Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Magukban vettem a vázakat, mindkettõ a hazai forgalmazótól van. Ezután mindkettõt magam raktam össze. A tapasztalat teljesen pozitív a 29er-el kapcsolatban. Lassan 3éve van 29er-em, és a konákon kívül volt már másféle is. De az elõnyei mindegyiknek elvitathatatlan. Jobban mászik, stabilabb lefelé, tényleg átmegy mindenen. Mindezt csak fokozza, hogy nagy embernek nagy bringa való. És mivel én is magas vagyok, így kézenfekvõ a nagykerék. Így pont úgy is nézek ki rajta, és úgy is érzem magam, mint egy normál ember a jól bevált 26-osán.
A súlyadatokból látszik, hogy nem vészes a súlytöbblet, ráadásul a kerekek nem nehezebbek mint egy 26er szett. A gumik persze nehezebbek, de személy szerint én ennek még semmilyen hátrányát nem éreztem meg.

dehogy nem nehezebbek: a kerekek egy ~8%al, a gumik ~11%al. es persze ilyen tomegnel kevesebbet is birnak. de ettol meg en is 29ert akarok :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Egy alkatrészlistát kérhetnék? :)

szerk.: http://deviantmtb.hu/node/840
Meg is találtam! ;)

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Magukban vettem a vázakat, mindkettõ a hazai forgalmazótól van. Ezután mindkettõt magam raktam össze. A tapasztalat teljesen pozitív a 29er-el kapcsolatban. Lassan 3éve van 29er-em, és a konákon kívül volt már másféle is. De az elõnyei mindegyiknek elvitathatatlan. Jobban mászik, stabilabb lefelé, tényleg átmegy mindenen. Mindezt csak fokozza, hogy nagy embernek nagy bringa való. És mivel én is magas vagyok, így kézenfekvõ a nagykerék. Így pont úgy is nézek ki rajta, és úgy is érzem magam, mint egy normál ember a jól bevált 26-osán.
A súlyadatokból látszik, hogy nem vészes a súlytöbblet, ráadásul a kerekek nem nehezebbek mint egy 26er szett. A gumik persze nehezebbek, de személy szerint én ennek még semmilyen hátrányát nem éreztem meg.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
lacix86!teló bal szárának belsején az a suntour felirat/festés s.k.?
Magellan-os

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Jól néznek ki ezek a Konák! Hol vetted õket, ha megkérdezhetem, én is nézek 29est, és errõl elég jókat olvastam. egyébként milyenek a tapasztalataid?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Egy ilyen kettõst én is elfogadnék!
Gratula! ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nice :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Kona Big Kahuna 29er váltós felállásban 12,2kg
http://deviantmtb.hu...g2_itemId=47559

http://deviantmtb.hu...g2_itemId=47564

Kona Big Kahuna 29er SS összeállításban 10,3kg
http://deviantmtb.hu...g2_itemId=47568

És együtt a kettõ:
http://deviantmtb.hu...g2_itemId=47584

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Hosszú hétvégi teszt utan írok majd róla a topikjaban. Az elsõ rövid test ride alatt jo benyomást keltett :)

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Ez durván néz ki!
Majd mesélj a duroluxról, csak mert nagyon dicsérik!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
fú, így már sokkal aranyosabb a fejcsõszög. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
új kölcsönvilla, sponsored by mof :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

lacix86

lacix86

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Egyszer már volt fenn, azóta új kerekeket és pedált kapott, új villával... :) A szívem csücske, bringusz maximusz... ;)
Egy kicsit feltuningolt Magellan Draco, városi és túra/maraton felhasználásra (gumi kérdére, hogy mire használom...)

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
"When you walk through a storm, hold your head up high.." - na honnan idéztem??? (kulcsszó: loopreviL)

crix

crix

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
KTM Exzellent Arany színû öreg használt bringa, sachs torpedo agyváltóval, markolatot lecseréltem, eredeti ülést lecseréltem, egy selleroyal rio-ra. Fehér szegélyes semperit gumival, dinamos lámpákkal.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Sokaknak ismerõs lehet, de életem elsõ bringája, amire felülve azt éreztem, hogy mintha évek óta hajtanám.
1,2,3

Nagy kerék, CX gumik, 44-17, és mindene pont jó :)

Egy jo crossverda nagy elmeny, mar banom, hogy eladtam a cubeot.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás

Sokaknak ismerõs lehet, de életem elsõ bringája, amire felülve azt éreztem, hogy mintha évek óta hajtanám.
1,2,3

óóó, egy ilyesmire én is szeretnék már szert tenni egy ideje, de valahogy sosem jön össze... :(

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
1,2,3

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ZakRob

ZakRob

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Köszi, azért te sem panaszkodhatsz. :)
Igen, borsodi vagyok, rudai voltam tavalyelõttig.
Úgyhogy nem kellett sokat tekernem, hogy a háttérben gyönyörködhessek.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
ZakRob.
Szép a kerékpár.
És persze a háttér is.
;-)

Te is Borsod megyei vagy?
Az adatlapodon nem találtam részletes infót.

De hogy ne legyek OFF.

Új kerék szett.

Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jól néz ki plusz a fotók is nagyon jók

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.