Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

próbáltam , de a sima hátizsákot sem szeretem , fõleg nem 80-100km-en keresztül :( (nyáron már 20km után is agyf@szt kapok tõle)
2 féle övtáskát használok , az egyik csak kicsi , max50km-es távra és egy nagyobb amibe már fér 2 kis szendvics , karmelegítõ/lábmelegítõ. Abba és arra sem tudok rakni kulacsot mert lehúzná rólam.
ha nincs jobb megoldás akkor marad ez a suftnituning.
Köszi! végigbányászom a topicot hátha találok valami jót.

jo hatizsakot kell venni :) deutereknel van az ivozsaknak rekesz, plusz annyira jol szellozik, hogy eszre sem veszed (kb mint egy bukot). korabban nem hittem, hogy akkora zsak es zsak kozott a kulonbseg, de azota le nem rakom. eleg sokminden belefer, oldalzsebben epp elfer egy kulacs, ha zima van, rahuzod az esovedot. ha utazok, a bukot siman raerosititem, etc.

hihetetlen okos zsak...
Deuter Sport GmbH & Co. KG - Backpack-Details

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

De csak óvatosan! Nehogy úgy járj mint én: ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

gyáááb@szki.. ez csípett!

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

jó alaposan letörlõd a láncot úgy hogy egy ronggyal rá fogsz és párszor áttekered a láncot

De csak óvatosan! Nehogy úgy járj mint én: ImageShackŸ - Online Photo and Video Hosting

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
próbáltam , de a sima hátizsákot sem szeretem , fõleg nem 80-100km-en keresztül :( (nyáron már 20km után is agyf@szt kapok tõle)
2 féle övtáskát használok , az egyik csak kicsi , max50km-es távra és egy nagyobb amibe már fér 2 kis szendvics , karmelegítõ/lábmelegítõ. Abba és arra sem tudok rakni kulacsot mert lehúzná rólam.

ha nincs jobb megoldás akkor marad ez a suftnituning.

Léteznek gyári "gányolások". Van egy külön topikja is, http://forum.bikemag...lacstarto-4403/, itt van egy-két megoldás, de neked inkább camelbak kell.
Ja, és az alsócsõ alján nem stabil a kulacs.

Köszi! végigbányászom a topicot hátha találok valami jót.

A morcos.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Crater

Noh , most ilyen lett az új kormánnyal és stucnival a nyeregbeállítás. Ez már remélem kb jól áll.
Nem tudom hol tegyem fel ezt a kérdést (ígérem nem írok 20 kommentet egymás alá :) ), de a kulacs problémára esetleg valaki tudna megoldást? Van egy kulacstartó helyem oda kerül a 7dl-es kulacs és kell még egy amit most nagyon gányolva tudtam megoldani. A hétvégi túráknál mikor 5-7 órát vagyunk kint (sokszor a civilizációt nem érintve - a közkutak meg ilyenkor többnyire lezártak), akkor szükségem van a tartalékra. Alul nincs felfogatási pont , létezik valami ami ezt megoldaná? Nyeregcsõre tudom , hogy van kiegészítõ tartó , de az is foglalt már :confused:

Léteznek gyári "gányolások". Van egy külön topikja is, http://forum.bikemag...lacstarto-4403/, itt van egy-két megoldás, de neked inkább camelbak kell.
Ja, és az alsócsõ alján nem stabil a kulacs.

A sebesség mindent megold.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Miért nem veszel ivózsákos hátizsákot?
A csövön keresztül mindig kéznél van és akár 2,5 litert is vihetsz benne.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Crater

Noh , most ilyen lett az új kormánnyal és stucnival a nyeregbeállítás. Ez már remélem kb jól áll.
Nem tudom hol tegyem fel ezt a kérdést (ígérem nem írok 20 kommentet egymás alá :) ), de a kulacs problémára esetleg valaki tudna megoldást? Van egy kulacstartó helyem oda kerül a 7dl-es kulacs és kell még egy amit most nagyon gányolva tudtam megoldani. A hétvégi túráknál mikor 5-7 órát vagyunk kint (sokszor a civilizációt nem érintve - a közkutak meg ilyenkor többnyire lezártak), akkor szükségem van a tartalékra. Alul nincs felfogatási pont , létezik valami ami ezt megoldaná? Nyeregcsõre tudom , hogy van kiegészítõ tartó , de az is foglalt már :confused:

A morcos.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mjani: mint kurvának a szenteltvíz....;)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Szerintem normalisan mondta a korulmenyekhez kepest. Van forumszabalyzat. El kell olvasni.

Nem o az egyetlen akit zavar, es nem te vagy az egyetlen aki ezt csinalja. Aki minden nap itt van, annak finoman szolva is mar mindene tele van hasonlo okok miatt.

bubu 100

bubu 100

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
pontosítanék ilyen a teló:/front suspension fork: RST Gila T 80mm

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

volna még egy problémám

Nekem is.

"(6.) A fórum nem IRC, nem MSN, nem ICQ és nem egyéb ilyesmi. A fórum egy olyan webes felület, ahol bár a tagok beszélgetnek egymással de a gondolataikat nem soronként írják be és nyomják az ENTER-t mint hülyegyerek a tamtam dobot. A rendes fórumozók összeszedik gondolataikat és egy kerek, egész, megfogalmazott hozzászólásként írják azt be.
Magyarán ha neked még nem esett le hogy mirõl is van szó: ne írj be 2 percenként 1-1 újabb hozzászólást csak azért, hogy kiegészítsd az elõzõleg már meggondolatlanul (és sietõsen) elküldött hozzászólásodat, inkább fogalmazgasd a hozzászólásodat fél óráig és írd bele egy txt-be a gépeden, majd ha úgy érzed hogy "OK, ez most aztán kerek egész és megérett a küldésre!", küldd el."

Alul van egy módosít gomb, 15 percen belül módosíthatod vele a hozzászólásaidat.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha nem értesz hozzá vidd szervizbe (ezt csak abból gondolom hogy nem tudod olaj v zsír kell bele)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bubu 100

bubu 100

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
köszi szépen a segítséget

volna még egy problémám

az elsõ teleszkópom egész télen be van fagyva ha cserélek benne olajat vagy zsírt az segít?

már úgy értem hogy rossz minõségû olaj lehet benne? amúgy egy rst teleszkóról van szó

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A WD 40ben szvsz szerintem a kén ami minimális kenést ad. Amennyiben nem tetszik az egyszerû lánc olaj van millió fajta jó drágán ki erre ki arra esküszik olyat találj ami lehetõleg nem nagyon szedi fel a port.
Másik sokkal kevésbé lesz" dszuvás" a láncod ha olajozás után ( ami ha precíz vagy akkor szemenként történik és csak a csapokra cseppentesz) jó alaposan letörlõd a láncot úgy hogy egy ronggyal rá fogsz és párszor áttekered a láncot

Láncmosó http://www.bringabut...nctisztito.html
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
igen, sajnos sokan mondják.

vegyél hozzávaló láncolajat, vagy teflonos lánc sprayt.
a felesleget kívül töröld le, a csapok belsejének kell kenés. így lassabban koszolódik, nem szedi össze a port.

brigéciol:

http://www.autoalkat...roducts_id=1790

bármilyen autósbolt, nagy áruház, barkácsáruház tart.

bubu 100

bubu 100

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
megtudnád mondani mi az a brigéciol és hol kapok?

bubu 100

bubu 100

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
akkor azt mondod ne wd40-el fújjam a láncot,mert a kerékpáros ahol vettem a cangát ezt mondta

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
de most mi bajod? válaszoltak.

brigéciol vagy wd40. de utána mindkettõt el kell távolítani, mert nem kennek, az újra felvitt kenõanyagot kioldják.
kazettát brigéciolba beáztathatod, lesikálhatod kefével, majd öblít, szárít. ha racsnis rendszered van azt ne áztasd mert kioldja a belsejébõl a kenõanyagot.

bubu 100

bubu 100

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
pontossan azt akartam megtudni hogy mivel lehet letakarítani a racsnit ami ér is valamit?, de mindegy hagyjuk...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

úgy látom nem fogalmaztam pontossan.wd-40-el ha lefújom az egy kicsit oldja is a retket meg kenést is biztosít neki

nope. a wd40 penetráló szer nem kenõanyag. 70% petróleum tartalommal nehezen is lenne az.