Most négy napig ezzel. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ezt a bringát nem kell félteni semmitõl ezekkel a rugóutakkal, meg belsõnélküli kerekekkel. Miért csak négy napig? Moab, Utah-ban vagyok egy közös vakáción a fogadó anyukám testvérének családjával. Az említett testvér pedig kölcsönadta a "könnyû bringáját". Mert milyen bringa a hardcore bringája? Egy kétéves Intense Hammerschmidttel, és egyéb nyalánkságokkal.
A bringáról: egyszerûen tapad a földhöz. Pl. ezt meg ezt is megmásztam. Ez a "slickrock". Tényleg kb. tükörsima szikla az egész. Egyszerûen király bringa!
További fotók.
Ez is egy kölcsönbringa volt:

Könnyû volt, jó volt. Aztán egyszer. egy edzés során, szó szerint kiesett a hátsó kerék, amikor felkaptam a vállamra a gépet. Visszaraktam, rendesen meghúztam a gyorszárat, de valószínûleg valami más volt rossz, mert az elsõ itteni CX versenyemen az utolsó körben felcsavarodott a hátsó váltó, kiesett a hátsó kerék... valószínûleg nem az én hibám volt, mert még a verseny elõtt is ellenõriztem a hátsó kereket...
Mostanában meg ezzel a nehéz döggel nyomulok "otthon":

Tényleg rohadt nehéz, de már intézkedem könnyebb bringa ügyileg.
Elvileg egy-másfél hónapon (remélem) belül megint jövök egy nagykerekû, de immáron vastaggumis cuccal...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére