Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19063 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát, pedál,könnyû gumi (az alacsony bütyökkel rendelkezõ izék cc versenyzõknek biztos jók, de lefele biztos talajfogásra édeskevesek; szal nem tudom miért ilyenekkel szerelik, ki hagyja rajta...), drága felfüggesztés, és könnyû kiegészítõkkel összejön... De 1-2 kollégának tört/nem bírta a strapát 1-2 alkatrész; én meg mindig jobban szerettem ha van tartalék a cuccba. Hát igen, amikor nekiálltam a Scottot lecserélni, pár tizessel odébb kötöttem ki a végén mint terveztem; remélhetõleg neked jobban megy ;)

Maggi, azt az egy- két dekát hamar visszahozod 1-2 kiegészítõn ;) (Nem tudom a villám pontos súlyát, durván bõ 1800ra tippelem, de 1750tõl 2090ig találok mindet a '09es Air U-Turnos 409esre)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Szép a Kross. Jó a vázon a feliratok színe. Villából én bevállaltam volna már az átütõsen, meglepõen sokat dob rajta kanyarokban, meg fékezésnél. 120mm-tõl már nem is adnék villát átütõ nélkül.

Nekem is a Bergamont hasonló súlyban van, Igaz nekem Rugós elõl a villa, ami jó nehéz. De bárányfelhõ. *-*

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
13,6 kg bitang jó tömeg egy ilyen AM-kategóriás bicajtól szerintem. Én a gyártókat nem értem igazából, mikor a gyári adatokat megadják, hogy hogyan a fenébe hoznak ki itt-ott ilyen 12.5 kg körüli tömeget, még ha pedál nélkül mérve is ugyan, de gyakran már állítható nyeregcsõvel. Azon kívül, hogy valami 500 grammos külsõket tesznek rájuk, amiket egybõl lehet is cserélni, ugye... ;-)
Nekem szintén alakul az új bicaj. Gyakorlatilag vettem egy új bringát és a régibõl és újból építettem össze most egy újat, csak még nem volt akaraterõm összesarazni, de cudarul! ;-) Tömegre én is ott vagyok, ahol a te géped ilyesmi rugóúttal (140/140mm). Sõt, ha az eladó cuccok elmentek, szerintem a végösszeg sem lesz túl vészes, kijövök egy új váz+villa árából. Remélem!... :-)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem, 580kib a képek mérete, gondoltam még nem túl sok a fórumba:)
Árban ezzel a hajtómûvel, taggal és kerékszettel vagyok a listaára környékén(a fenti 'összeg' bõ fele). (Még a boltban nyerget, hajtómûvet, stucnit,pedált cseréltettem eleve; meg utólag tagot és kerékszettet updateltem. Meglepõen közel van a konfig az ízlésemhez, és így jóval olcsóbb volt mint nulláról építeni. Még a váltás is nyolcas, ennek külön örülök! :) )
Köszi a tippet, majd lesem. Egyelõre újra kell gyártatnom a tag perselyeit, mert nem a legjobb lett az elsõ garnitúra (gyári taghoz más méretû hw kit van) hogy újra úgy tegye a dolgát ahogy illik. Jah, ezekkel a kerekekkel elértem a 13,6kg-ot;(gyárilag +0,5kg) amin lehetne még faragni, de eszem ágában sincs egyelõre.
Köszi!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Szép gép, nekem bejönnek az ilyen nagyjából egyszínû, de harmonikus képet adó dolgok. 580k-ban volt eddig?
Összesarazás nagyon helyes, használni kell, mert használati eszköz és az élmény, amit ad, na az viszont megfizethetetlen! ;-)
Kerékszettnél majd néha nézz rá, nincsen-e egy kis kotyogása oldalra! Ha van, nem gond, 2.5-ös imbusszal lazítsd meg a záróanyát és nagyon finoman csak kézzel állítsd szorosabbra (de ne nagyon szorosra) és óvatosan húzd vissza a 2.5-ös imbuszos csavart. Red Metalok hajlamosak kicsit lazulni, ahogy dolgozza ki a zsírt. Az én RM 3 hátsó agyamat a hétvégén szedtem darabokra, pucoltam ki és zsíroztam újra, egyszerû, mint a faék és mégis egész megbízható a Fulcrum.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szép gép, nekem nagyon tetszik.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Pedig ez a sorsa, 30-án is kapott a pofájára, másfél órát takarítottam utána :) Ha 'kész' lesz, a vörös cuccokról jön még egy sorozat (most a gyári teló/tag sapka mellett a szelepsapka, lánctányér/kulacstartó/hajtómû csavarja vörös; még jönnek bowdenházvég(?) és bowdenvégek és váltógörgõ csavar is; még váltópapucsot kellene beszerezni, de nem találok)...
Hmm, összesen 580K, talán nem sok:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
pöpec!!, én nagyon sajnálnám besározni. :-))

Ridley Noah Fast 

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Egy téli kép a Krossról, legalább itt jobban látszik a váz szine:
Feltöltött kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

OFF
Köszi, hogy megcsináltad!!!!!!!!!!!!!! De, hogy??
ON

az üzenet írásánál rákattintasz erre az ikonra Feltöltött kép és felugró ablakba beírod a linkelni kívánt kép elérését

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
OFF
Köszi, hogy megcsináltad!!!!!!!!!!!!!! De, hogy??
ON

Ridley Noah Fast 

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tessék
Feltöltött kép

hát, ide nem került kép csak hivatkozás :-(((((

Szép gép, grat!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

...téli kötelezõ karbantartás utáni állapot :-)
http://kep.psharing.com/626871.jpg

hát, ide nem került kép csak hivatkozás :-(((((

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...téli kötelezõ karbantartás utáni állapot :-)
Feltöltött kép

képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül -ra feltolod, aztán a direktlinket betolod a "kép beillesztése" gomb segítségével. ámen!

thx!!!

Ridley Noah Fast 

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül -ra feltolod, aztán a direktlinket betolod a "kép beillesztése" gomb segítségével. Ámen!

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
....elkészültem a kötelezõ karbantartással és szerettem volna egy képet feldobni a járgányról, de nem sikerül. :-((( Please HELP!!

Ridley Noah Fast 

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Itt van mellettem azt mondja fehér. De nemelékszik meg a hármassal 6os kell neki!!!!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
és milyen színût veszel neki? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Ez igen gyönyörü gép! Gratula!
Sok km-et hozzá!
En is most barátkozok a speci-kel. De ezzel is kibékülnék! Itthon már balhé lesz ha elõálok az új ötletemmel!
Anya azt mondta akkor lehet mégegy bicóm,ha veszek neki egy Bmw cabriot! :-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem idénre ez a versenygépem:

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/