Most négy napig ezzel. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ezt a bringát nem kell félteni semmitõl ezekkel a rugóutakkal, meg belsõnélküli kerekekkel. Miért csak négy napig? Moab, Utah-ban vagyok egy közös vakáción a fogadó anyukám testvérének családjával. Az említett testvér pedig kölcsönadta a "könnyû bringáját". Mert milyen bringa a hardcore bringája? Egy kétéves Intense Hammerschmidttel, és egyéb nyalánkságokkal.
A bringáról: egyszerûen tapad a földhöz. Pl.
ezt meg
ezt is megmásztam. Ez a "slickrock". Tényleg kb. tükörsima szikla az egész. Egyszerûen király bringa!
További fotók.Ez is egy kölcsönbringa volt:

Könnyû volt, jó volt. Aztán egyszer. egy edzés során, szó szerint kiesett a hátsó kerék, amikor felkaptam a vállamra a gépet. Visszaraktam, rendesen meghúztam a gyorszárat, de valószínûleg valami más volt rossz, mert az elsõ itteni CX versenyemen az utolsó körben felcsavarodott a hátsó váltó, kiesett a hátsó kerék... valószínûleg nem az én hibám volt, mert még a verseny elõtt is ellenõriztem a hátsó kereket...
Mostanában meg ezzel a nehéz döggel nyomulok "otthon":

Tényleg rohadt nehéz, de már intézkedem könnyebb bringa ügyileg.

(Egyébként én nem tudom, hogy mi, de valami nagyon nehéz az Ultegra hátsó kerekén. Oké, kardküllõk, meg erõs... de 971 gramm?! Ennek a bringának a gyári kerekei dögnehéznek tûnnek, és azok is (819/1019), de ha az Ultegrához hasonlítjuk a hátsó kereket...)
Elvileg egy-másfél hónapon (remélem) belül megint jövök egy nagykerekû, de immáron vastaggumis cuccal...