neked most van egy biciklid tõled 1200 km-re? nájsz.
2100 és mivel nincs rajta pedál... nem is egész bicikli

neked most van egy biciklid tõled 1200 km-re? nájsz.
neked most van egy biciklid tõled 1200 km-re? nájsz.akkor még jó hogy nem én mondtam...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem az enyem hanem
uj kerekeket kapott, amivel lejott majd egy kilo:
Coda/Cannondale agyak, DT kullok [28 elol-hatul], Mavic Open Pro felnik. [725 / 1005gramm]
elozoleg: quando agyak, 2mm kullok [32 elol-hatul] valami aero felnik [1100gramm / 1370gramm]
Plusz a hajtogatos Luganok helyett Ultremo ZX [240gramm >> 190gramm]
RAUH-Welt
B E G R I F F
A morcos.
ez nagyon szép, gratula! nagyon komolyak azok kerekek! elöl-hátul 180-as tárcsa? kicsit részletezd már, hogy milyen volt a merev után a fully! elõl mennyi rugóutad van?
A morcos.
Zeke bringa project 2.
Canyon Nerve XC
http://lp1.pinkbike....p4pb7238456.jpg
Zeke bringa project 2.
Canyon Nerve XC
Egyelõre barátkozunk , ma volt az elsõ karikám vele , 60km és 1300m szint - nem a bringán múlt semmi! Szokni kell , hogy nem kell figyelnem a kicsi és közepes méretû kövekre , gyökerekre , szimplán átmegy rajta.
Ami cserélõdik még az a nyeregcsõ , kap egy hátranyúlásos darabot és akkor szeretném a stucni is picit rövidebbre venni. Eddig a markolatot , kormányt , stucnit és nyerget variáltam meg , + felraktam egy szarvat , kulacstartót...
A hátsó taghoz kell valami házi remote rendszert kreálnom , erre a youtube több választ is ad.
Matricázás ezen is lesz és kellene egy Canon felirat is rá))
Többi kép itt
A Craterbõl valószínûleg városi gépet csinálok egyszerûbb felszereltséggel , vagy ha lesz rá vevõ akkor eladom és veszek egy országútit.
A morcos.
eddig senki nem mondta, hogy nem lehet
, tiszta élvezet a sok egyenes után