1,5 hónap kiskeres töketlenkedés után megjött a nyeregcsõ a kívánt méretben és összeállt a kép:
KTM score rc 1.0
Picasa Web Albums - Péter Horváth - KTM score rc 1.0
handjob télen
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az elsõ kép mintha csak a Ridemonkey-ról jött volna, hirtelen azt hittem, hogy az álombringás topikban vagyok, és ez egy amcsi gép
Aztán a vadászlesnél kapcsoltam![]()
Szép darab, még mindig
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Õsszel 360ért árultam a komplettgépet másfél hónapigigaz,hogy ez sem ingyen van,de 2010-es, és elméletileg meg lehet venni áfa nélkül Szlovákiából ez -19%-ot jelent.
Specialized Epic Marathon Frm Ano Brn : VELO sprint
így már talán megfizethetõ,ok,tudom,pénztárcafüggõ
RAUH-Welt
B E G R I F F

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ezerszer ki lett tárgyalva, az USA árak minden esetben NETTÓ ÁRAK, mert ott államonként eltérõ az áfa mértéke.
plusz ha ide be akarod hozatni, akkor vám és szállítási költség is sújtja. (természetesen a szállítási költség is áfaképzõ...)
Még mindig téma az átütõs agy?
nem egyforma az izlésünkrob! haladj azzal a bicajjal! inspirációra van szükségem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hatra nem vettel novatec atutoset? ill majd 9es gyorsszarral kapcsolatban erdekel a tapasztalatod
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Zed rendes volt a múlt héten, segített mindenben, válaszolt minden kérdésemre, amikor nála jártam, ezúton is köszi