Piros oldalfalú gumi azért van fent mert el kell járni már

Nyereg egy Selle Ialia Flite Max Gel Flow....és az eddigi legjobb nyergem
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
bár a színei nem túl férfiasak
lehet, hogy a retro topikban lenne a helye, de végtére is ezzel (is) nyomulok:
az én kis kora '90 es gigolóm.
- oria csövek
- gyárilag ezen a 907-es szérián lévõ exage 500 ex szett rsx fékváltókarokkal modernizálva
- rsx agyakra fûzött campa moskva 80 felnik (32H)
- kicsit nehéz, de kényelmes, és szerintem szép, bár egyesek szerint buzis, szerintem meg csak 90 es. örülök, hogy rendbehoztam és felújítottam, mert bár aprókban gyakran lehet látni ilyet [bár inkább 909-est (105 össel volt szerelve), azok nem olyan egységesek, mint ez és gondolom a legtöbbjük fixiként végzi majd] így meg remélem megõrzõdik egy érték.
ha valakit érdekelné, további képek itt:
https://picasaweb.go...386438586070066
lehet, hogy a retro topikban lenne a helye, de végtére is ezzel (is) nyomulok:
az én kis kora '90 es gigolóm.
- oria csövek
- gyárilag ezen a 907-es szérián lévõ exage 500 ex szett rsx fékváltókarokkal modernizálva
- rsx agyakra fûzött campa moskva 80 felnik (32H)
- kicsit nehéz, de kényelmes, és szerintem szép, bár egyesek szerint buzis, szerintem meg csak 90 es. örülök, hogy rendbehoztam és felújítottam, mert bár aprókban gyakran lehet látni ilyet [bár inkább 909-est (105 össel volt szerelve), azok nem olyan egységesek, mint ez és gondolom a legtöbbjük fixiként végzi majd] így meg remélem megõrzõdik egy érték.
ha valakit érdekelné, további képek itt:
https://picasaweb.go...386438586070066
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Az országúti versenyeken szoktak. A nagy körversenyeken (TdF, Giro, Vuelta) tipikus, de még a „cyclotouriste” (fél)amatõr versenyeken is, ha épp hegyen van. S az országúti bicikligyártóknak is ez a legjobb teszt.
Az országúti versenyeken szoktak. A nagy körversenyeken (TdF, Giro, Vuelta) tipikus, de még a „cyclotouriste” (fél)amatõr versenyeken is, ha épp hegyen van. S az országúti bicikligyártóknak is ez a legjobb teszt.jaja, én is szoktam minden délután 90-100-zal lejtõzni félórákat
Nagyon tetszik! Egy ilyen jó lenne a speeder helyett...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy