Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Elõkerült a váz a fiók mélyérõl,egy kis mai kornak megfelelõ ápgrédre :)

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101022/tcr_040_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
hogy témába illõ legyen, bringán kéne... :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Képet róla!:)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Igen. Szörnyen néznek ki, amint kibuggyannak a gatyambol.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én is ezt akartam írni ám úgy gondoltam illetlen, de bíztam benned.:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Erre mondtam en azt anno, hogy de hat csak egy segge van embernek, egyszerre csak egy bringan tud ulni. Aztan mi lett belolem megis...

Nõtt még néhány segged?:D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Erre mondtam en azt anno, hogy de hat csak egy segge van embernek, egyszerre csak egy bringan tud ulni. Aztan mi lett belolem megis...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Én akarom a vázat :) Csak már van 2 bringám, most egy 3., megint egy rakat pénz, mire olyan lenne amilyet elképzeltem. Most készül a táblázat, hogy mennyibe is kerülne még a vázon kívüli alkatrészek sora... A tulaj korrekt, elvileg nem küld Angliából a tengeren túlra, most kivételt tesz.

nekem 4 egész bringám van, meg egy darabokban. bringából sosem elég :)

majd megmondanád, h mennyi votl a postaköltség angliából?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hát a váz 185 font + postaköltség. Komplett gépként az ára még elég képlékeny. Valószínûleg elsõ nekifutásból kap egy karbon merevvillát (találtam 100 font körül eXotic márkájút), a többi pedig belépõ szintû alkatrész, aztán idõvel csere. A másik opció, hogy várok és tavasszal összerakva már jobb felszerelést kap.

Sala, nézegettem a Niner-t, de nagyon horriblisek az áraik, ha nem számítana az ár tõlük vennék... Trek 69, 2008-as, de új, még csomagolva. A gyári Maverick villával üt igazán, de jó lesz nekem merevvel is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
barna, 29" es, az akkor csak Niner lehet ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Menyibe lesz az új szerelem?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Én akarom a vázat :) Csak már van 2 bringám, most egy 3., megint egy rakat pénz, mire olyan lenne amilyet elképzeltem. Most készül a táblázat, hogy mennyibe is kerülne még a vázon kívüli alkatrészek sora... A tulaj korrekt, elvileg nem küld Angliából a tengeren túlra, most kivételt tesz.

Ha megjön a váz majd töltök fel képet. Barna, amerikai márka és megoldotta a gondot a 29-es SS legyen vagy 26-os kérdésben.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

De utálom most magam, le lehet valahogy tiltani magad az ebay-rõl? Úgy tûnik lesz egy SS vázam... barna :)

ha írsz egy szép levelet az eladónak, akkor kb minden probléma nélkül hagyhatod az egészet. én is jártam így, egy hajnali meggondolatlan licit után lett volna egy fox36-om.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
De utálom most magam, le lehet valahogy tiltani magad az ebay-rõl? Úgy tûnik lesz egy SS vázam... barna :)

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Képfeltöltõ nem igen fasza! Itt vannak újból!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Jaja! Úgy festettem sablonnal a picike feneke alá:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Ez lett belõle!

Feltöltött kép

Milyen vagány kis speckó szõnyeg! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Ilyen volt tavasszal! Itt még utcai!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Ez lett belõle!

Egy vázcser és kész! Meg valszeg a hajómû is mert kopott!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Vagy valamelyik koradélután kitekerünk barátira, és lefotografálom a lemenõ nap fényében!

még mindig rajtam van a szopóálarc, szóval hétköznap változatlanul nem vagyok mobilis. és így sosem kopnak be a fékek.

175 cm vagyok a Speci és a Merida is M-es, nem hiszem, hogy nagy lenne a váz. Mindkét stucni 100-as (A Meridát 110-essel adták, de az sok volt.) Mászásnál jól jön hogy elõl van a súlypont, és számomra a mászás a kihívás, azt szeretem. Azonkívül kényelmes is. Egész nap, reggeltõl estig elvagyok a nyeregben úgy hogy az ülepem meg sem érzi. A térdem se reklamál miatta. (Mindkét bringával.) Úgyhogy, szerintem nem lehet rossz.
Amúgy a nyeregbeállítás nálam elég hosszú (kb egyhónapos) procedura. A Meridánál jól követhetõ volt, elõször 80, majd, 100, aztán 150 km-en át lett egyre jobb és kényelmesebb (megállás nélkül végigülve), ahogy a végén félcentiket vagy a magasságállító csavaron 1/4 fordulatot állítottam.

nem arra gondoltam, hogy rossz, csak a saját kényszermegoldásomból indultam ki és azért kérdeztem a stucnicserés megoldást a nyereg elõretolása helyett. az én összeállításom is kissé "extra", mrt 178centi vagyok, és egy Ses vázat használok égbehúzott nyeregcsõvel, 100as stucnival(lehet rövidebb lesz) és így kényelmes..

itt a harmadik... :)

Feltöltött kép

ez is szép: )

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
erre telik apránként fejlesztgetve: utoljára Acera elsõ váltó lett X-gen-re, Alivio hátsó váltó X-9-re, Alivio fékváltókarok x-7 marokváltóra és Avid Fr-5-re, valamint Sr Sountur négyszöges hajtómû egy Truvativ Fived-ra

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

ez pedig a barátnõm bringája még gyári állapotában:

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.