[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101022/tcr_040_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Erre mondtam en azt anno, hogy de hat csak egy segge van embernek, egyszerre csak egy bringan tud ulni. Aztan mi lett belolem megis...
nekem 4 egész bringám van, meg egy darabokban. bringából sosem elégÉn akarom a vázat
Csak már van 2 bringám, most egy 3., megint egy rakat pénz, mire olyan lenne amilyet elképzeltem. Most készül a táblázat, hogy mennyibe is kerülne még a vázon kívüli alkatrészek sora... A tulaj korrekt, elvileg nem küld Angliából a tengeren túlra, most kivételt tesz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
De utálom most magam, le lehet valahogy tiltani magad az ebay-rõl? Úgy tûnik lesz egy SS vázam... barna
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
még mindig rajtam van a szopóálarc, szóval hétköznap változatlanul nem vagyok mobilis. és így sosem kopnak be a fékek.Vagy valamelyik koradélután kitekerünk barátira, és lefotografálom a lemenõ nap fényében!
175 cm vagyok a Speci és a Merida is M-es, nem hiszem, hogy nagy lenne a váz. Mindkét stucni 100-as (A Meridát 110-essel adták, de az sok volt.) Mászásnál jól jön hogy elõl van a súlypont, és számomra a mászás a kihívás, azt szeretem. Azonkívül kényelmes is. Egész nap, reggeltõl estig elvagyok a nyeregben úgy hogy az ülepem meg sem érzi. A térdem se reklamál miatta. (Mindkét bringával.) Úgyhogy, szerintem nem lehet rossz.
Amúgy a nyeregbeállítás nálam elég hosszú (kb egyhónapos) procedura. A Meridánál jól követhetõ volt, elõször 80, majd, 100, aztán 150 km-en át lett egyre jobb és kényelmesebb (megállás nélkül végigülve), ahogy a végén félcentiket vagy a magasságállító csavaron 1/4 fordulatot állítottam.
itt a harmadik...