Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Teljesen jó az Anthemhez a 2.2 conti én is ekkora Contival ill.RR mentem míg Anthemmel mentem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Tyûûûûûû. Ez szép!!!

köszönöm a gyermek nevében is :)

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás

Na megtörtént szombaton az átváltozás.

Tyûûûûûû. Ez szép!!!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hátulra nekem a Race King pl. bevált, hogy Conti vonalon maradjunk, de érdemes lenne vásárlás elõtt lemérned, hogy mindenképpen kevésbé magas és széles legyen felfújva, mint a jelenlegi X-King. Gondolom, hogy a 2.0-ás méret jó lenne.

szerintem is valami 2.0 vagy 1.95 lenne a megoldás. sajna még három hetet kell várnom, hogy hegyre menjek vele. bár az elsõ közös élményünk már megvolt délután. idióta módon elkezdtem rajta a nejemnek szandálban mutogatni, hogy milyen faszán rugózik, és természetesen lecsúszott a lábam az spd-rõl, telibe a sípcsontomat, ami a tegnapi maraton után külön jól esett. konkrétan azt hittem beszarok, annyira fájt :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

én is erre gondolok, hogy kicsit túl traktoros :) mit ajánlanál az X King helyett?

Hátulra nekem a Race King pl. bevált, hogy Conti vonalon maradjunk, de érdemes lenne vásárlás elõtt lemérned, hogy mindenképpen kevésbé magas és széles legyen felfújva, mint a jelenlegi X-King. Gondolom, hogy a 2.0-ás méret jó lenne.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
én is erre gondolok, hogy kicsit túl traktoros :) mit ajánlanál az X King helyett?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

A gumi szinte alig fért el, nagyon minimális hely maradt a váz mellett, elég jól látszik a képen.

Ez bizony nem tucatmerida. :D Szép lett a Giant, visszafogott, de szép. Mondjuk már a látvány miatt is érdemesebb lenne kevésbé ballonos gumival próbálkoznod, talán túl traktoros ez a gumiméret az Anthemhez, meg persze gyakorlati haszna is lenne, mert így sajnos a sárférõhely eléggé leredukálódott.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
[quote name='Sly78']sziasztok! gondoltam töltök egy képet a Konámról, mielõtt átesik a vázcserén. fully-ra váltok, remélem nem bánom meg, ezt a bicajt imádom, családtag.

Na megtörtént szombaton az átváltozás. végül nem Merida lett belõle, hanem egy 2008-as Giant Anthem váz. Igaz, hogy így csak 90-100mm rugóutam lett a 120 helyett, de úgy gondolom, hogy magyar viszonyokra, normál bringázáshoz ez elég lesz. Meg különben sem örök életre vettem :)
Egy kis gond van vele. A gumi szinte alig fért el, nagyon minimális hely maradt a váz mellett, elég jól látszik a képen.

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/111003/Giant1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül[/IMG]

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/111003/Giant2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül[/IMG]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a vàz mevan engedve a lyrikre ès màszàsnàl sem kell àllitani rajta. söt a marzoval is jòl màszott és az magasab is.
a lykikel jòkat lehet jàtszani, 170re kihuzni, olajjàték stb. igy meglehet talàlni a jò set up ot.
soft rugò megvan, de a mediummal marad kb. 2-2,5cm ut.

sektor coil jò villa, egy munkatàrsam igért érte jo öszegget.

sektorról pár szuót tudnál majd még ?
erõsen gondolkodom a dawg-ba egy jövõ évin

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Megértem Rebell-t. Mióta megvan a Vanilla én sem vágyok vissza levegõsre.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
a vàz mevan engedve a lyrikre ès màszàsnàl sem kell àllitani rajta. söt a marzoval is jòl màszott és az magasab is.
a lykikel jòkat lehet jàtszani, 170re kihuzni, olajjàték stb. igy meglehet talàlni a jò set up ot.
soft rugò megvan, de a mediummal marad kb. 2-2,5cm ut.

sektor coil jò villa, egy munkatàrsam igért érte jo öszegget.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Az egy 32-es gyors záras villa volt. Ahogy látom a tendenciát (rugóstag is lecserélve túlfolyósra) Rebell zúzósabb irányba indult. Persze amilyen fotókat láttam tõle nem is csodálom. Azok a terepek, ha egyszer arra járhatnék.:-)
A Lyrik rugós sem jön be mindenkinek. Nem csodálkoznék ha a gyári közepes rugóval nem mozogná ki Rebell alatt az útját. És ráadásul jó nehéz is. A váz nem kifejezetten ehhez a villa kategóriához van kitalálva, tehát gondolom kell az útállítás. Ezért mondtam a 36-ost. Egyébként pont most adtam el egy 36-os talast (igaz fit nélküli 2009-est) ,de levegõs mivolta ellenére nem nagyon lehetett belekötni a mozgásába.
Rebell: A Sektorral mi volt a baj?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem volt közben egy rugós sektor is ?

:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
szerintem a lyrik után nem szeretne majd levegõs villát. kiindulva abból, hogy floatot cserélt marzóra. szép ez gép! jót tett neki a kis fehéredés.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Rebell: Látom nehezen megy a teló döntés:) Ez már enduro, nem all mountain. Következõ egy Fox 36 Talas?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
teló (Lyrik Coil MC), fék (elixir CR Carbon), elsökerék (DT 340, 5.1) frissités.
Bekerült egy kis fehér+piros.
Feltöltött kép
Feltöltött kép

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

BikeMarket Megastore Tegel

Kicsit ijesztõen meredek az a fejcsõszög, vagy csak rosszul látom?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Bájkolom mind a három bicajt;)Szépek
Sly várjuk az új vázzal készült képeket is!

jövõ héten jönnek azok a képek is! még az sem kizárt, hogy végül Kona marad :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Igen Kulacstartó, igaz Golya-é. Elérem ha akarom, fentre is lehet tenni, de a tagtõl csak az 5 decis fér be. lesz majd rakva oda is ha veszek.

Arpi: Holnap csinálok, amúgy egy Sora integrált, Kiskubai féle lánctányérral, ls Shimano Matricákkal. :)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Bájkolom mind a három bicajt;)Szépek
Sly várjuk az új vázzal készült képeket is!