Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2011. July 01. - 06:46
Pfuj te disznó
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. July 01. - 06:40
Sziasztok!
most már érdemesnek tartom megosztani
váz: wilier laTriestina M
szett: camp.centaur
kerekek:fulcrum rac 5 -durano
kiegészítõk:WCS
nyereg:ssm zoncolan
pedál:look

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
késõbb talán az elsõ-hátsó váltót cserélem le carbonra...hogy egységes legyen
most már érdemesnek tartom megosztani
váz: wilier laTriestina M
szett: camp.centaur
kerekek:fulcrum rac 5 -durano
kiegészítõk:WCS
nyereg:ssm zoncolan
pedál:look
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
késõbb talán az elsõ-hátsó váltót cserélem le carbonra...hogy egységes legyen
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Posted 2011. June 30. - 21:52
AM/enduro gépek estéje a mai, ha jól látom. Szép mindkettõ, bár a Tomac valamiért szimpatikusabb. Amúgy nem lesz nagy az L-es Tomac váz neked, mof? Majd remélem, hogy megosztod a durolux-szal kapcsolatban a tapasztalataid.
Posted 2011. June 30. - 20:03
köszi, de konkrétan most egyedül ez van egyben .) a csepel royalt eladtam, a colnagoból csak a váz van meg+hajtókar, a polarx-be kéne egy normális villa a mozó helyett, meg újra kellene fûzni a hátsókerekét.
Posted 2011. June 30. - 19:54
Posted 2011. June 30. - 19:51
Posted 2011. June 30. - 19:46
választhattam a beégett-vakus, vagy a beégett-hosszúzáridõs megoldások között.. egyik kép sem tökéletes, ha hegyre meg jóidõbe keveredek, lövök normálisakat is.

https://picasaweb.go...gCK2usp2uxbbDWQ
váz: tomac vanish
tag: rp23
villa: durolux tad-rca
hajtás: truva fireX, syncros am, pg971, xt sor
váltás: x7 triggerek, slx, x9
fékek: xt 203/180
nyereg: selle italia xo trans am
nyeregcsõ: syncros micro adjust
stucni: syncros am
kormány: stylo wc
kormánycsapágy: crank bros. opium reducer
kerekek: hope pro 2(maxle lite, 20mm), dt, syncros dp25
következõ hónapban új külsõk a jelenlegi õs zmax és Bconti helyére, ha majd rövidnek érzem a 60as stucnit, akkor egy 70es ugrik, meg ha megint gazdag leszek, fekete küllõk és slx hajtómû.
s ezennel remélem befejeztem a bringaépítést..

https://picasaweb.go...gCK2usp2uxbbDWQ
váz: tomac vanish
tag: rp23
villa: durolux tad-rca
hajtás: truva fireX, syncros am, pg971, xt sor
váltás: x7 triggerek, slx, x9
fékek: xt 203/180
nyereg: selle italia xo trans am
nyeregcsõ: syncros micro adjust
stucni: syncros am
kormány: stylo wc
kormánycsapágy: crank bros. opium reducer
kerekek: hope pro 2(maxle lite, 20mm), dt, syncros dp25
következõ hónapban új külsõk a jelenlegi õs zmax és Bconti helyére, ha majd rövidnek érzem a 60as stucnit, akkor egy 70es ugrik, meg ha megint gazdag leszek, fekete küllõk és slx hajtómû.
s ezennel remélem befejeztem a bringaépítést..
Posted 2011. June 30. - 18:36
H végállás csavart kell addig betekerni, hogy a karon ha akarsz, se tudj tovább váltani. Én is így használom a 22-36-os hajtómûvemet (kép).
Ugyanez a hátsó váltónál, ahogy haladunk a nagyobb lánckerekek felé (L végállás csavar) - 4x és dual slalom gépeken terjed mostanában a 4-5-6 a 8-9 helyett, csak oda tesznek egy 'lezáró' cuccot, hasonlóan pl. ahhoz, ami a Noir harmadik tányérjának a helyén van (bashguardnak vékonykának tûnik).
jah erre gondoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy ennyi mozgasi lehetoseget ad.
Posted 2011. June 30. - 18:26
Nemigen változott semmi, kormány + nyereg lett állítgatva. Viszont másfél éve nem nyomtam ilyen élvezetes majdnem-sarazást zuhogó esõben (sajnos nem tartott elég sokáig).
Posted 2011. June 30. - 10:36
Nem tudom mit jelent a T, de kb. T - 2 hét.
latin Tempus szobol adodik, fizikaban a T az ido jele
holnap tolok egy jobb kepet a Dori bike projekt v1.1-rol. kizarolag Yasec kedveert dupla lesz a triplabol. meg kellene okosba ket ultrakonnyu kerek mert 9.9kg es 43.5cm-s vazmeret nalam nagyon nehezen fer ossze
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. June 30. - 10:24
H végállás csavart kell addig betekerni, hogy a karon ha akarsz, se tudj tovább váltani. Én is így használom a 22-36-os hajtómûvemet (kép).
Ugyanez a hátsó váltónál, ahogy haladunk a nagyobb lánckerekek felé (L végállás csavar) - 4x és dual slalom gépeken terjed mostanában a 4-5-6 a 8-9 helyett, csak oda tesznek egy 'lezáró' cuccot, hasonlóan pl. ahhoz, ami a Noir harmadik tányérjának a helyén van (bashguardnak vékonykának tûnik
).
Ugyanez a hátsó váltónál, ahogy haladunk a nagyobb lánckerekek felé (L végállás csavar) - 4x és dual slalom gépeken terjed mostanában a 4-5-6 a 8-9 helyett, csak oda tesznek egy 'lezáró' cuccot, hasonlóan pl. ahhoz, ami a Noir harmadik tányérjának a helyén van (bashguardnak vékonykának tûnik
Posted 2011. June 30. - 10:04
az elsõ váltóból nem volna jobb egy dedicated 22-36-os változat?
tenyleg, mi van, ha tulvaltasz? le lehet annyira szabalyozni, hogy ne tehesd meg?
Posted 2011. June 30. - 10:00
Posted 2011. June 29. - 23:12
Posted 2011. June 28. - 18:41
Posted 2011. June 28. - 17:40
új tag (Manitou Evolver 4 SPV) + pár apróság.
A tagot még idomitom (matricák lekerülnének róla, ha jól müxik)

A tagot még idomitom (matricák lekerülnének róla, ha jól müxik)

Posted 2011. June 26. - 17:08
Például Vernár és Telgárt között vagy Murán és Cervena Skala között.Merre van 2 km-es 12 %-os emelkedõ?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2011. June 25. - 20:16
Mostanra jórészt összeállt az országúti gépem, kellemes kis gép lett szerintem. K2 Pro alu váz egy full karbon villával, Campagnolo Khamsin kerekekkel, Veloce hajtómû, Mirage átdobó, Centaur Carbon hátsó váltó és fékváltókarok, Mavic 10speed lánc, Shimano 105 fékek. FSA nyeregcsõ Selle Italia SL nyereggel, Ritchey Pro stucni, BBB kormány, Bontrager bandázs. A tervben szerepel még a fék, hajtómû, átdobó cseréje Centaurra, de már így is nagyon szeretem

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Sign In
Create Account

Back to top