Én kb. egy hónapja szereltem át a Merida Speeder T2-esemet, és most már egész hozzászoktam az új felálláshoz.
Érdekes jószágok ezek a "fitnesz" gépek. Valahol angol fórumon olvastam egy olyan megszólalást, hogy országúti vázra egyenes kormányt tenni szimplán mérnöki hiba. Van benne valami, az országúti gépek sebességének, hajtáshatékonyságának a légellenállás - így a kormány - kulcsfontosságú szereplõje. Nagyon sokszor volt tõle hiányérzetem, hogy nem egy "valódi" outit hajtok, a montiságtól meg még távolabb van.
Bár eljátszottam a gondolattal, nem lett belõle klasszikus, koskormányos CX gép. A kormányt azért levágtam (a gyári 60 centi fájóan széles vitorlává nyitotta a mellkasomat), a hajtásláncot és a fékeket upgrade-eltem (a T2-es alapfelszereltsége elég gyenge volt), és megszabadultam a szerintem botrányos RapidFire váltókaroktól, amiket sikerült alaposan megutálnom egy év alatt.
Végülis így 49 centis kormánnyal, full 105-ös hajtással, Avid SD7-es fékekkel, Paul adapterrel a kormányra szerelt kormányvégváltókkal határozottan kellemes jószág lett belõle, mondhatni megtaláltam azt a "zónát" ahol jó hajtani a gépet.
A kormány és a nyereg pofozgatásával a pozíciót sikerült olyan sportosra venni, hogy már nem minden második gondolatom hogy "miért nincs koskormány", és az egyujjas karral vezérelt V-fék, valamint az egyeneskormány nagyon jól jön mind a város manõverezõsebb részein, mind enyhe terepen. (Földúton, erdei ösvényen akár repeszteni is lehet vele, de kipróbáltam már valódi, gyalog is gázos hepehupán is - 30/25-ös áttéttel határozottan jó móka volt.) Országúton is jól megy, a 28-as Kenda gumik kitûnõen viselik a 7 bart, az átalakítás óta letekertem már pár körtúrát a fõvárostól nyugatra - Érd, Budaörs, Törökbálint, Budakeszi...
Szóval ilyen all-rounder, ciklokrossz jellegû edzõgépként nem sok panaszom lehet rá. Azért szerzek / építek majd egy "valódi" outit is tavasszal.
Most épp melóhelyen vagyok, és nincs fotó nálam, de a napokban bepótolom majd.

Amúgy szép fekete, itt-ott kis ezüsttel tarkítva (váltók, fékek).