Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2011. június 24. - 17:12

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. június 23. - 19:28

november óta gyûjtögettem hozzá az alkatrészt, ma éjjel 3-kor még bandázsoltam:)
reggel mentem életem elsõ országúti távját, melóba. monti után kapaszkodni kell rendesen, meg ugye nincs kistányér, így volt akciós:)
aztán rögtön az elsõ úton reggel 6 kor megismertem a magyarok Istenét, egy 2 km hosszú 12%-os emelkedõn:|
még fel kell nõnöm hozzá, kiismerni, ráadásul kihagytam most sokat és túlsúlyos is vagyok...
de a gép egész jó, még majd kap egy spd-sl pedált meg cipõt, és idõvel lehet cserélem a bringa láthatóan leggyengébb pontját, a kerekeket.
(tudom hogy a táska meg a pumpa nem való rá, meg kb 1 kg plusz súly, de elég pecches vagyok.)

Uploaded with ImageShack.us

Magellan Gemini 07' 60 cm
Shimano 105 3x10 (pár)
Ritchey Comp OS 42 cm
Ritchey Comp OS 100 mm
Shimano 105 FC5600 53/39
Shimano 105 Integrált
Dedacciai Black Blade Carbon
Shimano Ultegra RD6600 Rövid
Shimano Ultegra CS6600 12-25
ZZYZX Usa 622c black, kónusz, DT
Shimano Ultegra BR6600
Pro XLT 27,2x300
VDO X3 DW
Pro RM-11
Shimano 105 FC5700
Sram PC-1031
Selle Italia XO Flow 2011
Schwalbe Stelvio RaceGuard 622/25
BBB, Jagwire, BikePositive, Schwalbe
Írta 2011. június 20. - 12:10

Írta 2011. június 19. - 23:20

Írta 2011. június 19. - 23:10

Szerintem lehet,h ennyit le lehetne vágni,mert a régi vázban is 2 db centis alátét volt,de ebben meg 3 db centis és egy darab fél centis!

MATT! A feszítõ tökéletesen mûködik 3 tányérral. A Shaman Racing direkt készített ilyen spéci görgõt,ami ezt lehetõvé teszi. Bár ez a terelõ kombinált,mert meghagytam a canyon gyári terelõjének a testét és erre tettem a shaman racing görgõjét.

Kánya! Használd egészséggel. Jól néz ki nagyon!

Írta 2011. június 19. - 13:14

Most vagyok azon a ponton hogy minden alkatrész megfelelõen teszi a dolgát és míg el nem kopnak maradnak is rajta mert nagyon beválltak!
Pontos váltó brutál erõs fékek elõl hátúl 185 tárcsák ( Köszi Forest)
Már csak a váz hiányzik ami ha minden jól megy Speci FSR lesz! Persze ez majd az anyagiakon múlik!
És végre le van mosva

Írta 2011. június 17. - 21:41

Írta 2011. június 17. - 21:32

inkább hézagolj felülre, eladásnál hasznos ha nincs minimumra megnyesve.
Írta 2011. június 16. - 21:35

Sala mester merre vagy? ;(
Hogy ne legyek off topic lõttem pár képet. Talán a villanyakból majd még le kell vágnom.Így most 16,6 kg

Írta 2011. június 15. - 10:28

lacix86!teló bal szárának belsején az a suntour felirat/festés s.k.?
nem, az matrica gyarilag.
szep az on one, de nalam 2.7kilo merev vaznak sok. akkoris ha 29" es akkoris ha acel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. június 15. - 10:11

ononenal most nem is latok acelvazat.
van amire még nem tudok válaszolni, mert ma hoztam el a szervízbõl és csak hétvégén lesz kipróbálva
1. Egy Canyon Nerve AM 140mm-es össztelós után lett ez a váz. Rájöttem, hogy az nem nekem való.. közel se használtam ki annyira, mint amire tervezve van. A Canyon után lett egy országúti, aztán a télen gondolkodtam, hogy a megmaradt alkatrészek köré kellene építeni egy montit túrázgatni, maratonozni... semmi durvulás. Azért lett 29 és acél mert elvileg komfortosabb lesz és a tervezett igénybevételre megfelelõ lenne.. majd kiderül. Az OnOne pedig azért, mert a lehetõ legolcsóbb és színben passzol az országútihoz. Egy Niner SIR-nek jobban örültem volna csak az vagy háromszor ennyibe kerülne.
2. Erre nem tudok még válaszolni. Átütõs villám még nem volt, az elõzõ telóm egy Fox Talas 140-es volt gyorszárral. Igazából egy 20mm-es Rebát vagy egy Foxot szerettem volna. A Reba nehezen beszerezhetõ , a 20mm-es változattal voltak problémák ebbe se szerettem volna belefutni, arról nem is beszélve, hogy ehhez képest másfélszer annyi az ára. A Foxos változat meg azért esett ki gyorsan mert az árából 2 Manitout lehet venni.
3. A Flow is hosszas gondolkodás eredménye volt. Átolvastam rengeteg külföldi fórumot az Arch vs. Flow témában. Bár a súlyomhoz elvileg megfelelõ lenne az Arch is úgy voltam vele, hogy a +100 gramm a két keréken nekem nem számít... fõleg, hogy az egész bringa egy nehéz acélvázra épül.
Írta 2011. június 14. - 23:42

1. Egy Canyon Nerve AM 140mm-es össztelós után lett ez a váz. Rájöttem, hogy az nem nekem való.. közel se használtam ki annyira, mint amire tervezve van. A Canyon után lett egy országúti, aztán a télen gondolkodtam, hogy a megmaradt alkatrészek köré kellene építeni egy montit túrázgatni, maratonozni... semmi durvulás. Azért lett 29 és acél mert elvileg komfortosabb lesz és a tervezett igénybevételre megfelelõ lenne.. majd kiderül. Az OnOne pedig azért, mert a lehetõ legolcsóbb és színben passzol az országútihoz. Egy Niner SIR-nek jobban örültem volna csak az vagy háromszor ennyibe kerülne.
2. Erre nem tudok még válaszolni. Átütõs villám még nem volt, az elõzõ telóm egy Fox Talas 140-es volt gyorszárral. Igazából egy 20mm-es Rebát vagy egy Foxot szerettem volna. A Reba nehezen beszerezhetõ , a 20mm-es változattal voltak problémák ebbe se szerettem volna belefutni, arról nem is beszélve, hogy ehhez képest másfélszer annyi az ára. A Foxos változat meg azért esett ki gyorsan mert az árából 2 Manitout lehet venni.
3. A Flow is hosszas gondolkodás eredménye volt. Átolvastam rengeteg külföldi fórumot az Arch vs. Flow témában. Bár a súlyomhoz elvileg megfelelõ lenne az Arch is úgy voltam vele, hogy a +100 gramm a két keréken nekem nem számít... fõleg, hogy az egész bringa egy nehéz acélvázra épül.
kerdeznek par dolgot, mert jopar olyan (olyasmi) alkatreszt hasznalsz, amit en is kiszurtam:
1. miert lett acel vaz (komfortosabb)? mirol valtottal ra? csak azert kerdem, mert az onone alu vazak szinte a legolcsobb elerheto 29er vazak. geojuk ugyanaz?
2. telo hogy teljesit? en is azt olvastam rola, hogy merevebbek, mint az rs/fox telok, plane hogy atutos. korabbihoz kepest?
3. sulyod miatt, vagy a stilusod miatt valasztottad a flowt? amennyire dicsertek a crestet 26osban, annyi rosszat olvastam eddig a 29er verziorol, pedig nagyon vonzo a sulya (380g).
mongy egyelore a giant xtc fele hajlok fek + kerekcserevel, az onone cuccok is szimpik (+merida). devianton olvastam, hogy vki hajtott onone vaz + karbonvilla kombot... de latom, hogy azota specire valtott. errol nincs bovebb info?
Írta 2011. június 14. - 23:18

Váz: On One Inbred 29
Teleszkóp: Manitou Tower Pro
Kormány: Easton MonkeyLite XC 685mm
Kormányszár: Syntace F119
Kormánycsapágy: Syncros Hardcore
Markolat: Ritchey TrueGrip WCS
Hajtómû: XT
Lánckeréksor: XT
Hátsó váltó: X9
Elsõ váltó: X Gen
Váltókarok: X9
Fékek: Juicy 7
Kerekek: ZTR Flow+ Hope Pro2 EVO+ DT Comp+ alu pro lock anyák
Gumik: Nobby Nic 2.25 SS
Nyereg: Selle Italia SLK
Nyeregcsõ: Thomson Elite
Pedál: M520
kerdeznek par dolgot, mert jopar olyan (olyasmi) alkatreszt hasznalsz, amit en is kiszurtam:
1. miert lett acel vaz (komfortosabb)? mirol valtottal ra? csak azert kerdem, mert az onone alu vazak szinte a legolcsobb elerheto 29er vazak. geojuk ugyanaz?
2. telo hogy teljesit? en is azt olvastam rola, hogy merevebbek, mint az rs/fox telok, plane hogy atutos. korabbihoz kepest?
3. sulyod miatt, vagy a stilusod miatt valasztottad a flowt? amennyire dicsertek a crestet 26osban, annyi rosszat olvastam eddig a 29er verziorol, pedig nagyon vonzo a sulya (380g).
mongy egyelore a giant xtc fele hajlok fek + kerekcserevel, az onone cuccok is szimpik (+merida). devianton olvastam, hogy vki hajtott onone vaz + karbonvilla kombot... de latom, hogy azota specire valtott. errol nincs bovebb info?
Írta 2011. június 14. - 22:20

tulképp nekem is csak egy váz meg 2 gumi kéne, más minden megvan.....

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. június 14. - 22:16

... meg kell hozzá testmagasság is.
a McGywer-mobil nagyon bejön. pár kép jöhetne még róla!
Ez az össz: Kona Unit 2011 | deviantmtb - egyszeregy
Írta 2011. június 14. - 21:46

Írta 2011. június 14. - 21:38

Najólvan. Kell egy 29er
Ajjmár, dehát csak divat, meg nehéz, meg csúnya, meg lomha...

Írta 2011. június 14. - 21:30