19-es. A többi titkos.
Most, hogy országúti elitrészerkedsz kíváncsian várjuk milyen outit építesz belõle;)
19-es. A többi titkos.
húú, mekkora és hogyan, minek van olyanod?
A sebesség mindent megold.
húú, mekkora és hogyan, minek van olyanod?Most van itthon egy 2009 vagy 2010-es s-works m5 vázam
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Természetes, hogy bármelyik cube-nál jobb.fantasztikusan eltalált geo, nagyon jó súly/merevség (úgy értem ahol kell ott merev) szép design, még örök élet garis...
többféle alu vázat próbáltam, ennek ellenére egy ilyenem még mindig van otthon. pedig bármikor kaphatnék helyette cube karbon vagy alu reaction pölö.
fantasztikusan eltalált geo, nagyon jó súly/merevség (úgy értem ahol kell ott merev) szép design, még örök élet garis...Ezt megindokolnád 1-2 mondattal ?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az xtc-t mikor mutatod meg végre? nem rossz ez sem, szólj ha eladó lesz.
jajj, korán volt még.most nem igazán értem mire gondolsz. a maestro az a ginat által használt felfüggesztés, a rugóstag az fox rp2. egyébként mindkettõvel meg vagyok elégedve, bár nincs összahasonlítási alapom. mondjuk egyszer mentem pár kilit egy specialized epic carbonnal itt szeged mellett földúton, hát az elég meggyõzõ volt, meg sem mozdult a hátulja tekerésre. aztán hogy hegyen lejtõzés közben mit csinál, hogy mozog az a braines tag, azt nem tudom.
túl tiszta
Te milyennek találtad a Maestro rugóstagot?
igen, 2006-ban gyártották ezeket
Te milyennek találtad a Maestro rugóstagot?lehet, hogy volt már:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
meg itt:
Flickr: _Sly_'s Photostream
beszúrnám ide a képet, de nem mûxik.
igen, 2006-ban gyártották ezeket17-esnek néztem. Az újabbaknál 19-es méretnél már nem ér össze az alsó- és a felsõcsõ. Ez valami régi lehet, 2006-os vagy azelõtti.
17-esnek néztem. Az újabbaknál 19-es méretnél már nem ér össze az alsó- és a felsõcsõ. Ez valami régi lehet, 2006-os vagy azelõtti.Vikinek is ugyanilyen van (bocs a fotó minõségéért), nekem meg piros álldogált itthon egy darabig.
Méretben ez jó, mert 19"-os és kellemesen hosszú. Nem tudom még a sorsát, kicsit csapongok a bringák közt mostanában. (Ez is kihagyhatatlan vétel volt)
Kellyt megszerettem, lehetne 1-2 cm-rel hosszabb a felsõcsöve és masszívabb a festése, de amúgy rendben vanés kétség nem fér hozzá, hogy szép a színe!