Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Maggi: Rosszul látok, vagy az az alsócsõ alatt tényleg kulacstartó? Hogy éred el???

Következõ Canyonom nekem is fehér lesz (vagy neonzõd), szép darab!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Enyém gépkkark is kapott kis frissítést.

A fixi kapott új vázat, muffolt villával. Illetve megörökölte a montiról a Maxflite gelflow nyerget. Vár még rá majd új kerékszett rikító pink felnikkel és neonzöldre lesz fényezve a villa.
A Bergusz pedig egy Scandium csavaros nyeregcsõbilincset és egy SLR Gelflow nyerget. Ezzel leugrott bõ 100g. Meg kap még majd egy komolyabb nyeregcsövet és húzott küllõket a télen.

A fixi hajtómûvérõl lehetne még képet/részleteket?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok! gondoltam töltök egy képet a Konámról, mielõtt átesik a vázcserén. fully-ra váltok, remélem nem bánom meg, ezt a bicajt imádom, családtag.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

nem tudom, itt miért nem jelenik meg, mindegy, marad a link :(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Enyém gépkkark is kapott kis frissítést.

A fixi kapott új vázat, muffolt villával. Illetve megörökölte a montiról a Maxflite gelflow nyerget. Vár még rá majd új kerékszett rikító pink felnikkel és neonzöldre lesz fényezve a villa.
A Bergusz pedig egy Scandium csavaros nyeregcsõbilincset és egy SLR Gelflow nyerget. Ezzel leugrott bõ 100g. Meg kap még majd egy komolyabb nyeregcsövet és húzott küllõket a télen.

Feltöltött kép

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Szép a fehér CANYON!

Az enyém fotójával most nem árasztom el a fórumot,de feltettem egy pár fat albert-et a kaiser-ek helyére és kerek 1 kg-val kevesebb lett a gép! :D Most így 15,4 kg.
Viszont a középcsapágyam már kotyog,szóval ha valaki a piros spyral vagy bts csapágyat tudna valahol,akkor dobjon már meg egy privivel. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nagyon szep a feher canyon! gratula
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
  • LocationBP

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Arn! Látom hasonlóan gondolkodunk! :)
Kb. erre gondoltam, csak a rám oly' jellemzõ módon kicsit sarkosan fogalmaztam.

nah a titan nem ilyen... :) draga, de jo anyag, olyan tulajdonsagokkal, aminek nincs alternativaja. ha nagyon rugalmas es ellenallo anyag kell, meg most is ez a legjobb, mindenesnek ilyen kene.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Arn! Látom hasonlóan gondolkodunk! :)
Kb. erre gondoltam, csak a rám oly' jellemzõ módon kicsit sarkosan fogalmaztam.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

és mi a baj a klasszikus amerikai izomautókkal?

szerintem arra gondolt, hogy inkabb nosztalgikus szerepe van, mintsem jo kontrukcio lenne :) a sajat korukban sem alltak tul magas technikai szinvonalon. persze ettol meg kellene egypar.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
alapvetoen egyikkel sincs baj, mindnek megvan az elonye es hatranya, es a varosban merevvillas cangan az acelt szeretem, de mashova nem kene egy uj bringan. ha sok lovem lenne, akkor titant vagy karbont vennek. inkabb titant, mert a suly nalam ugysem szamit. szvsz jelenleg meg mindig az alu az arany kozeput.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
és mi a baj a klasszikus amerikai stílusú izomautókkal?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nincs az acellal semmi baj, csak a helyen kell kezelni.

az ilyen "titan csak flancolni jo" kijelentesekkel meg azert en ovatosan bannek. Sulyban is eleg jok, elettartamban meg kozel se jon hozzajuk egy alu vagy egy karbon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a titan az jo dolog, az acel inkabb ujabb hype.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Ki nyomulna ilyen bringával?

Feltöltött kép
BikeMarket Megastore Tegel

Ment már valaki titán vázas bringával? Éri ez az árát? Pl. rövid távon megtérülhet?

Jól látom, hogy a váltófül fixen a váz része? :/ Egyébként errõl a titán/acél vázas õrületrõl... khm, reneszánszról(?) valahogy az amerikai stílusú klasszikus dizájnnal ellátott izomautók jutnak eszembe... azok csak flancolni jók.

Ellenben egyszer elviszek már egy körre egy alpinbikeos 29'-est... mert az meg nagyon izgat.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...

A kérdés helyesen:

Ki ne nyomulna ilyen bringával?

;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

http://bikemarket.de..._XX_Gesamt1.jpg

Ment már valaki titán vázas bringával? Éri ez az árát? Pl. rövid távon megtérülhet?

Nézd csak: http://forum.bikemag...ek-egyebek-254/

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Feltöltött kép
BikeMarket Megastore Tegel

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Spyral is megfelelne meg a bts is,ha kapnék valahol,de sehol se kapok pirosban. :( De ha valaki tud valahol ilyenrõl az megírhatná!
A hope az szerintem pofátlanul sokat kér érte.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

nekem jó...

Neki is...