az olyan, mint a nõknél a ruhavásárlás?A bringa kedvfokozónak épül, most rámfért..

az olyan, mint a nõknél a ruhavásárlás?A bringa kedvfokozónak épül, most rámfért..
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Munkába járni, fagyizni, meg 1-1 városi felvonulásra lesz használva.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
persze, csak én gondolom ezt, szóval nem sértésnek akartam, csak elmondtam a véleményemHát nem tudom, ha ezt nézted
TrekBikes.com Bike Archive | 2008 69er Single Speed
szerintem ez nagyon bejövõs. Persze ízlések és pofonok. Nekem, ha minden jól megy carbon merevvilla lesz benne elõl. Plusz összképre színesebb alkatrészek, ha mindent kapok, amit kinéztem. 15,5-ös lesz, úgyhogy haverok már elõre le akarják nyúlni dirt-reMunkába járni, fagyizni, meg 1-1 városi felvonulásra lesz használva.
be is akartam már szólni, hogy ezen a felemás kerékméreten elgondolkodnék.Gondolod, hogy nekem feltétlenül szükségem van egy 3. SS bringára, felemás kerékmérettel?
RAUH-Welt
B E G R I F F
simán mûködhet, szerencséd volt.Az milyen gáz már, hogy szerdai feladással csütörtök este (18:40) Bp-n van a csomag, tehát angliából 1 nap, de kis hazánkon belül - kevesebb, mint tized akkora távolság - nem bírják 1 nap alatt kiszállítani...miért nem lepõdöm meg.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Gyártás alatt, érkezés március elején a szülinapomra idõzitve