ugyan már ott van nekünk a "boszi sziget"
ott lehet bringázni?
Szeged sem
ha van hozza terep, akkor biztos hogy nem fogsz benne csalodni. sajna a kisalfold nem errol hires.
a propedalrol beszelek pl - azert nagyon nem mindegy egy kaptaton tobbnyire nekem ezen az allason volt, lefele leoldottam, ill nagy ritkan lockoltam (nah ez nem hianyzana, mert ugysem teljeserteku lock).
szvsz mind a 29er, mind az ossztelos egy olyan hype, amit megprobalnak mindenutt eladni, akar van ertelme, akar nincs. korabban fogalmam sem volt a piaci trendekrol, de volt sokaig egy bringam, amit le akartam cserelni. magas vagyok, igy eldontottem, hogy nekem nagykereku bringa kell, a gond csak az volt, hogy 2006ot irtunk fogalmam sem volt, hogy letezik olyan kategoria, hogy 29er. szomiszo, egy 28as crossbico lett belole, amit nagyon szerettem. utana jott ez az ossztelos dolog, de itt gyor kornyeken vhogy mindig visszasirtam a crosst. ez a 29er most vhogy kompromisszum a ketto kozott. a kinezete szokas kerdese: egyreszt egyaltalan nem fura, ha eloben latod, normalis vazmerettel (les vagy felette), masreszt ha sokat nezed, utana a 26os tunik kicsinek.
igy jo volt, hogy sokmindent kiprobaltam - egy konstans bakonyos terepen pl valszeg a korabbi stumpjumperemet valasztanam, de a jelenlegi kornyeken szeretem a 29ert. nem vennek 29est, ha alacsonyabb lennek, sem 100mm rugout felett. ide ossztelos sem nagyon kellene allmountain kategoria alatt, mert azert van vele nyug, es nem lehet annyira kihasznalni. persze az igazi egy tobb bringabol allo istallo lenne.
a rugos tagon kivul... en a forgaspontokat probaltam mindig tisztan tartani (ecsettel pl). neha nem art szetszedni, es ellenorizni a csapagyak mennyire koszolodtak el, es nem art egy nyomatekkulcs sem a beallitashoz. kb ennyi, inkabb a rugostag evenkenti olajcsereje idoigenyesebb ismerve a hazai allapotokat.
a sok allitgatas, ami nem hianyzik az allithato nyeregcsovel megspekelve, kicsit mar sok volt a kallantyu, tekerentyu, amit hegyrol le, meg fel allitgattam folyamatosan (pedig onmagaban mindegyik baromi jo). most orulok, hogy eleg a valtassal meg a fekezessel foglalkozni. hosszabb tavon nem csodalkoznek, ha allmountain-enduro vonaltol felfele maradna meg ez az ossztelos dolog. nem egyertelmuen szukseges es elonyos egy xc-maraton gepen. kivancsi leszek, hogy 10 ev mulva milyen gepek lesznek, hogy kerul helyere az ossztelos es 29er dolog.
Noton megvan még?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Szép lett a Giant Sly!Szerintem nem fogod megbánni, h lecserélted a merevfarút!Egyetlen hátránya szerintem csak a tisztítás:D
SLY 78 nem fogod megbánni sokkal kényelmesebb lefelé meg gyorsabb is szeretni fogod.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->