hajtás és kb tökéletes.
Az enyém is:
Picasa Web Albums - zszsupan - Specialized F...
Picasa Web Albums - zszsupan - Specialized F...
és ha nem lehet erdõbe menni:
Picasa Web Albums - zszsupan - Merida Speede...
Ez sufni tubeless. 20"-os belsõ felnire felrak, külsõ kerületén körbevág szétterít. gumi felrak, lötyi, felfúj, az oldalt kilógó belsõ fölöslegét levág és kész.
szép bicajok madve,gratula!a kerék szalaggal UST-s,vagy van a syncrosnak ilyen felnije?
Maggi,egyszer a zsarnai piacra kéne kinézni,szoktak ott lenni mindenféle ilyen bicajok.hát csak h az eredete milyen,az jó kérdés...