A morcos.
ez nagyon szép, gratula! nagyon komolyak azok kerekek! elöl-hátul 180-as tárcsa? kicsit részletezd már, hogy milyen volt a merev után a fully! elõl mennyi rugóutad van?
A morcos.
Zeke bringa project 2.
Canyon Nerve XC
http://lp1.pinkbike....p4pb7238456.jpg
Zeke bringa project 2.
Canyon Nerve XC
Egyelõre barátkozunk , ma volt az elsõ karikám vele , 60km és 1300m szint - nem a bringán múlt semmi! Szokni kell , hogy nem kell figyelnem a kicsi és közepes méretû kövekre , gyökerekre , szimplán átmegy rajta.
Ami cserélõdik még az a nyeregcsõ , kap egy hátranyúlásos darabot és akkor szeretném a stucni is picit rövidebbre venni. Eddig a markolatot , kormányt , stucnit és nyerget variáltam meg , + felraktam egy szarvat , kulacstartót...
A hátsó taghoz kell valami házi remote rendszert kreálnom , erre a youtube több választ is ad.
Matricázás ezen is lesz és kellene egy Canon felirat is rá))
Többi kép itt
A Craterbõl valószínûleg városi gépet csinálok egyszerûbb felszereltséggel , vagy ha lesz rá vevõ akkor eladom és veszek egy országútit.
A morcos.
eddig senki nem mondta, hogy nem lehet
, tiszta élvezet a sok egyenes után
ott lehet bringázni?
ott lehet bringázni?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Annyit még tanácsként, hogy a támvillára is érdemes rakni valami láncvillavédõt (a képeiden nem látom, hogy lenne, ha igen , tárgytalan), mert a szûk hely miatt a rázós lefeléken a lánc a támvillán is képes bizonyos fokozatokban belekóstolni a festésbe. Én tettem rá egy vastag öntapadós védõmatricát, a láncvillára pedig egy neoprént.
köszi! hát ja, a tisztításra jobban oda kell figyelni az biztos. tudsz valami konkrét tanácsot adni, hogy mire figyeljek, mivel tisztítsam? bár gondolom ez itt off...
Szeged sem
ha van hozza terep, akkor biztos hogy nem fogsz benne csalodni. sajna a kisalfold nem errol hires.